Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pokud je to opravdu ona, tak si myslim, ze to pro ni bylo vysvobozeni!!! Je mi to moc lito, Ivetu jsem drive mela moc rada, pak uz z ni byla jen troska, skoda ![]()
@CokeLady píše:
Veškerý zprávy o její smrti neotevírám, je mi moc líto, že musela svůj život ukončit takhle, nechat po sobě dospívajícího syna, byla hodně ztrápená, hodně lidí žilo z jejího neštěstí, můžu říct, že já jsem její kauzu moc nesledovala a nepřiživovala bulvár, protože mi to nepřišlo zajímavé se někomu šťourat v soukromí, šťourat v jeho ránách a bolestech, už tenkrát jsem nechápala tu senzaci „únos do ciziny, plavky naruby…“Pavel Novotný poskytl před cca rokem rozhovor, ve kterém uvedl: Samozřejmě, my ji skutečně zabijeme. Ona se však zabíjí i sama, ale o tom se nebavme. Faktem je, že na ní dlouhá léta parazitujeme, lidsky ji už i lituji. Uvědomuji si, že když ji vyfotí pomočenou, je to nedůstojné, a že skutečně přispíváme k jejímu blížícímu se konci. Poptávka po ní je neskutečná, články o ní si otvírají i lidi, kteří bulvár nečtou. Pak jdou hranice stranou a budeme na ní parazitovat až do konce a ještě půl roku po něm. Je to tvrdé a morálně špatné, ale tak to je," řekl Novotný.
Zdroj: http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?…Takže tím, že bych jakýkoliv článek otevřela, jen bych přispěla k jejich teorii „My to děláme jen proto, že to lidi chtějí číst“ a já nechci.
Opravdu jí přeju, aby po smrti našla klid, určitě si ho zaslouží.
To čtu prvně, moc bulvár nesleduji, většinou jen titulky na novinkách
Tohle je tedy krutá pravda, čumím, kolik bulváru vychází a lidé jsou ochotni za to dát peníze ![]()
@Cmochy píše:
Dovolím si svůj názor:
Sebevraždu Bartošové jsem čekala už tak před půl rokem. Ve chvíli kdy Rychtář řekl, že jí dožene do léčebny a nestalo se tak, tak to bylo jasný jak to skončí, resp. ŽE to skončí.
Ale vinit z toho bulvár? To ne. Bulvár se přiživuje, parazituje, ale NEZPŮSOBUJE SMRT!To už by tady nebyla žádná celebrita kdyby se měli všichni zabíjet když o nich bulvár napíše hnusy.
![]()
Iveta byla prostě labilní člověk závislý snad na všem co se dalo spolknout nebo vypít. Skočit pod vlak bylo její rozhodnutí, nikdo ji nestrčil, takže za to nikdo kromě jí samotné nemůže.
Jedině by se dalo vyčíst jejímu manželovi, že věděl jak je na tom fyzicky i psychicky, ale nevěnoval jí dostatek správné péče, nebyl důsledný.
Ale vinit bulvár z něčí smrti?![]()
![]()
Souhladim se vsim, spis me sokoval zpusob, jaky si vybrala, daly by se cekat nejaky leky v kombinaci s alkoholem.
Vinit bulvar nebo Rychtare z jeji smrti je zcestne, i kdyz je jasne, ze ani jedno ji nepomohlo.
@Anonymní píše:
Na tom posledním videu u rybníka vypadala hrozně utrápená…Navíc měla částečně ochrnutou tu tvář, bylo vidět, že se jí špatně mluví. Psali, že se tomu doktoři diví, že z jejich strany je vše v pořádku, ale já myslím, že možná něco zvrtali a nechtěli to přiznat. Pro ni je ale schopnost mluvit ( zpívat ) její obživou. Možná si myslela, že se to už nezlepší a byla to poslední kapka…Co mě taky v tom videu zarazilo je chování Rychtáře k ní a její viditelný strach z něho. Je to tam hmatatelně znát, i když ne přímo. Lidé znalí psychologie a nonverb. komunikace to tam ale museli taky vyčíst…Je mi jí opravdu líto, hon bulváru, využívaná partnery, alkoholismus, neschopnost se dostat zpět v kariéře…Snad ten Artur jí alespoň dělal radost. Teď to ale bude pro něj hodně těžké…
je nekde odkaz na to video?
To oc se stalo je hrozny, ale dalo se to predpokladat… nicmene ona uz nebyla podle me moc svepravda po vsech avantyrach.. i kdyz bulvar hodne veci prekrouti..Asi je to hrozne, ale za jeji sebevrazdu muze hlavne okoli…Rychtar mel asi hodne velky vliv, pokud se i rodina vzdala nejaky snahy ji samotny pomoci..Rychtar ji mel zamezit pristup k alkoholu a nejak zakrocit.. misto toho ji ani nenechal v lecebne..Buh vi, jaky byl jeji skutecny zd.stav.. pry mela neco s tim oblicejem a spatne mluviula, takze mohla byt i mo mrtvicce.. nebo nejaky nador na mozku.. jak byla v tom Rakousku v nemocnici, tak se spekulovalo o nejakych snimcich..
Pochopím vyjádření soustrasti, ale takovéhle diskuze fakt ne… pak, že se ženské na mateřské nenudí
Chudák ženská chtěla mít už pokoj.
@radkka
ja jeste navic nechapu, ze otbe obrazek zastavili a ostatni s etady dal hybaji ![]()
@KackaDoup píše:
@radkka![]()
ja jeste navic nechapu, ze otbe obrazek zastavili a ostatni s etady dal hybaji
Mě ho nezastavili, to byla jiná, tenhle je protestní, i když stojí
![]()
Tak jestli Novotný někde dříve řekl, že jí zabije (prostřednictvím bulváru), a ono se to tak vlastně stalo, tak by ho možná mohli lidi přestat tak hltat. Je evidentní, že to je největší žumpa. Nedivila bych se, kdyby ho někdo zažaloval.
Je mi jí líto a jejího syna úplně nejvíc. Nesouhlasím s tím, že by jí k tomu bulvár nedopomohl, dopomohl a moc, samozřejmě byla labilní, nezvládala svůj život, ale bulvár je špína, která se pase na lidském neštěstí. Kolikrát si něco vymyslí a velmi přibarví, jen aby se prodávalo a četlo, předem počítají s žalobami apod., měla jsem s jedním takovým čest. Njn, kde není poptávka, není nabídka, takže ať žijí čtenáři těchto sra. ček.
No myslím, že už neunesla ten tlak médií, a doma - i když si to každý jen myslí, a nic se nedělo, podle mě tam bylo násilí, on za ní vždy mluvil, a jí nenechal jednat, jen je mi líto Artura, co si o ní četl a nakonec přišel o maminku, i když spolu nebyli, a dělala spoustu chyb, tak ztratil maminku, musí to být pro dospívajícího kluka těžké
E mi jí i Artura líto. Ale třeba už je v nějakém lepším světě po boku své první lásky, který shodou okolností taky zemřel pod koly vlaku. Ale čekala jsem to už dřív. Po boku Rychtáře by se mi taky žít nechtělo (teda vycházím z jeho mediálního obrazu) a asi neměla sílu ho opustit normální cestou.