Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5345
30.4.14 07:57

Dobré ránko, tak zapnu net a hned se nestačím divit.
Místo klidu a nějaké pokory, se dočítám, klikni na video a foto nezakryté Ivety, Rychtář chce veřejný pohřeb atd…sakra, to se všichni zbláznili??
dejte jí už pokoj.
média tím teď budou žít hodně dlouho. Nova i Blesk opět nezklamají :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
30.4.14 07:57

@boball ano, to mas pravdu a je zvlastni, ze se to nikde moc nerozmazavalo..Sepesi opravdu zil s uplne jinou pani a kterpu mel i miminko a Iveta jim delala silene sceny a problemy..
Dalsi veci byl jeji tehdejsi unos mimozemstany, kdy byla veznena a udajne znasilnovana jednim panem-uz nevim jmeno.. Pamatujete na to??tak 18let zpet asi..
Je to hrozne smutne, ze tak nemocnemu cloveku jako ona nikdo nedokazal pomoci :((
Byla tak krasna a krasne zpivala..pro me treba lepsi jak Bila..
Ach jo, snad nasla svuj klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
30.4.14 07:59

@dendule4 Zrovna tohle bych na spolecnost nehazela. Ona ze sebe dělala chudinku porad a všechny přátele od sebe odehnala. Tvrdila, ze ji bil i Štaidl, Pomeje jí měl ukrást nábytek a Lucka Bílá ji proklela :roll:. Teda aspoň pokud si dobře vybavuju.
Kdyz posledně „volala o pomoc“, tak odjela s Macurou do Itálie a jak to skončilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
30.4.14 08:00

@boball Souhlasím s Tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
30.4.14 08:06
@lucenka píše:
opravdu myslíš, že měla všechno, když její láska nečekaně zemřela? Jaký následky to muselo zanechat na psychice mladé holky? Takhle pi teda zlatou cestu nepředstavuju.

ach jo, co se týká Sepešiho, tak velká láska to byla tak možná pouze ze strany Ivety…on jí bral spíše jako mladší sestru, kamarádku a spolupracovnici…nehledě na to, že tehdy se hodilo pro prodej těch písní, aby vystupovali jako pár…skutečnost byla jiná…

ona pravda bude jako vždy někde uprostřed…docela dobře je to popsáno v tom článku v Reflexu (jedinej odkaz na článek, co jsem sem dala)…Iveta byla prostě odjakživa labilní a v kombinaci s práškama, alkoholem, bulvárem a lidmi, kterými se obklopovala - ted´mám na mysli ten zástup chlapů, kteří kdyby aspoň jeden za něco stál, tak jí stáhnou do soukromí… to bylo bohužel jen otázkou času :,(

a at´se Vám to líbí nebo ne tak ve finále to, že skočila pod vlak byla její volba!…proč se tak rozhodla je poněkud jiná věc a nikdo to nikdy nezjistí…klid její duši a hodně síly Arturovi, její mamince, sestře a další rodině…budou to opravdu potřebovat…

Příspěvek upraven 30.04.14 v 08:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.4.14 08:06

Taky si pořád říkám, proč jí někdo z blízkých nedokázal pomoct. Na druhou stranu tento článek zase říká, že jí pomoci nebylo. :(

"Vypadá to, jako by chtěla svému muži ublížit, aby si navždy pamatoval, co jí měl provést. A už je pak jedno, zda jí vážně něco prováděl, či zda si to jen vybásnila ve své evidentně nemocné hlavě.

O tom, že jde o jasný vzkaz Ivety manželovi, nepochybuje ani její léčitel Jan Saavedra. „To je naprosto jasné. Nevím, co se tam mezi nimi dělo. Ale znovu jsme si před časem potvrdili, že kdyby jí bylo nejhůř, stačilo použít náš deset let domluvený signál, že mi má napsat v esemesce jen slovo Iveta a okamžitě bych přijel k ní domů a dostal bych se za ní, i kdybych měl vykopnout dveře. Věděla o tom, ale bohužel toho nevyužila,“ řekl Super.cz Jan Saavedra, který stojí za její loňskou podzimní zázračnou proměnou.

