Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ShadowHunter A ne jen s ním ale i ze svojí první velkou láskou, která přišla o život také na kolejích
![]()
@ShadowHunter píše:
přišla o dítě?Tak snad jí bude země lehká a bude se svým andílkem.
Jj… byly ji 4 roky a umrela na rakovinu. Nasla jsem ted jako vzpominku i jeji fotku. Je to uz spoustu let. Ale mamka se boji a jejiho muze. Prijit o dite a zenu. No zitra to bude zas neco na mou psychiku. Ale nechci aby tam ska mamka sama. Co umrel bracha tak tohle spatne rozdejchava a ma jen me.
@momi33 píše:
Hezký večer všemprávě jsem koukala na video s potácející se Ivetou Bartošovou.Má taky za sebou pěkné story,to si o tom myslíte?
Je mi líto jednoho zmařeného lidského života, jedné paní, které v době, kdy to sama nedokázala, nikdo jiný nepomohl a někteří si ještě s gustem kopli.
@brumdinka píše:
@ShadowHunter no pravda je, že ta láska byla zřejmě jednostranná - mezi nimi byl spíše pracovní a kamarádský vztah…on měl jinou a měl s ní syna (resp.ten se narodil pár měsíců po jeho smrti)…ale to je jedno všechno je to už historie a jak to opravdu bylo ví jen ti, jež se to týkalo…
ano
@mejdylko píše:
Jj… byly ji 4 roky a umrela na rakovinu. Nasla jsem ted jako vzpominku i jeji fotku. Je to uz spoustu let. Ale mamka se boji a jejiho muze. Prijit o dite a zenu. No zitra to bude zas neco na mou psychiku. Ale nechci aby tam ska mamka sama. Co umrel bracha tak tohle spatne rozdejchava a ma jen me.
@maminka189 píše:
@ShadowHunter A ne jen s ním ale i ze svojí první velkou láskou, která přišla o život také na kolejích![]()
to byl pan Sepéši, o kterém se tady píše. Myslím, že datum a způsob toho aktu byl jasnou zprávou
@brumdinka píše:
@mejdylko
Diky… no uz ted je mi spatne, jeste to s tou ivetou mi to pekne prizivilo. Ale co se da delat… uctit pamatku chceme. Zaslouzi si to.
Je to smutny, at byla jaka chtela takova smrt neni hezkej konec… ted z toho budou zivi vsichni ti sraci co ji tejrali… nikoho uz nezajima, co rodice a syn… macura a rychtar sou vypatlany idioti… obema se od huby prasi jak jen to jde… slavna neslavna, kdyby byl opravdu tak zhroucenej, tak nevystrči čumak z baraku…a ten patolizal a unosce by se mel jit bodnout. Fuj.
@tlucis píše:
Je to smutny, at byla jaka chtela takova smrt neni hezkej konec… ted z toho budou zivi vsichni ti sraci co ji tejrali… nikoho uz nezajima, co rodice a syn… macura a rychtar sou vypatlany idioti… obema se od huby prasi jak jen to jde… slavna neslavna, kdyby byl opravdu tak zhroucenej, tak nevystrči čumak z baraku…a ten patolizal a unosce by se mel jit bodnout. Fuj.
souhlas
![]()
Nestastna pani. Nestastna holka.
A jeji smrt se probira v sekci „Pro pobaveni“… To si snad nikdo nezaslouzi.
@maminka189 já si myslím že už je má našlé a i sbalené kufry a pojede si užívat