Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kristy84 Tak já měla v rodině taky alkoholika, ale s psychickými problémy a bohužel to skončilo stejně, jako u Ivety. Milovala jsem potom tyhle řeči, jak si za to ten dotyčný může sám atd. Pokud je člověk „jen“ alkoholik, tak ano, dá se to zvládnout, ale pokud je psychicky nemocný, tak ho můžeš hlídat, jak chceš a on stejně využije pěti minut tvé nepozornosti a poslechne hlasy ve své hlavě a zabije se.
Bez bulváru bohužel hvězdy nemůžou existovat, to prostě tak je. Otázka ale je, co jim sami chtějí nabídnout. Iveta nabízela až moc a prostě se to obrátilo proti ní. Ve větší míře si za to mohla sama, bohužel si nedala říct a pak už ani pomoct. V tak zoufalým stavu, v jakým pak už byla, chápu, že neměla sílu. No škoda, že se nanašel nikdo, kvůli komu by se dokázala vzchopit.
@honeymoney Samozřejmě,že byla pro bulvár zajímavá a čím dál tím víc, protože věděli, že při svým způsobu života je to jede průser za druhým ![]()
Kdyby žila relativně normálně, taky by jí tak nemasírovali, jasně, vždycky už by byla veřejná osoba a ztráta soukromí je v tomhle povolání nevyhnutelná, ale co lidí je slavných a žijou celkem normálně a bulvár je nechá celkem žít…
@MambaJ Neboj, vím že je můj názor v této diskuzi naprosto nevhodný takže tu nebudu nijak bouřit, jen jsem život I. Bartošové taky sledovala, tak mě to svedlo se i vyjádřit mezi tím přílivem lítosti. Samozřejmě ctím smrt apod. takže svým názorem nechci vyjádřit zlomyslnost, rozhodně bych to nikomu nepřála, vždy je to smutné a nikdo by si nezasloužil mít nešťastný život který skončí sebevraždou, ale na alkoholiky z vlastní zkušenosti nahlížím prostě nelítostně. Nechci tím nikoho urazit.
@madeto píše:
a co je nejhorší, ted budou to samé dělat i jejímu synovi a k tomu to ustavičné srovnávání s matkou
Už vidím zítřejší titulek novin a hlavní témata na další rok ![]()
Tak byla jen otazka casu kdy se neco stane, kdy se predavkuje leky, nebo upije nebo udela neco jineho…
byla to chudak zenska, se kterou cloumali chlapy, ona samy dluh, nemocna psychicky a jeste zavisla…
asi vedela co dela a proc…ted ma klid ![]()
@honeymoney mno upřímně si myslím, že kdyby nechtěla, tak se o ní tolik nepíše.
Každý svého štěstí strojvůdce…
Byla nemocná a že jí nikdo nechtěl pomoc? Z vlastní velmi blízké zkušenosti vím, že když alkoholik nechce, nepomůže mu ani odborník.
Na mě vždycky působila jako strašně naivní a lehce ovlivnitelný člověk.
Iveta byla psychicky nemocna a bulvar ji zneuzival.To co udelala je lidske zoufalstvi. Posilam touto cestou uprimnou soustrast pro Artika a jeji maminku. Hodne moc sily
Dovolím si ocitovat z jednoho výborného rozhovoru:
Šéf jednoho německého bulváru mi říkal: „Každá země má Bartošovou, ale u vás kolem ní krouží ještě čtyři duševní mrzáci, kteří dělají vedlejší show, to jinde není.
Tak tyhle „mrzáky“ mám na mysli ![]()
Příspěvek upraven 29.04.14 v 13:41
Hele fakt nevím, možná ji viděl, možná ne, ale rozhodně bude žít s tou myšlenkou, že zrovna jemu pod kola skočil člověk. A to není nic příjemnýho, řekla bych.
http://zpravy.idnes.cz/…-/krimi.aspx?…
potvrzeno Rychtářem… ale já bych se snad ani nedivila kdyby se objevila za měsíc živá a zdravá
@ivik21 jasně, já nic já muzikant…já to jen četl
tragikomedie jak má být…