„Je mi jí moc líto. Ale kdo nechce pomoci, tomu nepomůže nikdo. Něco mi říkalo, že se schyluje k tragédii, ale nebrala mi vůbec telefon. Jestli byla pod vlivem manžela? Mohu si o tom myslet cokoliv, zvlášť když jí zavolám, nevezme mi to, ale vzápětí mi volá Josef Rychtář. Ale důkazy pro to nemám. Škoda ale, že nepožádala o pomoc, dalo by se tomu předejít. Naposledy jsem ji zkoušel zkontaktovat den před její smrtí, opět bezúspěšně,“ dodal.

http://www.super.cz/…navisti.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
30.4.14 08:10

:srdce: na Očku Gold hrají samé písničky IB :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3115
30.4.14 08:18
@kubykula píše:
Dobré ránko, tak zapnu net a hned se nestačím divit.
Místo klidu a nějaké pokory, se dočítám, klikni na video a foto nezakryté Ivety, Rychtář chce veřejný pohřeb atd…sakra, to se všichni zbláznili??
dejte jí už pokoj.
média tím teď budou žít hodně dlouho. Nova i Blesk opět nezklamají :zed: :zed:

no my totiž ani nemusíme na blesk a podobné sr..ky, stačí si pustit emimino bohužel:-(. No ale co člověk vysílá to se mu vrací… a to platí pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21893
30.4.14 08:21
@RyBANA píše:
Vtipné kolik blicích smajlíků se tu objeví nad články, které samy ve velkým sjíždíte a přispíváte na sledovanosti (dopis na rozloučenou, fotky odkrytého těla apod…) Ten Novotný není úplně blbej, nemám ho ráda, není mi sympatickej - ale moc dobře ví o čem mluví a co dělá. Respektive co dělají nebo chtějí (ač se durdí že nechtějí) číst a vidět jeho čtenáři.

Vystizne, bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
30.4.14 08:23

Nikdo by nemel dopadnout tak, ze se rozhodne tak hrozne ukoncit svuj zivot..Je mi ji moc lito a taky Artura kteryho to poznamena..A muselo nejvic ranit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.14 08:35
@dendule4 píše:
Víte co je na tom nejsmutnější? Ona potřebovala pomoc, dle sms zpráv o ní dokonce prosila, kdyby naše společnost nebyla tak sobecká a neempatická, nemuselo k této tragédii vůbec dojít. A vůbec-ubylo by sebevražd jako takových. Bohužel dnešní doba je taková, nabádá lidi k lhostejnosti a sebestřednosti, každý si hrabe na svém písečku a na ostatní se neohlíží. Ale proč obvinovat ostatní, že? Vždyt si za to přece může „sama“. Raději budeme dělat, že jsme nic neviděli, nevěřícně kroutit hlavami a hlásat, že ona přece pomoct nechtěla…

Tomu sa ale predsa vznesene hovori „tolerancia“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
30.4.14 08:37

Hmm já bych vzhledem k okolnostem tuto diskuzi již uzavřela - přidám pouze poslední afirmaci:

Posílám k nebi modtlibu za Ivetu, aby její duše našla klid a mír tam, kam odešla. A stejně ať jsou v míru všechny duše, které neměly sílu ustát tíhu pozemského života. Komentáře netřeba, tichá modlitba či přání postačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
30.4.14 08:47
@dendule4 píše:
Víte co je na tom nejsmutnější? Ona potřebovala pomoc, dle sms zpráv o ní dokonce prosila, kdyby naše společnost nebyla tak sobecká a neempatická, nemuselo k této tragédii vůbec dojít. A vůbec-ubylo by sebevražd jako takových. Bohužel dnešní doba je taková, nabádá lidi k lhostejnosti a sebestřednosti, každý si hrabe na svém písečku a na ostatní se neohlíží. Ale proč obvinovat ostatní, že? Vždyt si za to přece může „sama“. Raději budeme dělat, že jsme nic neviděli, nevěřícně kroutit hlavami a hlásat, že ona přece pomoct nechtěla…

No jo pomoct :think: většinou, když ji chtěl někdo pomoct a horko těžko ji dotlačili k lékařům, nebo do léčebny, vydržela tam 2maximálně 3 dny pak podepsala revers a hajdy domů k flašce a práškům, to sa pak těžko někomu pomáhá :nevim:.Škoda, že ji do te lečebny nešlo zavřít proti jeji vůli (což je sice strašné), ale třeba by ji to zachránilo život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
30.4.14 08:47

A fakt si myslite, ze stala o hodneho, pracoviteho, milujiciho… treba pokryvace nebo automechanika?
Protoze presne nekoho takoveho dle me potrebovala - obycejneho chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
30.4.14 08:48

@alexxa Asi tak. Přátelé a „manžel“ na tom mají největší vinu. A bůh ví zda jí Rychtář nějak „nevyprovokoval“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí