Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jaaaaaana
29.4.14 14:08

@Terrinka93 muj nazor je stejny. Zvlasni mi'prijde, ze Rychtare mela vzdy za zadkem, bez nej ani krok a najednou jde sama na nadrazi…

• Citovat
  • Upravit
30309
29.4.14 14:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
29.4.14 14:09

Nevidíme do toho, ale myslím si, že Iveta ani sama netoužila být takto propírána v bulváru, nechala se jen ovlivňovat a nechat na sobě parazitovat jiné..Dle mého její okolí na ní práskalo do médií a ty pro zisk skočili po všem, co se jim podstrčilo. Nikdo dle mého není bez viny. Nejúsměvnější mi vždy přišli kecy lidí při koupi Aha, nebo Blesku: „Ježiš, co ta Bartošová zase vyvedla?“ a jen co zaplatí, už hltají každé slovo :zed: někdy i před zaplacením :zed: Ono je to jedno s druhým a já jsem nejšťastnější, že jsem obyčejná, nenápadná žena, co má své soukromí a každý nekouká na to, co jsem si na sebe vzala, jestli jsem si někde uprdla..Fakt to těm hvězdám nezávidím, sice jsou slavní a mají peníze, ale soukromí žádné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
29.4.14 14:10
@boball píše:
Z čeho ta ženská měla doprčic pořád deprese :? na co si vzpomněla to měla, nebo že by právě proto? :think:

Mela hlavne za manzela tyrana, kterej si myslel, ze urval zlatou slepici, a oma to byla zadluzena labilni zena pred padestakou.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
29.4.14 14:10

@roksy25 :palec: :kytka: oni ji prodavali jako devku..

• Citovat
  • Upravit
15051
29.4.14 14:11
@jaaaaaana píše:
Presne tak, nechci vedet, co se u nich doma odehravalo. Myslim, ze nakonec dame za pravdu macurovi.

Jasně, že Macura nekecal, nicméně vždyt jemu i tomu Italovi nakonec udělala akorát nepříjemnosti, když se snažili jí pomoci. Vrhla se do náruče zase Pepanovi. Nešlo jí pomoct, vždyt všichni kdo se o to snažili nakonec byli ti špatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.4.14 14:11
@jaaaaaana píše:
Mela hlavne za manzela tyrana, kterej si myslel, ze urval zlatou slepici, a oma to byla zadluzena labilni zena pred padestakou.

Cítím to naprosto stejně. Mám na lidi čuch a ten pán mi abolutně neseděl v roli, kterou snaživě hrál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.4.14 14:13

Ale my vubec nevime jak to bylo doopravdy, dle me se ho tak strasne bala, ze delala vsechno co chtel…

• Citovat
  • Upravit
19

Taky myslím, že kdyby jí všichni Ti co se na ní jen přiživovali měli rádi, zavřeli by jí někam na léčení. Místo toho jí věšeli bulíky na nos a tahali jí jak cvičenou opici před kameru. Nemocnej člověk si sám neuvědomuje, že tu pomoc potřebuje. V tu chvíli by mělo nastoupit jeho okolí a jednat. Samozřejmě ve prospěch toho nemocného a ne sebe (viz její manžel :poblion: ), jak tomu bylo u IB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
farska** píše: ..pohled z druhe strany:
https://www.facebook.com/….novotny.399?…

To by mě zajímalo ale nemám Facebook můžeš mi to prosim prepiskat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
29.4.14 14:14

@boball no ono to tak bývá, že labilní lidi paradoxně jsou vždycky přitahováni tyrany a psychopaty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.4.14 14:16
@Haninaa píše:
Taky myslím, že kdyby jí všichni Ti co se na ní jen přiživovali měli rádi, zavřeli by jí někam na léčení. Místo toho jí věšeli bulíky na nos a tahali jí jak cvičenou opici před kameru. Nemocnej člověk si sám neuvědomuje, že tu pomoc potřebuje. V tu chvíli by mělo nastoupit jeho okolí a jednat. Samozřejmě ve prospěch toho nemocného a ne sebe (viz její manžel :poblion: ), jak tomu bylo u IB.

k cemu by jim byla vylecena nebo nekde zavrena? to oni preci nepotrebovali, a proto to dopadlo jak to dopadlo…

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
29.4.14 14:16
@Haninaa píše:

kazdej kdo se snazil'pomoct jako byl pomeje, macurs, tak ho potom kopla do zadku.

