Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hm, tak čtu, že Iveta odkázala barák i všechny prachy Arturovi, takže se nedivím, že Rychtář skončil v Bohnicích, jestli se tohle dozvěděl. Dobře mu tak.
@Cmochy píše:
Rychtář je taky kapitola sama pro sebe… je to parazit. Dneska se to opět prokázalo…Jen co začala na NOVĚ reportáž o smrti IB, pochopitelně exkluzivně z místa činu, tak zrovna v TU chvíli se tam rozhodl jít zapálit svíčku
![]()
![]()
Prachobyčejnej herec a parazit.
Teď bude pár dní kopat kolem sebe, nejdřív novináře sám informuje kdy bude pohřeb, pak jim bude nadávat, že si vůbec dovolili tam přijít…
Tohle divadlo ještě pár dní potrvá… a troufám si odhadovat, že až to vyšumí tak Rychtář začne parazitovat na její smrti. Bude pomalu odtajňovat jaký byl život po jejím boku, jaká „opravdu“ byla, co spolu dělali a jak to „ve skutečnosti“ všechno bylo. Nedivila bych se kdyby o tom chtěl napsat knihu a vydělat ještě na tom. Dejte na mě ženy, ten se ještě ukáže…![]()
![]()
Přesně takhle to bude, ale to je myslím jasné všem. ![]()
Je to něco hrozného. Je mi upřímně líto, jak se na ni vše sesypalo do takové míry, že už to neunesla a došla k takovémuto řešení. Doufám, že teď už bude mít klid.
Pokud jde o toho kašpara, tak z toho se mi dělá na zvracení, vůbec bych se nedivila, kdyby ten vzkaz jako první viděli novináři a až pak její syn, kterému byl původně určený. Doufám, že i Rychtářovi napsala dopis a že nebyl pěkný.
A je nechutný, jak se tím novináři stále zabývaj, myslím, že by ji měli už konečně nechat v klidu.
@Cmochy Souhlasím, myslím si, že ten parazit se ještě ukáže v „celé své kráse“ a myslím si, že ještě dnes večer, až budou dávat nějaké ty speciály, stopro bude spolupracovat s novou a bude „na co se koukat.“ Sup je to
.
Herečka Jiřina Bohdalová: „Před chvílí jsem to slyšela, je mi to neskutečně líto. Je to zmařený mladý život. Mělo by se vyšetřit, co se stalo, jen tak pod ten vlak neskočila.“
Myslíte, že vyšetřování něco ukáže? ![]()
@PetraJ hele ale ona přeci měla na baráku nesplacenou hypotéku a místo peněz spíše dluhy ne?
@PetraJ píše:
Hm, tak čtu, že Iveta odkázala barák i všechny prachy Arturovi, takže se nedivím, že Rychtář skončil v Bohnicích, jestli se tohle dozvěděl. Dobře mu tak.
Jen doufam, ze to udelala nejakym pravne relevantnim zpusobem. Ne jen na te ctvrtce.
@Cosmos píše:
Herečka Jiřina Bohdalová: „Před chvílí jsem to slyšela, je mi to neskutečně líto. Je to zmařený mladý život. Mělo by se vyšetřit, co se stalo, jen tak pod ten vlak neskočila.“Myslíte, že vyšetřování něco ukáže?
Bilanční sebevražda.
@PetraJ píše:
ano to bude jedinny duvod..ja uz s evubec nedivim ze se mu k narozeninam hodila pod vlak…my nevime opravdu nic…
Uctu k mrtvym… Jestli dosla do faze, kdy si sama dobrovolne ukoncila zivot, asi byla na tom opravdu spatne. A udelaly to z ni hlavne media… Tak ji hlavne nechte aspon odpocivat tam, kde je. Je to priserne… a ty vtipny na ni co vsude koluji, ubohe ![]()
@anickadomnik píše:
@jaaaaaana tam žádný majetek nebude
Tak minimalne ten dum…exekuce byla snad na 60 tis. To asi nebude problem pro staidla zalepit.
@ElenaB píše:
Uctu k mrtvym… Jestli dosla do faze, kdy si sama dobrovolne ukoncila zivot, asi byla na tom opravdu spatne. A udelaly to z ni hlavne media… Tak ji hlavne nechte aspon odpocivat tam, kde je. Je to priserne…a ty vtipny na ni co vsude koluji, ubohe
Nečetla jsem ani jeden, naštěstí. A jsem ráda, že nemám FB.