Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
10.7.13 23:05

Nevěřím, že se z toho vyhrabe už ani nemá pořádný důvod proč bojovat, její syn je už u otce, před tím to byla aspoň trochu motivace, aby ji ho nevzali, ale ted :nevim:,nemá pořádný důvod. Jinak je mi v podstatě ukradená, jen co mi fakt vždy vadilo, jak do té její alkoholové afěrky tahali věčně jejího syna a řešili pořád jeho talent, váhu, vzhled atd to mě vždy pěkně zvedlo ze židle, doufám, že ted mu už konečně dají pokoj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.13 23:09

@Tuco asi Macuru :mrgreen: případně inspektora Rychtáře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
10.7.13 23:12

Je mi ji docela…líto…Ale asi by ji na nějaký čas měli zavřít do blazince. Začíná být nebezpečná sama sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.13 23:13

Tohle je povedený článek http://www.ahaonline.cz/…i-se-ji.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.13 23:15

Divím se, že jí není blbě vůči Arturovi, ve škole se mu budou smát a vždycky se najde někdo, kdo mu to připomene i později, neztrapňuje jen sebe, ale i vlastního syna, který při ní dlouho stál. snad se má teď dobře u otce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
10.7.13 23:26

@siamka7 a proc by ji mela pomahat jeji sestra, ktera chtela taky zpivat a ivetce se podarilo ji vystrnadit, tefd myslim zije v cizine a nekolik let nejsou v kontaktu. Otec byl ozrala a jak to ma s rodinou to nikdo nevime. Kazdy si musi pomoci sam a tato zenska co lze porad a to od doby co jeste nepila at si tu hubu natluce. Treba ji to donuti se jit lecit. Jini to dokazali a nasilim tam drzet nikoho nejde.

Jen knuci a hlavne by bylo fajn kdyby to na cloveka neskakalo z kazdych novin a netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
10.7.13 23:42

Je nemocná, nikdy jsem ji nemusela, od mlada byla strašně namyšlená, sestru jen pomlouvala a dělala vše pro to, aby se u nás neuchytila. O Sepešim tvrdila, že nebýt jí, nikdo si ho nevšimne a na druhou stranu dělala vše možné, aby si ho pro sebe urvala. Při tom on o ni zájem neměl. Když zemřel vytrubovala do světa, jak se vroucně milovali. Prdlačky. Je nemocná od mládí, jen je to čím dál horší. Vím toho od její tety(sestry matky) hodně, pracovala jsem s ní spoustu let a jak ji, když začínala vychvalovala, tak s postupem času z ní lezly věci, byste koukaly. O co jí šlo nejvíc, být neustále v centru pozornosti, otravovala novináře aby o ní psali. Teď si myslím už by až o takovou publicitu nestála, ale má to, co vždycky chtěla. Souhlasím s její matkou, zbavit ji svéprávnosti a přidávám zavřít na izolaci.

• Citovat
  • Upravit
3172
11.7.13 09:17

@bamba a nemůžeš trošku nakousnout co všechno jsi se o ní zajímavého od tý tety dozvěděla?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
11.7.13 09:31

Je závislá. A jako každý(nebo většina) závislý/ch potřebuje, aby se na ní všichni vyprdli. Její rádoby zachránci jí jenom prohlubujou v tom, že si pořád leje do hrdla a stejně to nikam nevede. Ona musí chtít se sebou něco dělat a ne aby jí pořád stál někdo za zadkem…

• Citovat
  • Upravit
1504
11.7.13 09:33

Je mi ji lito.ale ne proto, ze chlasta a zere prasky - takovejch uz bylo a kdo opravdu chce, muze se z toho vylizat! Je mi lito toho, ze v soucasnym stavu je jen troska a loutka v rukou tech dvou magoru, kteri se na ni jen prizivujou a zviditelnujou! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
11.7.13 10:05

@ksafnika naprosto souhlasím, je úplně evidentní že jde jen o ty chlapy a ona je bohužel loutka v jejich rukou. Je mi ji taky líto - závislosti a labilita ji nedávají možnost se z toho kolotoče bez pomoci vymanit. Problém je v tom - že tihle tři povedení floutkové (Rychtář, Macura, Martuci) ji jen tak nepustí. Proboha - vždyť by nebyli vidět!! je mi z toho na :poblion: Jsou jako paraziti :pocitac: jak tohle dopadne…každopádně mě to už dost obtěžuje - zapnu telku a Bartošová, zapnu net a Bartošová :zed:

Příspěvek upraven 11.07.13 v 10:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
11.7.13 10:06

A ještě bych dodala že mám pocit, že Iveta je další adept na sebevraždu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
11.7.13 19:47
@juchinka píše:
A ještě bych dodala že mám pocit, že Iveta je další adept na sebevraždu :nevim:

joo tak to mě taky napadlo..já jen čekám, kdy tato zpráva bude i v tv.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
11.7.13 19:51

Taky čekám, kdy přijdou se zprávou, že je mrtvá. Kombinace pití a prášků neni dlouhodobě únosná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makabelna
18.7.13 08:52

To se opravdu nenajde nikdo, kdo může Ivetě B. pomoc, vždyť kdyby ten její Rychtář byl co k čemu, tak už je dávno na léčení, na co se čeká, až jí už nebude pomoci. Je třeba rázně zakročit třeba jí zbavit i svepravnosti a dát jí na léčení. A co Štajdl, ten jí podle mého hodně ublížil a teď hraje,,mrtvého brouka" je to matka jeho syna, čekala bych, že právě ON zakročí, už kvůli Artura :(, je jí opravdu škoda, ale věřím, že pokud někdo okamžitě zakročí a Iveta se vyléčí, bude mu vděčná za hodně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak