Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
967
3.12.12 12:53
@Deniel píše:
Tak jsem právě dokoukala pětku…a Iveta byla zase v pohodě…není ona divná jen s tím Rychářem?? Jestli nebude zakopanej pes právě v něm.. :pocitac:

já jsem zase dneska četla článek v drbárně -ale věř tomu vid - že nesmí mluvit o synovi a že právě to jí trápí a propadá se kvůli tomu do depresí - je fakt, že v celém vysílání co sleduji na pětce o klukovi nepadlo ani slovo - jakoby ho ani neměla. nemá to jednoduchý fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
3.12.12 15:28

A to má ve smlouvě s pětkou, že o něm nesmí mluvit, nebo jak to je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
3.12.12 18:14
@Deniel píše:
A to má ve smlouvě s pětkou, že o něm nesmí mluvit, nebo jak to je??

ne s pětkou ne, ale pan Štaidl si to tak přeje, aby Artíka nemedializovala -at má na ivetu názor jaký kdo chce, mě je jí spíše líto a fandím jí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
3.12.12 19:16

No, u nás doma alkoholik byl..zaplať pán bůh, že už není!! Bylo to příšerný období!!! A mám ráda její písničky, nikdy mi nevadila, ale vidím, co alkohol s ní dokáže, a to, že v tom tak lítá a nenechá si poradit mě na ní hodně mrzí a ještě dodám to, že si koncert v lucerně online v tv nenechám ujít!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fmodacz
16.12.12 18:44

Ta bere nějaká antidepresiva a proto je tak mimo, z alkoholu to není.

• Citovat
  • Upravit
3172
16.12.12 21:02

@fmodacz no ale myslím si, že si skleničku někdy neodpustí, což by alkolička neměla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
17.12.12 12:06

Tak právě čtu, že koncert byl opravdu zrušen. Tím je podle mě úplně odepsaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
17.12.12 17:15

@Petruše80 no to se nemělo stát, teď už jí nebude věřit vůbec nikdo!! A já popravdě taky ne.. :( zklamala mě :( jde to s ní opravdu z kopce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.12.12 17:17

Na antidepresiva se nesmí pít, pak se to mlátí jedno s druhým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
17.12.12 17:21

Zavřít do kroměříže na půl roku…nebo brzo budou všichni hořekovat jak byla hodná a jak ji nebylo pomoci, až to přežene -----ale potom už zase konečně nebude pořád dokola Bartošová v novinách a televizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
17.12.12 17:31

A JAK JE TO S NOU na televizi pětka :?: včera tam bylo napsané že se s Ivetou dohodly na pokračování a při tom včera nebyl nový díl :roll: celé to opakovaly tak jak to tedy je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
17.12.12 18:28

@KIKOLETEK já nevím, ale prý jí nezaplatili něco a jí se to nelíbí ale ona zase porušila smlouvu tím, že jí neotevřeli..no je to těžký, i když zase ona to porušila první tím, že jim neotevřela, že jo?? Tak si myslím, že to pětka vyhraje a ona bude platit za právníky a tak..ale stejně má novou kuchyň, dveře a všechno to jí zaplatila pětka i to jak jí vyhladili vrásky a podobně..né, že bych jí to nepřála, ale lidi toho pro ni udělali tolik a jí není nic vhod… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
16.3.13 16:46

K této osobě nemá cenu se zmiňovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kubelin
7.7.13 19:56

Pride vám normální diskutovat o nějaké alkoholiče, půlka našeho národa chlasta a nikoho to nezajímá, a jen se zlejska rádoby celebryta tak je ztoho pomalu národní svátek je mě špatně ztoho jak sme jednoduchej národ. Hurá ta paní co ji známé z televize je opilá pojďte ji zdrbat hned se nám bude žít líp že?

• Citovat
  • Upravit
298
8.7.13 07:52
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat