Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Je mi Ivety líto, i když ji vlastně znám jen tak, jak ji média ukazují. Ale to nic nemění na tom, že bývala hezká žena a úspěšná zpěvačka, kdežto teď je z ní jen blekotající troska. Dlouho jsem si říkala, že se dá dokupy, ale v poslední době každé ráno po puštění pc čekám tu nejhorší zprávu o ní. Tohle není dobré, v tomto stavu prostě dlouho nemůže vydržet. ![]()
A také je mi líto její maminky, musí být pro ni hrozné sledovat, jak se její vlastní dítě samo ničí. Škoda, že pro Ivetu není ani její syn dost velkou motivací.
Myslím, že bývalá dáma a zpěvačka svým přístupem k životu dopadla tak špatně, jak žila. Ono nic není nadarmo a pozlátko vymizí a zodpovědný člověk musí na sobě tvrdě pracovat! Říká stále, že miluje svého syna, ale která matka by chtěla, aby její dítě dopadlo tak jako Artur. Vždyť si celý život ponese psychické problémy! Absolutně jako matka zklamala a nedokáže se postarat vůbec o nic ani sama o sebe. Její nechutné avantýry plní v okurkové sezoně bulvární plátky a jsem toho názoru, že by se všichni aktéři údajného únosu měli léčit a také zaplatit pátrání po Ivetě. Platíme to s našich peněz a ještě někdo s toho profituje a to je nehorázné.
Ano, zaplatit bych je to též nechala. A paní Bartošovou bych zavřela do blázince bez možnosti odejít. No, ono, možná že by vedle mohl mít lůžko i ten její Pepa. ![]()
Iveta Bartošová spáchala sebevraždu http://www.novinky.cz/…rtosova.html
Chudák ženská, bude ji ted líp. Rychtář ji po svatbě rychle pomohl do hrobu. ![]()
Nechápu, proč píšou, že je to Bartošová, když dál v článku napíšou, že zatím neví, jestli se jedná o muže nebo ženu
![]()
Zatím jsou to spekulace bulváru.. I když, ani bych se nedivila, kdyby to fakt zabalila.
@barca93 píše:
Nechápu, proč píšou, že je to Bartošová, když dál v článku napíšou, že zatím neví, jestli se jedná o muže nebo ženu![]()
![]()
taky jsem se divila-ale i kdyby to byla ona bude jí líp. Uvidíme. Já stejně čekala že to nezvládne ![]()
Fakt? Né že bych byla její fanoušek…ale líto mi to je…vypadalo to, že konečně začala znovu žít ![]()
Jestli je to pravda… prý to byla žena v jejím věku a jestli je ona není ještě stoprocentně potvrzené. Ale jestli ano, tak chudák Artur, i když jí je už asi líp. Dyť to byla hrůza co poslední dobou předváděla.
Čekala jsem spíš, že ji dřív zabije ten tyran, ale vyřešila to nejlíp jak mohla asi. Konečně bude mít klid. Ať je jí země lehká. Jaro je fakt stvořený na sebevraždy koukám..