Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vy co jí tady soudíte, neznáte jí, znáte jen mediální obraz a ten není pravdivý. Vubec nemuzete vedet co jí k tomu vedlo a co si prožila, to ví jen ona. Takže přestante soudit.
Smutné
,ale čekala jsem to už dávno je ji škoda, kdyby se neničila tím chlastem a prášky mohla toho ještě hodně dokázat, hlas i vzhled na to měla. Ted nezbývá než popřát hodně sil jejímu synu Arturovi a hlavně at ho média nechají na pokoji ![]()
Snad konečně najde klid.
Třeba v tom má prsty její manžel, třeba uklouzla, ale podle mě to byla jen otázka času, kdy to vzdá
Tak jak tak si myslím, že jí v poslední době,,živil,, akorát bulvár. Kdyby nechtěla, tak se o ní psát nebude.
No, mě to celkem zasáhlo
Ikdyž takovýto zpusob života asi za moc nestál, těžko odsuzovat.Do problému muže spadnou kdekdo, at už s alkoholem, nebo psychikou…dokonce i ten, kdo o sobě tvrdí, že on nikdy.TAky byla jen člověk- SBOHEM, IVETO ![]()
Máma mi volala, že to bylo už i na ČT1 a Rychtář to prý potvrdil.
Co na to říct? Škoda nadaného člověka..
Ale byla to jen otázka času, je mi líto Artura, ale pro Ivetu to bylo nejspíš vysvobození..
@MambaJ Nejsem žádný nelida, ale u ní mi to nějak nejde, když vím, jak žila a jak moc musela ublížit svýmu synovi, když ani kvůli němu se nedokázala zvednout.Sama jsem máma a tohle prostě nechápu ![]()
Co dobrých lidí umírá, mnohdy ani ne svojí vinou a nikdo se nad tím nepozastaví, ale umře Bartošová a všichni se můžou zbláznit
Ano, je velká škoda té ženy a zpěvačky, kterou byla kdysi, ale ne té ženy, která byla leta alkoholička, labilní a nevyrovnaná a ublížila spousty lidem…
@ivik21 píše:
Doufám, že ten pán, co se prohlašuje za jejího manžela a zachránce, nedostane nic z jejího „majetku“Je mi to moc líto, ty její písničky „z mého mládí“ jsou nezapomenutelné a vzpomínky taktéž
ona už žádnej majetek nemá, prý je vše v exekuci. On jí pekelně zadlužil a barák už jí chtěli sebrat.
@roksy25 píše:
Co na to říct? Škoda nadaného člověka..Ale byla to jen otázka času, je mi líto Artura, ale pro Ivetu to bylo nejspíš vysvobození..
Nejspíš se tím vysvobodila, přesně tak ![]()
@mejdylko no vypadlo mi z toho, že se ukáže, kdo se na kom přiživoval, jak on prohlašoval, co? Nevěřím mu ani ň ![]()
@ShadowHunter @Aluse ano myslím, ze jako manžel bude taky dědit. Asi i dluhy ale pořád tam nějakej majetek je ať si stěžovali na bídu jak chtěli. Něco určitě měla akorát ne tolik kolik dřív. Hlavně je to nepodstatné. To me prostě naskocilo v hlavě, protože i když ano, za většinu si mohla sama(zřejmě, protože ja nevím jak vy, ale ja ji znám jen z tv, takže můžeme tady nadávat, co to bylo za blázna, ale třeba to byl vazne jen chudák, kterymu k tomu všemu někdo hodně pomohl) tak ten hajzl ji k tomu dopomohl. Ale to už je teď jedno. Chudák Artur. To je asi vlastně jediný člověk, kterého nám může být líto. Ji už ne. Ty to nepomůže. Prostě se stala tahle tragédie a nikdo to už nevrátí. Teď me jenom bude sr**, jak to bude hlavní bulvární téma a všichni budou brečet a říkat, že ji chtěli všichni pomoc a že vlastně tak špatná nebyla.. No bude to děs ![]()
@kristy84 píše:
@MambaJ Nejsem žádný nelida, ale u ní mi to nějak nejde, když vím, jak žila a jak moc musela ublížit svýmu synovi, když ani kvůli němu se nedokázala zvednout.
Psychicky nemocný člověk to sám nedokáže. Zdravý člověk to nechápe. Bohužel neměla ve svém okolí nikoho, kdo by jí dokázal pomoci.
Doufám, že ten pán, co se prohlašuje za jejího manžela a zachránce, nedostane nic z jejího „majetku“
Je mi to moc líto, ty její písničky „z mého mládí“ jsou nezapomenutelné a vzpomínky taktéž