Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky to je hérečka ten Rychtář… už jsem taky viděla ty fotky jak zhrezeně brečí na kolejích, bere si kámen a zanechává tam květiny.
![]()
Jako to je něco otřesnýho…
![]()
Ať tam jde, ať to dělá, ať brečí a truchlí. Ať si bere kámen, ať tam zapaluje svíčku a lomí rukama, ALE AŤ SI K TOMU NEZVE NOVINÁŘE PROBOHA!!!
![]()
To jej fakt výsměch nad Ivetinou smrtí… tohle si nezaslouží, to fakt ne.. takový neupřimný divadlo ![]()
Holky blbá otázka. To bílé na těch kolejích má být? Nebo je to práce PČR
@KackaDoup píše:
@Cmochy a cemu se usmivas?
Rychtářovi, je směšnej… nemůžu jinak než se mu smát.
Chudák ženská, je mi ji lito a ten její manžel je pěkná svi.. Stejně ji k tomu dohnal on
@Cmochy No ale sveho dosahl, vsude a vsichni mluvi a pisi o nem. Iveta za chvili bude podruzna.
Taky vas napadlo, jestli ten dopis vubec psala Iveta? A takyjsem si vcera rikala, ze datum je psany jinym pismem jak uz tu nekdo rikal.
Normální člověk pokud by opravdu trpěl nad ztrátou blízkého člověka by se uzavřel sám do sebe a ne že bude pomalu ještě pozovat fotografům. Slušný herecký výkon teda předvádí
![]()
A to, že veřejnosti ukáže dopis, který je určený pro Artura je tedy pěkné svinstvo. Je to intimní věc, kterou určitě nemá vidět celý národ… ![]()
@alexxa Mně hned napadlo, že datum dopsal někdo jiný dodatečně. O tom, že vzkaz psala ona, jsem nezapochybovala.
Příspěvek upraven 30.04.14 v 12:11
@marinka5 Je zajímavé, že dopis pro Artura policie nechala, ale pro Rychtáře odvezla ![]()