Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kristy84 já s tebou souhlasím. Kamarádka se z toho hroutí už druhý den - na FB píše takové hlášky, jako že to byla „paní zpěvačka“
Ano zpívala hezky, ale… kdyby pod ten vlak skočila obyčejná pokladní z Billy, která měla v minulosti problémy s alkoholem, závislostí na práškách a ještě jí muselo být odejmuto dítě, tak by si velká část těch co IB tak strašně litujou řeklo, že to byla prostě obyčejná alkoholička, která si po*rala život sama. Ale protože bulvár už nás několik let zásobuje tragickým příběhem IB, tak měla vytvořený jakýsi mediální obraz „trpitelky“. Souhlasím s tím, že to neměla jednoduché, ale za velkou část problémů si mohla sama - myslím, že když se tenkrát poprvé léčila z té závislosti, tak pak měla hlavu čistou a sama měla uznat, že život „celebrity“ nezvládá.
@KackaDoup píše:
@Burj Chalifa tebe nikdy pochopit nemuzunastesti
Nemám potřebu, abych se zalíbila všem.
@latunka01 iveta je pro me obycejny clovek..ktery trpel, nic vic nic min, z niceho s enehroutim, jen je mi ji lidsky moc lito…kazdy clovek ktery by se odhodlal k takovemu cinu by pro me byl totez…
@Dueliola píše:
@ulice
To je „pravda“, Štaidl měl možnost se vyjádřit i bránit, je zdravý. Pomáhat jí chtít nemusel. Jeho rozhodnutí.
Pomohl by si kdyby se snažil bránit? Myslím, že ne. Jenom by se zapletl do mediální války s IB, v které stejně tak trochu byl, i když jí vedla jenom jedna strana…
Ano, jeho rozhodnutí, že jí chtěl pomoci a zbavit opravdu velkého závazku-hypotéky. I po tom všem co se o sobě v médiích dozvěděl
Podle mne to o něm vypovídá, že mu na jejím osudu záleželo.
Nesouhlasím s tím, že IB mohl někdo pomoct.Nemohl.Ona nechtěla. Štaidla i rodinu odstřihla, Goldu také. Jeidné řešení bylo jí zbavit svéprávnosti a zavřít min. na rok do léčebnny. A to asi nebude tak jednoduché, nevím, v tom se nevyznám.
@Burj Chalifa ja jsem jen uplne jina..zalibit vsem? to nedelej…to je ok..
@latunka01 píše:
@kristy84 já s tebou souhlasím. Kamarádka se z toho hroutí už druhý den - na FB píše takové hlášky, jako že to byla „paní zpěvačka“Ano zpívala hezky, ale… kdyby pod ten vlak skočila obyčejná pokladní z Billy, která měla v minulosti problémy s alkoholem, závislostí na práškách a ještě jí muselo být odejmuto dítě, tak by si velká část těch co IB tak strašně litujou řeklo, že to byla prostě obyčejná alkoholička, která si po*rala život sama. Ale protože bulvár už nás několik let zásobuje tragickým příběhem IB, tak měla vytvořený jakýsi mediální obraz „trpitelky“. Souhlasím s tím, že to neměla jednoduché, ale za velkou část problémů si mohla sama - myslím, že když se tenkrát poprvé léčila z té závislosti, tak pak měla hlavu čistou a sama měla uznat, že život „celebrity“ nezvládá.
Velmi výstižně řečeno. ![]()
Holky, nehádejte se, a radši mi řekněte váš názor na ten dopis Artíkovi, údajně od Ivety. Rychtář ho našel 4 dny předem, a napsal si na něj datum.. Nijak to neřešil, a když se za 4 dny Iveta zabila, tak ho hned vytáhl před televizní kameru?
Začínám být přesvědčená, že to byl podvrh, nebo jí k tomu donutil - nejen napsat dopis, ale pak i k tomu poslednímu činu. ![]()
@Burj Chalifa no tak informace o tom, kde se kdy opila, co si kdy vzala za leky „vynasela“ ta jeji blazniva baba, co u ni pracovala a zbytek si domysli bulvar. Je to jedno, nikdy se v tomto neshodneme. Vam proste totalne schazi jakakoli empatie. Samozrejme, ze si kazdy zijeme svuj zivot, ale kdyz ho nezvladate, tak co? Rovnou postavit ke zdi a zastrelit? Starym a nemocnym lidem, coz IB nepochybne byla, by se proste melo pomahat. Aspon ja si to myslim. Nemam chut, debatovat s nekym, jehoz nazory jsou mi i z jinych diskuzi naprosto vzdalene. Vy jste presne ten typ, ktery by cloveka v nouzi obesel obloukem a sam sebe uchlacholil tim, ze si za to muze sam.
