Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
..pohled z druhe strany:
https://www.facebook.com/….novotny.399?…
Nevidíme do toho, ale myslím si, že Iveta ani sama netoužila být takto propírána v bulváru, nechala se jen ovlivňovat a nechat na sobě parazitovat jiné..Dle mého její okolí na ní práskalo do médií a ty pro zisk skočili po všem, co se jim podstrčilo. Nikdo dle mého není bez viny. Nejúsměvnější mi vždy přišli kecy lidí při koupi Aha, nebo Blesku: „Ježiš, co ta Bartošová zase vyvedla?“ a jen co zaplatí, už hltají každé slovo
někdy i před zaplacením
Ono je to jedno s druhým a já jsem nejšťastnější, že jsem obyčejná, nenápadná žena, co má své soukromí a každý nekouká na to, co jsem si na sebe vzala, jestli jsem si někde uprdla..Fakt to těm hvězdám nezávidím, sice jsou slavní a mají peníze, ale soukromí žádné…
@boball píše:
Z čeho ta ženská měla doprčic pořád depresena co si vzpomněla to měla, nebo že by právě proto?
Mela hlavne za manzela tyrana, kterej si myslel, ze urval zlatou slepici, a oma to byla zadluzena labilni zena pred padestakou.
@jaaaaaana píše:
Presne tak, nechci vedet, co se u nich doma odehravalo. Myslim, ze nakonec dame za pravdu macurovi.
Jasně, že Macura nekecal, nicméně vždyt jemu i tomu Italovi nakonec udělala akorát nepříjemnosti, když se snažili jí pomoci. Vrhla se do náruče zase Pepanovi. Nešlo jí pomoct, vždyt všichni kdo se o to snažili nakonec byli ti špatní.
@jaaaaaana píše:
Mela hlavne za manzela tyrana, kterej si myslel, ze urval zlatou slepici, a oma to byla zadluzena labilni zena pred padestakou.
Cítím to naprosto stejně. Mám na lidi čuch a ten pán mi abolutně neseděl v roli, kterou snaživě hrál…
Ale my vubec nevime jak to bylo doopravdy, dle me se ho tak strasne bala, ze delala vsechno co chtel…
Taky myslím, že kdyby jí všichni Ti co se na ní jen přiživovali měli rádi, zavřeli by jí někam na léčení. Místo toho jí věšeli bulíky na nos a tahali jí jak cvičenou opici před kameru. Nemocnej člověk si sám neuvědomuje, že tu pomoc potřebuje. V tu chvíli by mělo nastoupit jeho okolí a jednat. Samozřejmě ve prospěch toho nemocného a ne sebe (viz její manžel
), jak tomu bylo u IB.
farska** píše: ..pohled z druhe strany:
https://www.facebook.com/….novotny.399?…
To by mě zajímalo ale nemám Facebook můžeš mi to prosim prepiskat ![]()
@boball no ono to tak bývá, že labilní lidi paradoxně jsou vždycky přitahováni tyrany a psychopaty…
@Haninaa píše:
Taky myslím, že kdyby jí všichni Ti co se na ní jen přiživovali měli rádi, zavřeli by jí někam na léčení. Místo toho jí věšeli bulíky na nos a tahali jí jak cvičenou opici před kameru. Nemocnej člověk si sám neuvědomuje, že tu pomoc potřebuje. V tu chvíli by mělo nastoupit jeho okolí a jednat. Samozřejmě ve prospěch toho nemocného a ne sebe (viz její manžel), jak tomu bylo u IB.
k cemu by jim byla vylecena nebo nekde zavrena? to oni preci nepotrebovali, a proto to dopadlo jak to dopadlo…
@Haninaa píše:
Taky myslím, že kdyby jí všichni Ti co se na ní jen přiživovali měli rádi, zavřeli by jí někam na léčení. Místo toho jí věšeli bulíky na nos a tahali jí jak cvičenou opici před kameru. Nemocnej člověk si sám neuvědomuje, že tu pomoc potřebuje. V tu chvíli by mělo nastoupit jeho okolí a jednat. Samozřejmě ve prospěch toho nemocného a ne sebe (viz její manžel), jak tomu bylo u IB.
kazdej kdo se snazil'pomoct jako byl pomeje, macurs, tak ho potom kopla do zadku.
