Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8151
29.4.14 21:19

@Gituš tak v to se neshodneme ale v podstatě to není důležité :)

to psal už před rokem ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jenjdukolem
29.4.14 21:20
@maminka189 píše: Škoda, že nezůstala na té psychiatrii…

To je těžké, bohužel ve svém okolí nenašla nikoho, kdo by jí dokázal opravdu pomoci. Rozhodně to nebyla taky žádná světice, čekala jsem, že skončí špatně (ale spíš kvůli alkoholu, práškám), ale lehnout si pod vlak chce asi víc než velkou míru zoufalství.
K tomu, co se kolem ní dělo a ještě bohužel bude dít, asi nemá cenu se vyjadřovat, nenapadá mě žádné slušné slovo. Bohužel neměla nebo neuměla si najít ty správné lidi kolem sebe, člověk, který by jí chtěl opravdu pomoci, ji nebude donekonečna po tolika fiascích nestále cpát do médií a její soukromý život strkat všem až pod nos apod., ale škoda slov. Snad už má klid a boží mlýny budou mlít spravedlivě.

Vím, že její nejlepší tvorba patří už do archívu, ale tehdy byly její písničky pro mě jedny z nej. A navíc byla fakt krásná

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
29.4.14 21:21

@jenjdukolem ted ty posledni dny byla zas etak krasna…jak holiccka vypadala…cetli jste ty jeji dnesni smsky?

• Citovat
  • Upravit
2730
29.4.14 21:22

Zprávy byly celé o Ivetě a tam i zaznělo, že měla podepsanou předmanželskou smlouvu. Rychtář říkal, když by se Ivetě něco stalo, tak dům připadne Arturovi. ;)
Televize jedou, tak doufám, že tím uctí její památku než zneuctí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637

Kazdym okopcenym odkazem tu bulvarni chobotnici prikrmujete. Jen tak dal. A pak hromadne na media tlamajznit a ja nic, ja muzikant… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368

@anickadomnik Je jedno, kdy to psal. Jde o to, že ta síla těch médií je nepředstavitelná a že dokážou člověka zničit a je neskutečný, že člověk něco takového vůbec dokáže vypustit z pusy a ještě má klidný sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
29.4.14 21:23
@anickadomnik píše:
@jaaaaaana no já si právě myslím že ani pro artura to žádnou emocion. cenu mít nebude, přeci jen on tam zrovna šťastné a spokojené dětství neprožil, myslím že je rád tam kde je teď. Ta čtvrtka právně relevantní není určitě, absolutně netuším jestli třeba neměla s rychtářem sepsanou předmanželskou smlouvu, kdyby ano mohl být třeba artur jediným dědicem :nevim: těch proměnných je tam hodně, já bych jako podstatné viděla že kluk je zajištěný, vyrůstá ve stabilním prostředí bez ohledu na to zda něco zdědí nebo ne

To se neodvazuji predvidat, jak se artur zachova. Veeim, ze tam zazil'i hezke chvile s maminkou, ale mozna bude chtit udelat tlustou caru…
Vysmech by byl,'kdyby se tam nakonec roztahoval Rychtar.

Příspěvek upraven 29.04.14 v 21:26

• Citovat
  • Upravit
8151
29.4.14 21:24

@KackaDoup znáš někoho kdo vyrůstal s rodičem alkoholikem? Někoho jehož rodič se několikrát v době jeho dětství pokusil o sebevraždu? Zeptej se ho kolik má šťastných vzpomínek na své dětství na dobu kdy s ním žil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
29.4.14 21:24

@St. Estephe No já teda nevím, ale každý normální člověk si po přečtení článku, který jsem zde zmínila já, musí myslet, že člověk, který ty slova vypustil z pusy není normální člověk, se zdravým rozumem. A ta chobotnice je tak nažraná, že spíše za chvíli praskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
29.4.14 21:25

@Gituš myslím že kdyby jim v tom nepomáhal rychtář tak by takovou moc neměli

@jaaaaaana však já nepředvídám, jen píšu svůj názor a ten nemusí být shodný s tím jejich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.4.14 21:25

Na dopise je datum 25. 4. 2014 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.14 21:27
@anickadomnik píše:
@KackaDoup znáš někoho kdo vyrůstal s rodičem alkoholikem? Někoho jehož rodič se několikrát v době jeho dětství pokusil o sebevraždu? Zeptej se ho kolik má šťastných vzpomínek na své dětství na dobu kdy s ním žil.

Budeš se divit, ale mám a pořád mi na rodičích záleží, nic není tak jednoduché, jak to vypadá. :|

• Citovat
  • Upravit
lucenka
29.4.14 21:28
@anickadomnik píše:
@KackaDoup znáš někoho kdo vyrůstal s rodičem alkoholikem? Někoho jehož rodič se několikrát v době jeho dětství pokusil o sebevraždu? Zeptej se ho kolik má šťastných vzpomínek na své dětství na dobu kdy s ním žil.
žila jsem s alkoholikem, pokusil se o demonstrativní sebevraždu. A přesto mám i z tohoto období na něj hodně pěkných vzpomínek a čas docela zahladil to špatný. Teď když mám dítě, tak ho i částečně dokážu pochopit, co jej vedlo k tomu, že propadl alkoholu, jako léku který mu pomáhal a stále pomáhá zapomenout na bolest. Bohužel pi také nedá pomoci :( Pořád je to ale moje rodina a mám ho ráda.

Příspěvek upraven 29.04.14 v 21:29

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
29.4.14 21:28
@KackaDoup píše:
@jenjdukolem ted ty posledni dny byla zas etak krasna…jak holiccka vypadala…cetli jste ty jeji dnesni smsky?

Dnesni sms? Ne necetla…komu je psala?

• Citovat
  • Upravit
3368
29.4.14 21:29

@anickadomnik Tak jako rychtář sám o sobě je neskutečný sup :zed: Takže on a média si velmi dobře rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí