Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@lucenka píše:
Rychtář je v televiziPřipomíná mi toho chlapa jak je obviněný z vraždy manželky a holčičky v Egyptě.
a jak klidně mluví, to bych nezvládla ani já a jsem naprosto cizí člověk ![]()
@Lithien píše:ááá no jo, přehlídla jsem ho
@jenjdukolem![]()
je tu
Fuj z toho člověka je mi fakt jako špatně teda… Příživník jeden…
@Anonymní píše:
Můj otec byl alkoholik, přesto mám i šťastné vzpomínky.
@Sibyla0 píše:
Na dopise je datum 25. 4. 2014
tak to měla naplánované… to by nebylo nic divnýho. Jen asi hledala tu odvahu to udělat… nebo jestli byl pořád Rychtář s ní, tak asi i čekala, až odejde z baráku a bude se moc zdejchnout.
Příspěvek upraven 29.04.14 v 21:56
@KackaDoup píše:
@jaaaaaana dala jsem sem odkaz, nekomukomu verila a sverovala se mu.je z nich jasne kdo ji nicil…
Již jsem to psala, bubeník z Ivetiny kapely, její nejbližší přítel před smrtí.
Nechapu co je pan Rychtar schopen udelat - dopis na rozloucenou od mamy pro syna, tak soukromou a citlivou vec, ktery mel s uctou tise odevzdat jen a jen arturovi, tak tenhle dopis on vezme a naplno ho ukaze na kamery novinarum, mozna jeste driv nez ho cetl artur. Zrudnost, je mi z toho zle, kdo mu dal pravo tohle udelat…zverejnit par hodin po smrti tenhle dopis…
Jak už má vymáklý dementování těch sms zpráv, prý to může doložit výpisama
![]()
NIKDY nikomu nepreji nic zleho, ale jemu…
Nechutne zvraceny clovek, tenhle Rychtar!!
Jen nechápu, jak proč on chce Artura, a stejně ho nedostane protože Artur je nezletilý a stará se o něj otec, navíc pochybuju že Artur by k němu chtěl.
@mejdylko píše:
tak to měla naplánované… to by nebylo nic divnýho. Jen asi hledala tu odvahu to udělat…
Samozřejmě, že to měla naplánované, když to udělala v den jeho narozenin. ![]()
Asi těžko si dnes ráno řekla, že dá manželovi takový „dárek“. To je hrozné prostě.
Proč si nenechala pomoci od kohokoli. ![]()
Já nevím…on pořád mluví o důkazech. Být na jeho místě, tak je mi všechno jedno a na nějaké důkazy médiím se vykašlu.
Takhle přeci nevypadá člověk, kterému před pár hodinama zemřela manželka. To je hajzl nejtěžšího kalibru
![]()
On-line prenos, je mi z nej na bliti, takhle vypada zhrouceny vdovec, normalni bestie..
@jaaaaaana dala jsem sem odkaz, nekomukomu verila a sverovala se mu.je z nich jasne kdo ji nicil…