Příspěvek upraven 29.04.14 v 14:17
"Děkuju všem ubohým pokrytcům za záplavu vzkazů. Narozdíl od mrdek, které těšil každý její pád a trhaly trafikantům ruce, eXtra.cz nabídlo v posledních měsících Ivetě práci, upozorňovalo na mediální hon, který na ni byl pořádán při jejích nedávných narozeninách, poukázalo (jako jediné bulvární médium v zemi) na fakt, že poslední kauzu si bulvár doslova vycucal z prstu.
S Ivetou Bartošovou mě pojilo dlouholeté přátelství, byl jsem s ní v pravidelném kontaktu a ten jsem, narozdíl od mnohých, zejména v poslední době nezneužíval v její neprospěch a nikdy jsem jej nepřerušil. Ostatně o mediálních praktikách se mnou hovořila i před několika dny v telefonátu, který se chystám zveřejnit.
Na jejím stavu parazitovala takřka všechna média napříč spektrem (zdravím iDnes a Lidovky) a eXtra.cz a moje osoba jsou hrdé na to, že se na mediálním honu na Bartošovou v poslední době nepodíleli, naopak, proti němu zejména v březnu a dubnu aktivně vystupovali a upozorňovali na zbytečnou intenzitu tlaku, který je na nemocnou zpěvačku vyvíjen ze strany médií.
Rád bych ještě dodal, že Iveta dlouhodobě odmítala razantně řešit svůj zdravotní stav a opakovaně na revers opouštěla zdravotnická zařízení, kde jí mohli, jak jsem opakovaně zdůrazňoval v textech i rozhovorech, snadno v řádu měsíců pomoci.
Necítím ani špektu výčitek a jsem hrdý svůj tým, který mi nijak nevyčítal a naopak podpořil mě v rozhodnutí nezištně Ivetě v posledních měsících mediálně i materiálně pomoci…
Doporučuji si, vy chudáci, na eXtra.cz zadat její jméno a podívat se, co jsme o Ivetě, a co ona sama o sobě, doopravdy psali…
Ať chcípnou pod vlakem všichni pokrytci…"
Pavel Novotný
@farska píše:
@suricata"Děkuju všem ubohým pokrytcům za záplavu vzkazů. Narozdíl od mrdek, které těšil každý její pád a trhaly trafikantům ruce, eXtra.cz nabídlo v posledních měsících Ivetě práci, upozorňovalo na mediální hon, který na ni byl pořádán při jejích nedávných narozeninách, poukázalo (jako jediné bulvární médium v zemi) na fakt, že poslední kauzu si bulvár doslova vycucal z prstu.
S Ivetou Bartošovou mě pojilo dlouholeté přátelství, byl jsem s ní v pravidelném kontaktu a ten jsem, narozdíl od mnohých, zejména v poslední době nezneužíval v její neprospěch a nikdy jsem jej nepřerušil. Ostatně o mediálních praktikách se mnou hovořila i před několika dny v telefonátu, který se chystám zveřejnit.
Na jejím stavu parazitovala takřka všechna média napříč spektrem (zdravím iDnes a Lidovky) a eXtra.cz a moje osoba jsou hrdé na to, že se na mediálním honu na Bartošovou v poslední době nepodíleli, naopak, proti němu zejména v březnu a dubnu aktivně vystupovali a upozorňovali na zbytečnou intenzitu tlaku, který je na nemocnou zpěvačku vyvíjen ze strany médií.
Rád bych ještě dodal, že Iveta dlouhodobě odmítala razantně řešit svůj zdravotní stav a opakovaně na revers opouštěla zdravotnická zařízení, kde jí mohli, jak jsem opakovaně zdůrazňoval v textech i rozhovorech, snadno v řádu měsíců pomoci.
Necítím ani špektu výčitek a jsem hrdý svůj tým, který mi nijak nevyčítal a naopak podpořil mě v rozhodnutí nezištně Ivetě v posledních měsících mediálně i materiálně pomoci…
Doporučuji si, vy chudáci, na eXtra.cz zadat její jméno a podívat se, co jsme o Ivetě, a co ona sama o sobě, doopravdy psali…
Ať chcípnou pod vlakem všichni pokrytci…"
Pavel Novotný
Hm, hlavne aby si vcas prihral polivcicku. Neni o nic lepsi nez ostatni. pokrytec.
@Terrinka93 muj nazor je stejny. Zvlasni mi'prijde, ze Rychtare mela vzdy za zadkem, bez nej ani krok a najednou jde sama na nadrazi…