Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
To je síla. Chudák
Kdyby jí ten blbec podporoval a přemluvil k léčbě. Je to smutný.
Kdyby to byla pravda, určitě by to bylo v TV. Nedávno mi někde naskočilo že zemřel Justin Beaber, dala jsem to do googlu a nic mi to nenašlo a ani ve zprávách nic nebylo tak jsem to pustila z hlavy. Ne že by mi po něm něco bylo, hned mě napadlo že je to asi blbost a chtěla jsem si to ověřit.
@Deniel píše:
Iveta Bartošová spáchala sebevraždu http://www.novinky.cz/…rtosova.html
její problém. Ale abych řekla pravdu, tak se divim, že se v tomhle „chaosu“, v jakém žila, dožila tohoto věku. ![]()
@zasemamina Tak třeba to ještě nechtějí roztrubovat, dokud nebudou mít jistotu, že to byla opravdu ona ![]()
Mi už stačilo to video u rybníčka z minulého týdne. Už to jsem kopírovala na svou zeď FB a myslela si svoje. ![]()
Ona už měla být v nějaké léčebně před X lety! Ale alkoholikovi a psych. nemocnému je těžko pomoc a jí osobně neměl kdo pomoc…
Rychtář a ani ten druhý tajtrlík nestál za nic.
Je mi líto Artura, ten to odskáče ve finále nejvíc.
Na idnes je článek, že tu informaci potvrdil redaktorům sám Rychtář…
@kve-tinka já jí přirovnávala k Monyový.
A v její situaci kdybych nebyla tak silná, taky bych začala raději chlastat a brát prášky, takový lidi často fakt nevěří, že cesta ven je jednoduchá. Až nakonec existuje jen jediné vysvobození…
@kve-tinka píše:
Mi už stačilo to video u rybníčka z minulého týdne. Už to jsem kopírovala na svou zeď FB a myslela si svoje.
Ona už měla být v nějaké léčebně před X lety! Ale alkoholikovi a psych. nemocnému je těžko pomoc a jí osobně neměl kdo pomoc…Rychtář a ani ten druhý tajtrlík nestál za nic.
Je mi líto Artura, ten to odskáče ve finále nejvíc.
Jo byla, myslím že v Kroměříži. Někdo mi tvrdila že i v Jemnici ale to nevím jistě.
@barca93 Přečti si to znovu. Dříve tvrdili, pak potvrdili… Taky jsem to četla dvakrát.
Neměla jsem ji ráda, ale je mi to nečekaně fakt líto. Jsem přesvědčená, že v tom má prsty Rychtář.
Ze závislosti je opravdu velmi těžká cesta zpět do normálního života a ona bohužel ten normální život neměla…
@Raduš.ka44 Když jsem to viděla na čt24, tak jsem si už řekla, že to nejspíš pravda teda bude, protože tam by to asi nepustili, kdyby to byl blábol…
@kve-tinka Ještě,že má Artur aspoň normálního tátu, který se stará, jinak bůhví, co by s ním bylo
Musel to mít vždycky hrozně těžký a jeho je mi fakt líto, rodiče si nevybíráme že jo ![]()
Ale Bartošový mi líto není vůbec, pokud je to pravda.Byla totálně psychicky labilní, do toho ten chlast atd…Každý si řídí svůj život sám, jaký si to uděláš, takový to máš…A ty její kecy, že jí život zničil bulvár
Třeba Lucka Bílá je taky slavná už hromadu let a nezbláznila se z toho, je to pořád normální ženská
Záleží zkrátka na povaze člověka a psychické odolnosti…