Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@jaaaaaana
Já bohužel jo. A teď mě pobavilo, že jedna známá dala na FB rozhořčený status, že lidi její smrt komentují jako hyeny, a já si vybavila právě její loňskou fotku, kde Ivetu parodovala v plavkách. ![]()
@St. Estephe píše:
Dzambulking nevim co je a popravde jsem ani nevedela, ze se vdala.
V Itálii ji Macura vyfotil, jak se opaluje na pláži, jakože spokojenost, bohužel jí navlíkl spodní díl plavek naruby a zadkem dopředu, takže měla cedulku na břiše. No a vynalézaví Češi to pojali jako horký trend, navlíkali si taky plavky obráceně a fotili se na Džambulku. Děsná sranda. ![]()
@Camael píše:
@elpiska
Opravdu upřímně ti přeji, aby u tebe nikdy nevypukla deprese, protože pak bych si znovu ráda poslechla to moudro, jak je každý zodpovědný za svůj život a jak si ho každý může kočírovat sám.
IB byla několikrát hospitalizovaná na psychiatrii a jiných dalších lůžkových odděleních. Pokud ji lékaři diagnózu deprese určili, zcela jistě se na ni zaměřili, provedli vyšetření a nabídli léčbu. Na depresi se léčí kamarádka. A opravdu se nechová (a nikdy nechovala) jako IB. ![]()
@Druby
Tady to bylo dřív a je to od začátku. Fakt, paráda. Už jsem si říkala, chudáci sousedi.. ![]()
http://tv.blesk.cz/…macurou.html
@elpiska pokud ja vim, ona nikd yzadnou diagnozu nemela, az ted naposledy…predtim se lecila jen a jen ze zavislosti la lecicH A ALKOHOLU…to byla dobrovolne.,
@Camael Aha, to mi vtipne neprijde ale co ten nazev?
@Druby Ja chodim denne do lesa, 15-25km a doma si ctu knihy od Reinholda Messnera…
@elpiska
Jenže i když ti nabídnu léčbu a předepíšou antidepresiva, kdykoli můžeš odejít na vlastní žádost a prášky vysadit. Buď z vlastní vůle, nebo že do tebe někdo hučí, jak je to stejně zbytečný a že ti pomůže i bez toho. To, že má kamarádka depresi, bohužel nic neříká, máš různé typy a hlavně různé fáze. Já měla ve svým okolí to, co vidím u IB, a je to jak přes kopírák, jen tady to urychlily prášky.
@St. Estephe
Když byla s Macurou v Itálii, Rychtář se zase někde prokecnul, že jí důvěrně oslovuje Džambulko, pak to vyskládal z kamínků na břehu moře, trapák, no a přezdívka se chytla rychle.
@St. Estephe píše:
@Camael No neboj, znam a vim svoje, proto pisu to co pisu. Ani nemoc neni omluva pro cokoli.
omluva ne ale vysvětlení jistě
@Druby A z casopisu kupuji Enigmu, casaky o mobilnich aplikacich a Everest… tam o ni nepsali.
@Camael Aha…
Ve zprávách na primě, bude jak se k ní choval jak blbečkovi nesvéprávnýmu, jsou to videonahrávky, které nikdy nedávali v telce a vypadala ukázka zajímavě, zvřít ho až zčerná, a hlavně jak pan Rychtář napsal na dopis který psala Iveta Arturovi na rozloučenou, tam napsal on ručně 25,4,2014 takže věděl 4 dny jak je na tom a že si něco chce udělat, a nesnažil se jí zavřít na psychiatrii, kdyby to byl tak milující manžel jak o sobě tvrdí, jen ho vidím a chce se mi
![]()
@KackaDoup píše:
@elpiska pokud ja vim, ona nikd yzadnou diagnozu nemela, az ted naposledy…predtim se lecila jen a jen ze zavislosti la lecicH A ALKOHOLU…to byla dobrovolne.,
Neléčenou depresi nepovažuji za důvod ke shovívavosti jako jiné diskutérky a netuším, kdo tu diagnozu stanovil. Já ji považovala za alkoholičku, nedávno jsem ji zahlédla při rozhovoru a silně mi připomínala bývalou kolegyni.
@Druby píše:
http://tn.nova.cz/…porvali.html
přesně tohle jsem čekala…
Věřím, že Macura měl Ivetu opravdu rád, zatímco Rychtář byl parazit a držel se Ivety jako klíště
Taky věřím, že Macura ji měl rád…