Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
30.4.14 18:06

@jaaaaaana
Já bohužel jo. A teď mě pobavilo, že jedna známá dala na FB rozhořčený status, že lidi její smrt komentují jako hyeny, a já si vybavila právě její loňskou fotku, kde Ivetu parodovala v plavkách. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 18:09

@Camael :pocitac: mozna jí to doslo vís..

• Citovat
  • Upravit
40270
30.4.14 18:09
@St. Estephe píše:
Dzambulking nevim co je a popravde jsem ani nevedela, ze se vdala. :|

V Itálii ji Macura vyfotil, jak se opaluje na pláži, jakože spokojenost, bohužel jí navlíkl spodní díl plavek naruby a zadkem dopředu, takže měla cedulku na břiše. No a vynalézaví Češi to pojali jako horký trend, navlíkali si taky plavky obráceně a fotili se na Džambulku. Děsná sranda. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 18:10

@KackaDoup
Myslím, že bohužel ne, tu fotku tam má furt. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
30.4.14 18:10
@Camael píše:
@elpiska
Opravdu upřímně ti přeji, aby u tebe nikdy nevypukla deprese, protože pak bych si znovu ráda poslechla to moudro, jak je každý zodpovědný za svůj život a jak si ho každý může kočírovat sám. :kytka:

IB byla několikrát hospitalizovaná na psychiatrii a jiných dalších lůžkových odděleních. Pokud ji lékaři diagnózu deprese určili, zcela jistě se na ni zaměřili, provedli vyšetření a nabídli léčbu. Na depresi se léčí kamarádka. A opravdu se nechová (a nikdy nechovala) jako IB. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 18:13

@Druby
Tady to bylo dřív a je to od začátku. Fakt, paráda. Už jsem si říkala, chudáci sousedi.. :roll:
 http://tv.blesk.cz/…macurou.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@elpiska pokud ja vim, ona nikd yzadnou diagnozu nemela, az ted naposledy…predtim se lecila jen a jen ze zavislosti la lecicH A ALKOHOLU…to byla dobrovolne.,

• Citovat
  • Upravit
4637

@Camael Aha, to mi vtipne neprijde ale co ten nazev?
@Druby Ja chodim denne do lesa, 15-25km a doma si ctu knihy od Reinholda Messnera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 18:15

@elpiska
Jenže i když ti nabídnu léčbu a předepíšou antidepresiva, kdykoli můžeš odejít na vlastní žádost a prášky vysadit. Buď z vlastní vůle, nebo že do tebe někdo hučí, jak je to stejně zbytečný a že ti pomůže i bez toho. To, že má kamarádka depresi, bohužel nic neříká, máš různé typy a hlavně různé fáze. Já měla ve svým okolí to, co vidím u IB, a je to jak přes kopírák, jen tady to urychlily prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 18:16

@St. Estephe
Když byla s Macurou v Itálii, Rychtář se zase někde prokecnul, že jí důvěrně oslovuje Džambulko, pak to vyskládal z kamínků na břehu moře, trapák, no a přezdívka se chytla rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.4.14 18:18
@St. Estephe píše:
@Camael No neboj, znam a vim svoje, proto pisu to co pisu. Ani nemoc neni omluva pro cokoli.

omluva ne ale vysvětlení jistě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
30.4.14 18:19

@Druby A z casopisu kupuji Enigmu, casaky o mobilnich aplikacich a Everest… tam o ni nepsali.
@Camael Aha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
30.4.14 18:21

Ve zprávách na primě, bude jak se k ní choval jak blbečkovi nesvéprávnýmu, jsou to videonahrávky, které nikdy nedávali v telce a vypadala ukázka zajímavě, zvřít ho až zčerná, a hlavně jak pan Rychtář napsal na dopis který psala Iveta Arturovi na rozloučenou, tam napsal on ručně 25,4,2014 takže věděl 4 dny jak je na tom a že si něco chce udělat, a nesnažil se jí zavřít na psychiatrii, kdyby to byl tak milující manžel jak o sobě tvrdí, jen ho vidím a chce se mi :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
30.4.14 18:21
@KackaDoup píše:
@elpiska pokud ja vim, ona nikd yzadnou diagnozu nemela, az ted naposledy…predtim se lecila jen a jen ze zavislosti la lecicH A ALKOHOLU…to byla dobrovolne.,

Neléčenou depresi nepovažuji za důvod ke shovívavosti jako jiné diskutérky a netuším, kdo tu diagnozu stanovil. Já ji považovala za alkoholičku, nedávno jsem ji zahlédla při rozhovoru a silně mi připomínala bývalou kolegyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
30.4.14 18:22
@Druby píše:
http://tn.nova.cz/…porvali.html
přesně tohle jsem čekala… :cert:
Věřím, že Macura měl Ivetu opravdu rád, zatímco Rychtář byl parazit a držel se Ivety jako klíště

Taky věřím, že Macura ji měl rád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky