Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@terinka4444 píše:
zrovna jsem to četla, místa aby si někde v koutku plakal, tak pořádá tiskovky a ukazuje dopis, co není jeho. Hrůza.
Jojo, hrozný to je.
Kdo ví, jestli jim to hned za pořádnej balík neprodal. ![]()
@jaaaaaana píše:
@lucenka hovado toje teda…nevidela jsem to, ale manzel mi to rikal…ten o tom jeste napise knihu, aby z toho vytriskal.
už je to na novinkách, v tv jsem to taky neviděla. Ten z toho udělá film ![]()
Ten dopis pro Artura, to je strašný…ukazuje ho novinářům, to je nechutný
![]()
Je mi strašně líto jejího syna. Musí to pro něj být hrozná rána
. Na jejího manžela nemám slov. Nikdo se o tom nechce bavit z jejího okolí a on si vybavuje s novináři.
Ani ty slzy mu nevěřím.
@Cosmos píše:
Jojo, hrozný to je.Kdo ví, jestli jim to hned za pořádnej balík neprodal.
zhroucený manžílek, co? ![]()
Slusna komedie, necha se odvezt do Bohnic a uz je doma…zruda je to…pekne to zahral, aby se nereklo, ikdz mozna ho tam odvezli, ze byl agresivni…
@Cmochy píše:
@Janha
Já nepochybuji o tom, že byla nemocná. Taky jí nesoudím, každý jsme nějaký. Já jen tvrdím, že ji nezabila média, ale vlak, pod který si dobrovolně lehla.
A ja tvrdim ze to „dobrovolne“ bolo priamym nasledkom toho v com zila. Ako som uz pisala, su ludia chytri a menej chytri, odolni a menej odolni. Na Teba by ten tlak nemal (mozno) ziaden vplyv, ju dohnal do slepej ulicky, kde uz nevedela vymysliet ine riesenie.
Netvrdim, ze by sa tam nedostala aj bez medii… mozno ano, mozno nie… ale verim ze media (a ludia v jej okoli) jej ukazali skratku.
Z bohnické léčebny Rychtáře za pár hodin propustili a on už v klidu mluvil s televizním štábem Novy. „Nevím, jestli už jí došly síly,“ řekl pro Televizní noviny a ukázal na kameru dopis, který Iveta Bartošová nechala u obrazu, jenž manželovi sama namalovala k dnešním narozeninám. Dopis je ale podepsaný „Máma“, je tedy určen synovi Arturovi.
Zdroj: http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?…
lidska zruda, buhvi jestli mu vubec neco napsla, nebo buhvi co mu napsala ze s eohani cizim dopisem…jak si to vubec dovolil???zruda
Ja bych už o mrtvých ani slovo, nechť odpociva v pokoji, modlim se za její duši, aby našla klid, klid od toho humbuku a špíny, né takhle to nemelo skoncit, přejeta na kolejích…
@KackaDoup píše:
Z bohnické léčebny Rychtáře za pár hodin propustili a on už v klidu mluvil s televizním štábem Novy. „Nevím, jestli už jí došly síly,“ řekl pro Televizní noviny a ukázal na kameru dopis, který Iveta Bartošová nechala u obrazu, jenž manželovi sama namalovala k dnešním narozeninám. Dopis je ale podepsaný „Máma“, je tedy určen synovi Arturovi.
lidska zruda, buhvi jestli mu vubec neco napsla, nebo buhvi co mu napsala ze s eohani cizim dopisem…jak si to vubec dovolil???zruda
Teď jsem ten článek četla, a nestačím se divit.
A on NEVÍ? On je ten jedinej (když už není Iveta mezi námi), kdo VÍ sakra dobře. ![]()
@KackaDoup píše:
Rychtář je taky kapitola sama pro sebe… je to parazit. Dneska se to opět prokázalo…
Jen co začala na NOVĚ reportáž o smrti IB, pochopitelně exkluzivně z místa činu, tak zrovna v TU chvíli se tam rozhodl jít zapálit svíčku
Prachobyčejnej herec a parazit.
Teď bude pár dní kopat kolem sebe, nejdřív novináře sám informuje kdy bude pohřeb, pak jim bude nadávat, že si vůbec dovolili tam přijít… ![]()
Tohle divadlo ještě pár dní potrvá… a troufám si odhadovat, že až to vyšumí tak Rychtář začne parazitovat na její smrti. Bude pomalu odtajňovat jaký byl život po jejím boku, jaká „opravdu“ byla, co spolu dělali a jak to „ve skutečnosti“ všechno bylo. Nedivila bych se kdyby o tom chtěl napsat knihu a vydělat ještě na tom. Dejte na mě ženy, ten se ještě ukáže…
![]()
Je to peknej hnus, s tim dopisem, co udelal
Kdo vi, co se jeste dozvime, jak to bylo. Co ji ten hajzl udelal, ze ji dohnal az k tomu nejhorsimu
Chudak Ivetka, uz ma klid
![]()