@Janha Ja se ji ale nikdy nesmala, prave naopak, nikdy jsem se diskuzi o ni neucastnila, jak uz jsem psala, ani nehltala bulvar.Bylo mi ji lito, rikala jsem si, ze je opravdu hrozny, jak muze clovek dopadnout.Kdyz o ni nekde byla reportaz, prepinala jsem, nebylo mi z toho dobre, byla skvela zpevacka a kdysi jsem ji mela rada, ale nebudu tady psat, jaka byla chudinka a ze za nic nemuze, ke vsemu ji dohnal bulvar, manzele, okoli a Iveta byla svetice…Nebyla a za spousty veci si mohla sama…
To opravdu všem přijde v pořádku, že když začala mít problémy už po rozchodu se Štaidlem a měla malé dítě, že to neřešila? Mluvíte o tom, že ve stavu, v jakém v poslední době byla není lehké s tím něco udělat. Ale ona ty problémy řešila alkoholem mnohem dřív. Nechala v tom syna celou dobu vyrůstat. To mi normální nepřijde.
@ulice to je fakt, nejspíš by ničemu nepomohl, jak jsem psala…asi nechtěl dělat vlny. Zbavit někoho svéprávnosti není tak jednoduché, v tom se taky nevyznám.
Jen mám zkušenost s alkoholikem, který byl sanitkou za asistence policajtů odvezen na protialkoholní, proti své vůli, na základě doporučení psychiatra. Takže něco dělat jde.
@Cosmos píše:
Holky, nehádejte se, a radši mi řekněte váš názor na ten dopis Artíkovi, údajně od Ivety. Rychtář ho našel 4 dny předem, a napsal si na něj datum.. Nijak to neřešil, a když se za 4 dny Iveta zabila, tak ho hned vytáhl před televizní kameru?Začínám být přesvědčená, že to byl podvrh, nebo jí k tomu donutil - nejen napsat dopis, ale pak i k tomu poslednímu činu.
Ten dopis na první pohled působí jako podvrh
Dopis na rozloučenou-takováhle „čtvrtka“?A to datum
Ale nevím no, celé je to divné, uvidíme na co přijde PČR.
@Janha píše:
@Burj Chalifa no tak informace o tom, kde se kdy opila, co si kdy vzala za leky „vynasela“ ta jeji blazniva baba, co u ni pracovala a zbytek si domysli bulvar. Je to jedno, nikdy se v tomto neshodneme. Vam proste totalne schazi jakakoli empatie. Samozrejme, ze si kazdy zijeme svuj zivot, ale kdyz ho nezvladate, tak co? Rovnou postavit ke zdi a zastrelit? Starym a nemocnym lidem, coz IB nepochybne byla, by se proste melo pomahat. Aspon ja si to myslim. Nemam chut, debatovat s nekym, jehoz nazory jsou mi i z jinych diskuzi naprosto vzdalene. Vy jste presne ten typ, ktery by cloveka v nouzi obesel obloukem a sam sebe uchlacholil tim, ze si za to muze sam.
Goldu jsem slyšela mluvit a naprosto stejné informace šly i od jiných lidí. Takže to lež asi nebyla.
@ulice píše:
Ten dopis na první pohled působí jako podvrhDopis na rozloučenou-takováhle „čtvrtka“?A to datum
![]()
Ale nevím no, celé je to divné, uvidíme na co přijde PČR.
To datum jsem taky nepochopila. Proč to tam dopisoval?
@kristy84 tys nam vnucovla co jsme zac…beru to jako urazku…miluju lidi co to jeste svedou na druhe, a hned se louci..to je moc super…
Skoro kazdy, kdo sem neco napsal se jeste nedavno bavil nad jejimi zivotnimi kotrmelci, nenechal na ni nit suchou, ted je IB bohyne a kazdy ji stavi na piedestal
tohle jsi proste prehnala…
Příspěvek upraven 30.04.14 v 22:30