Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Sibyla0 píše:
No mě hlavně naskočilo, co na to asi říká Novotný.
mě taky ![]()
před časem měl hlášku něco ve smyslu, že jí bude tak dlouho deptat až…
![]()
@every.lee píše:
Alkoholiků mi nikdy nebude za žádných okolností líto a už vůbec ne těch co mají děti.
Tak si běž, založit diskuzi a tam si můžeš, tyhle své názory provozovat. Tady se to
nehodí!
@Anonymní píše:
Mám v rodině alkoholika a vím, že pokud nechce nikdo mu nepomůže, natěstí nemá děti, ale začíná trpět samomluvou s fiktivním přítelem a to ani není moc opilý
Viz moje tchyně
Dostala obrovskou příležitost a jedinečnou šanci, zahodila jí kvůli krabici vína po pár dnech…
Arturovi musí být hrozně, stačil mi pohled na přítele, když jeho matka na pohotovosti odmítala pomoc ve velkém ohrožení života, protože by v nemocnici nemohla pít a nezmůžete nic, musíte ji nechat odejít…
@Terrinka93 lito je mi strojvudce, ten za nic nemohl ale to me stve u vsech sebevrahu, co skoci pod vlak, metro apod.
K ni vztah zadnej nemam, nektery pisnicky se mi libily, kauzy kolem ni sem cetla ale nijak nesledovala.Byla to neci dcera, kamaradka, mama…skoda zmarenyho zivota
Pochybuju, ze on by si nechal barak, na kterej je uvalena exekuce a hypotekaVzdyt je to vyzirka, ten aby neco platil.Spis to odmitne a bude bulvar plnit kecama, jak mu po milovany zene nic nezbylo…
@Terina89 Tak to je teda opravdu názor, kvůli lidem jako já
Ty mě znáš, jaká jsem, že mě napadneš tímhle způsobem? Napsala jsem svůj názor a na Tvoje soudy a hodnocení mojí povahy opravdu nejsem zvědavá ![]()
V rodině jsme měli alkoholika a vím, že zvládnout se to dá, když člověk opravdu moc chce. Kvůli zdraví, kvůli rodině, kvůli lidem, které má člověk rád…A i kdyby jí na celým světě už nikdo nezbyl, pořád měla toho syna ![]()
To, co předváděla ona nebylo prostě normální ![]()
S člověkem, co si sám vezme život, nemám žádné slitování, ať už je jakýkoli. Ale co mě fakt dokáže vytočit, že to kvůli nějaký sebevraždě musí odnést nevinní lidé. Viz strojvedoucí, který už to do smrti bude mít před očima, jako spousty řidičů, co takhle přejeli lidi, co jim skočili pod auta, bus, metro. Když už se chci zabít, proč proboha k tomu mít obecenstvo a zničit psychicky život dalším lidem. ![]()
Ivetu jsem nikdy neprožívala, zpívat uměla, to jo. Jako mladá byla fakt pěkná holka, ale život s ní zatočil a ona to neustála. Poslední dobou jsem ji brala jen jako hit bulváru, vždycky na sebe uměla upozornit a ještě líp to uměl její nový manžel. No teď už je po všem, ona v klidu a my se akorát tak můžeme koukat na tu mediální masáž, která jen tak neustane, protože pan Rychtář se postará o to, aby byl na výsluní co nejdéle, i bez své ženy. Někdo prostě chce být vidět za každou cenu. ![]()
@kristy84 Uvědomte si, že Iveta nebyla běžný alkoholik. Bulvár ji šikanoval neskutečným způsobem. A měl by za to zaplatit, protože se na jejím stavu podílel a přiživoval. Bohužel ale asi nezaplatí.
@erenza A myslíš, že to třeba poznal?
Můj strejda přejel ženskou, co skočila pod metro a to jelo jen pomalu oproti tomu vlaku v tomhle místě.
Taky to nemusí ani cítit, nic. Jen to ví, ale tak on ji nepřejel, ona tam skočila. Jde o to, jak to člověk vezme. I když příjemný to určitě neni.
Hlavně by měli zaplatit vyžírkové, kteří na ní vydělávali a bulvár jim vadil „jakkdy“ a hlavně jen „naoko“
![]()
Jo psychika je mocná čarodějka..I když se mi to velmi těžko říká, je mi těch alkoholiků svým způsobem líto. I když Vám dotyčný hodně ubližuje a nechápete to, pořád ho máte rádi a litujete ho, protože i když víte, že by chtěl být sebevíc v pohodě a silnější, psychika je silnější a přemůže Vás to, to byste museli být hodně silní jedinci, aby jste se z toho dostali…
@honeymoney píše:
@kristy84 Uvědomte si, že Iveta nebyla běžný alkoholik. Bulvár ji šikanoval neskutečným způsobem. A měl by za to zaplatit, protože se na jejím stavu podílel a přiživoval. Bohužel ale asi nezaplatí.
a co je nejhorší, ted budou to samé dělat i jejímu synovi a k tomu to ustavičné srovnávání s matkou ![]()
@kristy84 píše:
@Terina89 Tak to je teda opravdu názor, kvůli lidem jako jáTy mě znáš, jaká jsem, že mě napadneš tímhle způsobem? Napsala jsem svůj názor a na Tvoje soudy a hodnocení mojí povahy opravdu nejsem zvědavá
V rodině jsme měli alkoholika a vím, že zvládnout se to dá, když člověk opravdu moc chce. Kvůli zdraví, kvůli rodině, kvůli lidem, které má člověk rád…A i kdyby jí na celým světě už nikdo nezbyl, pořád měla toho syna
To, co předváděla ona nebylo prostě normální
Fakt jo, a kdyby tebe a vašeho „alkoholika“ stíhal, nejen, denno denně bulvár, jsi si na 100% jistá, že by jste to zvládli?
![]()