Příspěvek upraven 29.04.14 v 14:17

• Citovat
  • Upravit
30309
29.4.14 14:17

@suricata

"Děkuju všem ubohým pokrytcům za záplavu vzkazů. Narozdíl od mrdek, které těšil každý její pád a trhaly trafikantům ruce, eXtra.cz nabídlo v posledních měsících Ivetě práci, upozorňovalo na mediální hon, který na ni byl pořádán při jejích nedávných narozeninách, poukázalo (jako jediné bulvární médium v zemi) na fakt, že poslední kauzu si bulvár doslova vycucal z prstu.

S Ivetou Bartošovou mě pojilo dlouholeté přátelství, byl jsem s ní v pravidelném kontaktu a ten jsem, narozdíl od mnohých, zejména v poslední době nezneužíval v její neprospěch a nikdy jsem jej nepřerušil. Ostatně o mediálních praktikách se mnou hovořila i před několika dny v telefonátu, který se chystám zveřejnit.

Na jejím stavu parazitovala takřka všechna média napříč spektrem (zdravím iDnes a Lidovky) a eXtra.cz a moje osoba jsou hrdé na to, že se na mediálním honu na Bartošovou v poslední době nepodíleli, naopak, proti němu zejména v březnu a dubnu aktivně vystupovali a upozorňovali na zbytečnou intenzitu tlaku, který je na nemocnou zpěvačku vyvíjen ze strany médií.

Rád bych ještě dodal, že Iveta dlouhodobě odmítala razantně řešit svůj zdravotní stav a opakovaně na revers opouštěla zdravotnická zařízení, kde jí mohli, jak jsem opakovaně zdůrazňoval v textech i rozhovorech, snadno v řádu měsíců pomoci.

Necítím ani špektu výčitek a jsem hrdý svůj tým, který mi nijak nevyčítal a naopak podpořil mě v rozhodnutí nezištně Ivetě v posledních měsících mediálně i materiálně pomoci…

Doporučuji si, vy chudáci, na eXtra.cz zadat její jméno a podívat se, co jsme o Ivetě, a co ona sama o sobě, doopravdy psali…

Ať chcípnou pod vlakem všichni pokrytci…"

Pavel Novotný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
29.4.14 14:18
@farska píše:
@suricata

"Děkuju všem ubohým pokrytcům za záplavu vzkazů. Narozdíl od mrdek, které těšil každý její pád a trhaly trafikantům ruce, eXtra.cz nabídlo v posledních měsících Ivetě práci, upozorňovalo na mediální hon, který na ni byl pořádán při jejích nedávných narozeninách, poukázalo (jako jediné bulvární médium v zemi) na fakt, že poslední kauzu si bulvár doslova vycucal z prstu.

S Ivetou Bartošovou mě pojilo dlouholeté přátelství, byl jsem s ní v pravidelném kontaktu a ten jsem, narozdíl od mnohých, zejména v poslední době nezneužíval v její neprospěch a nikdy jsem jej nepřerušil. Ostatně o mediálních praktikách se mnou hovořila i před několika dny v telefonátu, který se chystám zveřejnit.

Na jejím stavu parazitovala takřka všechna média napříč spektrem (zdravím iDnes a Lidovky) a eXtra.cz a moje osoba jsou hrdé na to, že se na mediálním honu na Bartošovou v poslední době nepodíleli, naopak, proti němu zejména v březnu a dubnu aktivně vystupovali a upozorňovali na zbytečnou intenzitu tlaku, který je na nemocnou zpěvačku vyvíjen ze strany médií.

Rád bych ještě dodal, že Iveta dlouhodobě odmítala razantně řešit svůj zdravotní stav a opakovaně na revers opouštěla zdravotnická zařízení, kde jí mohli, jak jsem opakovaně zdůrazňoval v textech i rozhovorech, snadno v řádu měsíců pomoci.

Necítím ani špektu výčitek a jsem hrdý svůj tým, který mi nijak nevyčítal a naopak podpořil mě v rozhodnutí nezištně Ivetě v posledních měsících mediálně i materiálně pomoci…

Doporučuji si, vy chudáci, na eXtra.cz zadat její jméno a podívat se, co jsme o Ivetě, a co ona sama o sobě, doopravdy psali…

Ať chcípnou pod vlakem všichni pokrytci…"

Pavel Novotný

Hm, hlavne aby si vcas prihral polivcicku. Neni o nic lepsi nez ostatni. pokrytec.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak