Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5345
29.4.14 13:19

Taky to teď čtu, už je to potvrzené manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118

@Terrinka93 Souhlas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter

@Terrinka93 trpět bude hlavně Artur, s tím máš pravdu. Neznala jsem jí osobně, nic proti ní nemám. A s tou poslední větou máš pravdu. Ona tu pomoc potřebovala a nedostala :nevim: No budiž jí lehká země, teď už bude spokojená a v objetí s první láskou Sepéšim

• Citovat
  • Upravit
7797
@suricata píše:
Je mi líto Artura a toho strojvedoucího…

Přesně to jsem chtěla napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.4.14 13:21
@kristy84 píše:
@MambaJ Nejsem žádný nelida, ale u ní mi to nějak nejde, když vím, jak žila a jak moc musela ublížit svýmu synovi, když ani kvůli němu se nedokázala zvednout.Sama jsem máma a tohle prostě nechápu :(
Co dobrých lidí umírá, mnohdy ani ne svojí vinou a nikdo se nad tím nepozastaví, ale umře Bartošová a všichni se můžou zbláznit 8o Ano, je velká škoda té ženy a zpěvačky, kterou byla kdysi, ale ne té ženy, která byla leta alkoholička, labilní a nevyrovnaná a ublížila spousty lidem…

Lidé většinou nezačnou s alkoholem, jen tak se srandy. Nemají psychické problémy, jen tak z nudy. Vždycky to má, nějaké kořeny. Ona byla obklopena špatnými lidmi a až moc citlivá. Většina lidí, jí zneužívalo a dělali si z ní legraci. Ona byla srdečná upřímná a snažila se s tím špatným kolem sebe bojovat, bohužel pomocí alkoholu a prášků. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118

@marcela74 Co vím, tak rodina jí mockrát podala pomocnou ruku…Napotisícté už to vzdali všichni. Nechtěla si nechat pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
@suricata píše:
Je mi líto Artura a toho strojvedoucího…

svatá pravda strojvůdce bude už do smrti ten co přejel Bartošovou :(,teda nezávidím mu to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
29.4.14 13:22

Alkoholiků mi nikdy nebude za žádných okolností líto a už vůbec ne těch co mají děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
@kristy84 píše:
@MambaJ Nejsem žádný nelida, ale u ní mi to nějak nejde, když vím, jak žila a jak moc musela ublížit svýmu synovi, když ani kvůli němu se nedokázala zvednout.Sama jsem máma a tohle prostě nechápu :(
Co dobrých lidí umírá, mnohdy ani ne svojí vinou a nikdo se nad tím nepozastaví, ale umře Bartošová a všichni se můžou zbláznit 8o Ano, je velká škoda té ženy a zpěvačky, kterou byla kdysi, ale ne té ženy, která byla leta alkoholička, labilní a nevyrovnaná a ublížila spousty lidem…

Ty víš jak žila? Byla tvoje spolubydlící? To, co jsi viděla v bulváru, nemusí být pravda, možná tak z jedné poloviny.Tak laskavě nesuď a nech jí odpočívat v klidu.

Příspěvek upraven 29.04.14 v 13:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345

Je to ale šílený, když si představím, co se musí v hlavě honit, aby si sáhla na život takovou aspoň pro mě drastickou smrtí :-(
je mi jí líto.
věřím, že mediální tlak udělá své.
a pokud člověk je labilnější, situace spěje k tragédii.
chudák Artur.
je mi líto i strojvedoucího, pro něj to musí být taky šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
29.4.14 13:23

Holky, ono s tou pomocí, taky jde o to, že je spousta psychicky nemocných, kteří pomoc odmítají, nechtějí si nechat pomoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
29.4.14 13:24

Myslím, že osobně z vás ji neznal nikdo, ani do hlavy jste jí neviděli…tak ji nechte odpočívat v pokoji. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
29.4.14 13:24
@roksy25 píše:
Holky, ono s tou pomocí, taky jde o to, že je spousta psychicky nemocných, kteří pomoc odmítají, nechtějí si nechat pomoci…

to je pravda.
ono taky málokterý nemocný si umí přiznat, že je skutečně nemocný a pomoc tím pádem odmítá kategoricky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.14 13:25

Mám v rodině alkoholika a vím, že pokud nechce nikdo mu nepomůže, natěstí nemá děti :dance:, ale začíná trpět samomluvou s fiktivním přítelem a to ani není moc opilý :?

• Citovat
  • Upravit
3487
29.4.14 13:26
@Anonymní píše:
Mám v rodině alkoholika a vím, že pokud nechce nikdo mu nepomůže, natěstí nemá děti :dance:, ale začíná trpět samomluvou s fiktivním přítelem a to ani není moc opilý :?

Začínající schizofrenie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky