Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Mrs. S píše:
Jen nechápu, jak proč on chce Artura, a stejně ho nedostane protože Artur je nezletilý a stará se o něj otec, navíc pochybuju že Artur by k němu chtěl.
ON CHCE ARTURA??? ![]()
Nevěřím, však říkala, že ven jen s ním. Tak no by si nevšiml, že tam pět dnů má dopis? Ráno byla v pohodě? Fuj, z něho mám husí kůži. Macura je taky trochu blázen a má strašnou sebepropagaci, ale asi mu začínám věřit.
Bestie, zruda, lidskej odpad! Jemu zemre manzelka a on tam mele nejaky nesmysly a uplne chladne kalkuluje, jezis me je uplne na ![]()
No tak tohle je teda fakt hnusej hyenysmus
Ten dopis pro syna taky vůbec nechápu jak to mohl zveřejnit…
Většinou se k takovým věcem fakt nevyjadřuju, ale u tohodle člověka je mi fakt blivno. Tohle jsem snad ještě nezažila ![]()
@maminka189 píše:
Nevim zda se o tom už tady nepsalo, alee přijde mi, že tam je těch přikrytých „předmetů“ víc
Nikdy jsem nezažila, že by přejetý člověk vlakem byl pohromadě a pár jsem jich už viděla ![]()
Normálně mne jen tak něco nerozhodí, ale Rychtář?
Nechápu… fakt mi to hlava nebere
To je nechutná zrůda.
Nechtěla jsem se vyjadřovat, ale když ho ted vidím v TV jak s klidnou hlavou dává rozhovory a jak má vše už krásně promyšlené, tak musím.
Je mi z toho člověka vážně špatně. Je to bezcitná vypočítavá svině.
@Sibyla0 píše:
Nevěřím, však říkala, že ven jen s ním. Tak no by si nevšiml, že tam pět dnů má dopis? Ráno byla v pohodě? Fuj, z něho mám husí kůži. Macura je taky trochu blázen a má strašnou sebepropagaci, ale asi mu začínám věřit.
On jel dnes ráno prý k výslechu kvůli nějaké rvačce. Tam ho nedoprovázela. Asi měla nařízeno sedět doma na zadku, když tam není.
Hrůza, fakt.
@madeto píše:
Nikdy jsem nezažila, že by přejetý člověk vlakem byl pohromadě a pár jsem jich už viděla
Bylo to nutné? ![]()
@madeto píše:
Nikdy jsem nezažila, že by přejetý člověk vlakem byl pohromadě a pár jsem jich už viděla
Obdiv k pevnému žaludku. ![]()
@Tereza1986 píše:
Chce veřejný obřad, mám dost.
Super, to bude fraška ve finále tam naběhne Macura a dají si po hubě ![]()
@Tom-Jerry píše:
Takhle přeci nevypadá člověk, kterému před pár hodinama zemřela manželka. To je hajzl nejtěžšího kalibru![]()
ted jsi me to vzala z klavesnice…zruda ktere ja neverim ani nos mezi ocima…mam rozpoznavaci dar, poznam co je kdo zac…ty oci to je ZLO!