Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
8.7.13 10:59

Mě je jí tedy dost líto. Snad se najde v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
8.7.13 13:47
@kubelin píše:
Pride vám normální diskutovat o nějaké alkoholiče, půlka našeho národa chlasta a nikoho to nezajímá, a jen se zlejska rádoby celebryta tak je ztoho pomalu národní svátek je mě špatně ztoho jak sme jednoduchej národ. Hurá ta paní co ji známé z televize je opilá pojďte ji zdrbat hned se nám bude žít líp že?

nechápu..o co, že ti jde?? T jsi četl/a celou tuto diskuzi??? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
8.7.13 23:17

No tak dnešek ještě lepší. Nova se koukám taky baví. Kéž by se dala dohromady, ale podle mě neví kudy kam, všichni od ní dali ruce pryč a stojí při ní jen tí, kteří ji táhnou dolů :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
9.7.13 19:32
@lucka.Kr píše:
No tak dnešek ještě lepší. Nova se koukám taky baví. Kéž by se dala dohromady, ale podle mě neví kudy kam, všichni od ní dali ruce pryč a stojí při ní jen tí, kteří ji táhnou dolů :?

no já si osobně myslím, že ona ani neví co dělá, ani kde je..z ní se stal blázen..to dělá ten alkohol :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adyna73
10.7.13 14:56

Ona není v pořádku už od začátku kariéry. Jen to nebylo tak hrozně viditelné. Určitě jí psychiku nepošramotila smrt Sepéšiho. S ním žádný vztah neměla. Už tenkrát lhala. Já si myslím, že by se patřilo na ní už vykašlat a nechat ji. Buď se probere, nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
7257
10.7.13 14:59

Nyní se asi vrací do čr, tak se může jít léčit…Macura ji zřejmě snižoval alkohol, tak se vrací do náruče Rychtáře. Ale ten pro ni vhodný asi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
10.7.13 17:31

Podle mě jí nepomůže už nikdo..nevím, ale co se týče Ivety, tak si myslím, že ta nebude mít nikdy dost pevné vůle, aby přestala..u ní to vidím veeelmi skepticky.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
10.7.13 17:38

V televizi Bartoška, v novinách Bartoška, na fb a e-miminu taky. Slabá osobnost ze slabou vůlí, kterou zničili především chlapi. Ta žena nežije, spíš přežívá pod vlivem alkoholu a léků. Škoda jí je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
10.7.13 18:05

Já celou dobu nechápu, proč jí nikdo nepomůže z vlastní rodiny 8o má přeci matku, sestru, bráchu :roll: všimli jste si, že by měli zájem o ni? já ne :nevim: normálně bych ji dovalila na léčení a hotvo, klidně i na 2 roky až zase s ní byl normální člověk :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.7.13 20:18
@siamka7 píše:
Já celou dobu nechápu, proč jí nikdo nepomůže z vlastní rodiny 8o má přeci matku, sestru, bráchu :roll: všimli jste si, že by měli zájem o ni? já ne :nevim: normálně bych ji dovalila na léčení a hotvo, klidně i na 2 roky až zase s ní byl normální člověk :nevim: :zed:

A jak bys ji tam „dovalila“,pokud by ona byla proti? Vždyť už byla na léčení několikrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
10.7.13 20:26

Komu není rady, tomu není pomoci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
10.7.13 22:36
@jannina1 píše:
A jak bys ji tam „dovalila“,pokud by ona byla proti? Vždyť už byla na léčení několikrát…
:mrgreen: proti být může, ale jelikož jí není rozumět co blekotá, tak by to možná šlo :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.7.13 22:38
@siamka7 píše:
Já celou dobu nechápu, proč jí nikdo nepomůže z vlastní rodiny 8o má přeci matku, sestru, bráchu :roll: všimli jste si, že by měli zájem o ni? já ne :nevim: normálně bych ji dovalila na léčení a hotvo, klidně i na 2 roky až zase s ní byl normální člověk :nevim: :zed:

a co ti rodiče mohou? Je to dospělá ženská, co rodinu dávno hodila k šípku.
Navíc, co jsem četla, maminka je všema deseti k zbavení svéprávnosti a umístění do protialkoholky. Asi ví proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
10.7.13 22:43

Když je něco o Ivetě, tak si vzpomenu na scénku s Lábusem Kaiserem, a Ivetkou -
kde Kaiser povídá,, Luďo to není nomální Ivetka je naposto nomální Luďo :lol: :lol:

A ty zprávy každkou chvíli na netu půjde k Rychtářovi, už nechce být s Macurou, k Rychtářovi nepůjde, je u Martucciho??? a nejvíc je když to dávaj ve zprávách neřeknu třeba ve VIP a podobně, ale v hlavních???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
10.7.13 22:47
@lucineeccka píše:
Ahojky,
teď jsem našla tohle video http://www.blesk.cz/…na-noha.html .
Vůbec nechápu co tak hezkej chlap na ní vidí. :nevim:
Ona fakt už vůbec nemá soudnost.Pěkně se ukázala při Super Star, a teď tohle.Líto mi jí není, každej jsme strůjcem svého štěstí.

Tim hezkym chlapem myslíš koho proboha??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky