Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Cosmos lidi ve stresu a v soku delaji divny veci, ja se se setrenici na pohrbu babicky smala, proste emoce sly ven, ale jinym nez obvykle uznavanym zpusobem, kamarad po bouracce odesel do pole a trhal kukurici. Rychtar je mi nesympaticky a nebyla to zrejme Ivetina dobra volba, ale opet je to jen same mozna, udajne a pry…
@terinka4444 píše:
@klarushka on nikoho nezabil, byla to sebevražda, on ji nezabil. NEZABIL.
ale on to bude pořád vidět… chápu, že má někdo potřebu si vzít život, ale je to jen jeho věc, proč do toho musí vtáhnout absolutně nezúčastněné osoby?!
@Janha píše:
@Burj Chalifa no tak informace o tom, kde se kdy opila, co si kdy vzala za leky „vynasela“ ta jeji blazniva baba, co u ni pracovala a zbytek si domysli bulvar. Je to jedno, nikdy se v tomto neshodneme. Vam proste totalne schazi jakakoli empatie. Samozrejme, ze si kazdy zijeme svuj zivot, ale kdyz ho nezvladate, tak co? Rovnou postavit ke zdi a zastrelit? Starym a nemocnym lidem, coz IB nepochybne byla, by se proste melo pomahat. Aspon ja si to myslim. Nemam chut, debatovat s nekym, jehoz nazory jsou mi i z jinych diskuzi naprosto vzdalene. Vy jste presne ten typ, ktery by cloveka v nouzi obesel obloukem a sam sebe uchlacholil tim, ze si za to muze sam.
Když pominu, že diskusi se setkávají lidí různých názorů, což Ti evidentně nevyhovuje (pak to ale není diskuse, že..), musím konstatovat, že máš velmi zjednodušené černobílé vidění světa. Snad je to nezralost nebo menší schopnost pochopit obsah sděleného. Tady snad někdo hovořil o střílení? Hovořilo se tu o nutnosti léčby, ale také jisté míře odpovědnosti za svůj osud. Už je to jasné, srozumitelné nebo to mám ještě více vysvětlit?
@KackaDoup Paneboze,nikoho jsem nejmenovala, myslela jsem to vseobecne tak nebud laskave tak vztahovacna ![]()
@Tereza1986 píše:
To opravdu všem přijde v pořádku, že když začala mít problémy už po rozchodu se Štaidlem a měla malé dítě, že to neřešila? Mluvíte o tom, že ve stavu, v jakém v poslední době byla není lehké s tím něco udělat. Ale ona ty problémy řešila alkoholem mnohem dřív. Nechala v tom syna celou dobu vyrůstat. To mi normální nepřijde.
mně taky ne.To mi na celém její příběhu připadá nejtragičtější.
@KackaDoup píše:
ja myslim ze ot jak iveta mluvila, to nebyly zuby ale prave ta deprese..i jak jde, ona uz proste nemuze nic..
no mně to spíš než deprese přišlo, že byla buď zfetovaná nebo opilá a nebo po mrtvici, moje matka měla mozkových příhod několik a přesně takto těsně po nich komunikovala, právě že hodně lidí si může mrtvici zaměnit s opilostí…
@Tereza1986 píše:
To datum jsem taky nepochopila. Proč to tam dopisoval?
On jen řekl, že tam napsal datum, kdy ten dopis našel. Proč, vím já?!
Divím se, že to nikoho nezajímá, mě to skoro nedá spát. ![]()
@ulice píše:
Jak bylo řečeno - no name ženskou, co pije, střídá chlápky a nestará se o dítě do té míry, že jí ho sociálka musí odebrat, tu byste tak sluníčkově nehájily.
@kristy84 píše:
Ale je mozne, ze za dusevni nemoc nemohla, ale ja si proste myslim, ze ona tomu svym stylem zivota „pomohla“.
myslím si to samé
@Tereza1986 aha a kdyz ja a deset dalsich vam budem tvrdit, ze je trava modra, tak tomu taky uverite. Co je to za cloveka ta Golda, ktera IB ve finale podrazila nohy tou nechutnou bulvarni slataninou? A ze to v Prasku nebo jine o obdobne hruze rekne nejaky dalsi clovek, ktery to ma ze zarucenych zdroju? Ale no tak… Ja nepopiram, ze nemela problemy, ze se nekde neopila, ale polovina toho jsou jen nafouknute bubliny.
@ulice píše:
Přesně, ten kluk v tom vyrůstal a to ani pro něj nezměnila. Ale teď bude pro všechny „paní zpěvačka“. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Má to v hlavě v pořádku, názoru rozumím a z velké části se s ním ztotožňuji. Nekritické omlouvání všeho, čeho se na sobě a blízkých IB dopustila, chápu jako společensky povinnou pietu.Za svůj život však nesla velkou porci vlastní zodpovědnosti, jako každý z nás.
asi tak nějak…
@elpiska píše:
Nemám ráda svalování viny za něčí život na někoho jiného. IB byla svéprávná. A bylo to přece její rozhodnutí (neléčit se, léčit se jinak, poslechnout krátkodobou známost, neposlechnout rodinu, pózovat a dávat rozhovory o každém prdu bulváru). Za svá rozhodnutí si nesla následky a bohužel došla až tam, kam došla. A já ji nedovedu litovat jako mnozí jiní.
Její rozhodnutí, to je právě to, o čem tady píšu. Dokážeš vůbec připustit možnost, že jsi taková loutka, za kterou rozhodují jiní? jo, pak řekneš to, co ti nakukali, protože tě přesvědčili. Já po tobě nechci, abys jí litovala, jen ti vysvětluju, co se odehrává v hlavě člověka s depresemi, který ve světlých chvílích může i vypadat svéprávně. Zdání klame.
@Janha píše:
@Tereza1986 aha a kdyz ja a deset dalsich vam budem tvrdit, ze je trava modra, tak tomu taky uverite. Co je to za cloveka ta Golda, ktera IB ve finale podrazila nohy tou nechutnou bulvarni slataninou? A ze to v Prasku nebo jine o obdobne hruze rekne nejaky dalsi clovek, ktery to ma ze zarucenych zdroju? Ale no tak… Ja nepopiram, ze nemela problemy, ze se nekde neopila, ale polovina toho jsou jen nafouknute bubliny.
Někde a jen zcela ojediněle, že? Pochopitelně i sociálka shledala poměry nezletilého dítěte zcela v pořádku a zcela bezdůvodně svěřila dítě do péče otci.