Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pevne doufam, ze ten pohreb mu nevyjde. Pani Iveta a jeji syn potrebuji uz jen klid a ne tohohle zasr… Hajzla.
@Cosmos píše:
Tak to je ovšem síla.
S doprovodem novinářů si šel na trať ohmatat vápno, kterým byla zasypány zkrvavené pražce. ![]()
@madeto píše:
Nikdy jsem nezažila, že by přejetý člověk vlakem byl pohromadě a pár jsem jich už viděla
Boze muj, pankac je vylozene vhodny do teto diskuze
@Burj Chalifa píše:
S doprovodem novinářů si šel na trať ohmatat vápno, kterým byla zasypány zkrvavené pražce.
Aha, no ale já to psala na to, že chce získat Artíka do péče. To snad nemůže myslet vážně. ![]()
Nechtěla jsem přispívat, ale to co předvádí ON v televizi…ani snad nemám slov, je to fakt bezcitná hyena
On moc dobře ví, kdo ji k tomu dohnal ![]()
Štaidl má rozum a vyhrožuje mu právníkama, pokud z pohřbu Rychtář udělá cirkus. Celý mi to přijde divný. I to, jak píše @madeto ![]()
@Mrs. S píše:
@Cosmos je to na, doufám že Štaidl bude bojovat zuby nehty
Bojovat nemusí, Artur je už dost dospělý na to, aby si vybral. Nepochybuji, že to bude táta, se kterým má hezký vztah.
@Tereza1986 píše: Štaidl má rozum a vyhrožuje mu právníkama, pokud z pohřbu Rychtář udělá cirkus. Celý mi to přijde divný. I to, jak píše @madeto
Štaidl byl teď taky v TV?
@madeto No, to zalezi na mechanismu narazu, zda skonci pod vozy nebo vedle nich. Potom okolni teren a tak. Ona zrejme vstoupila celne pred nej. Mimochodem, zrovna Elephant? Jeste jednou lituji strojvedouciho… Meli by na jeji jmeno ulozit informacni embargo.
@Burj Chalifa píše:
S doprovodem novinářů si šel na trať ohmatat vápno, kterým byla zasypány zkrvavené pražce.
si říkám, jak je to hnusný a zvrácený, že člověk už nemůže ani v klidu umřít. I to (zakrytý naštěstí) tělo nějaký ***** natočilo z dalšího projíždějícího vlaku (a TV samozřejmě odvysílala. K tomu šedivýmu ***** fakt škoda slov, u něho mi ta pomyslná hranice dna klesá stále níž
![]()
@Cosmos nebyl, ale říkal to Rychtář.
@Burj Chalifa ještě mu není 18, ale jinak máš pravdu ![]()
@Burj Chalifa píše:
Bojovat nemusí, Artur je už dost dospělý na to, aby si vybral. Nepochybuji, že to bude táta, se kterým má hezký vztah.
Tak tak. Ale od Rychtáře je vrchol drzosti, že to vůbec zmíní, poté, co dožene Arturovu maminku k sebevraždě.
![]()