Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Burj Chalifa píše:
Klidně. Být zpěvačka není žádné privilegium. Ostatně, v pozdějších letech už neuměla ani to. Možná by měla větší klid, čas na syna. Možná by si jí lidé více vážili za opravdovou práci, než za to, jak za bulvární peníze prodávala své soukromí, lékařské zprávy o cystě na vaječníku nebo seznam milenců.
tak nějak bych to napsala i já… nejde mi do hlavy, že některé dámy tvé příspěvky nedokážou pochopit, kde je chyba…
@crazyidea Pro me taky ne
I kdyz chvili jsem si tady taky tak pripadala…
@Burj Chalifa
jojo, taky mě napadla ta hromada „úspěšných“ hospodských.
Prostě nechtěla jít dělat sklo, něco prodávat, uměla a chtěla zpívat a ještě dlouhou dobu byla i úspěšná. V době, kdy už na ni nikdo nechodil, byla už jinde.
@Camael píše:
@Cosmos
Tak tohle snad ani nemůžeš myslet vážně. Fakt si upřímně přiznej, jestli znáš nějakýho ve svý době známýho zpěváka, že by to po prvním neúspěchu zapích a šel do kolbenky? To je dobrá utopie.Kdybys byla v něčem dobrá, taky by ses dobu snažila zůstat u svýho oboru. Rozlišuj dvě věci, zpívání a showbyznys, to první uměla dobře, to druhý byl průser.
Myslím to zcela vážně
.. a platí to hlavně třeba u sportovců, když ukončej vrchovolou kariéru… Ale to nejsou „celebrity“, já vím. ![]()
@Tereza1986 píše:
Přesně tak, nechápu, že to někdo nevidí. Chápu-někoho miluješ, on tě opustí, moc to bolí..Ale sakra mám doma dítě, takže pro jeho dobro seberu všechnu sílu a půjdu dál. Ne, že sáhnu po lahvi.
prošla sis někdy opravdu těžkým rozchodem?
musíš být silná abys to ustála „bez ztráty kytičky“ a nakolik silná doopravdy seš prověří až ta chvíle nastane- do té doby jsou teorie o sebrání se jen teorie.
umělci jsou obecně svou podstatou labilní… ona labilní byla extrémně proto není překvapivé že se jí to nepovedlo ustát.
Příspěvek upraven 30.04.14 v 23:19
@crazyidea píše:
tak nějak bych to napsala i já… nejde mi do hlavy, že některé dámy tvé příspěvky nedokážou pochopit, kde je chyba…
To je vrozené ![]()
@Camael píše:
@latunka01
Kdybych o tý prodavačce z Billy věděla, s jakým žije kreténem a že má deprese, bylo by mi jí líto stejně, člověk jako člověk. A že měla uznat, že život celebrity nezvládá? Vždyť byla zpěvačka, tak jako měla jít vyšívat dečky na televizi, nebo jít do tý Billy?
no tak minimálně kvůli Arturovi to měla udělat, cožpak když se ohlídla, tak neviděla kolik mu toho do té doby způsobila?
to je jedna z věcí, které nedovedu pochopit - že pro ní nebylo nejdůležitější její dítě ![]()
@crazyidea píše:
O tom radeji nebudeme diskutovat ![]()
@Janha píše:
@crazyidea ctu poradne a pak si tedy zkusim vydedukovat, ze nejspis byla nemocna. O tom ze byla stara se nezminuji. Deprese je nemoc, at uz se vam to libi nebo ne a kdo ji neprozije vi o tom kulovy. Jinak ja nevim no, asi jsem z vaseho pohledu na svet divna. Kdyz jsem tvrdla dve hodiny ve vlaku, ktery srazil nejakyho no name chlapka, tak jsem rozhodne nebyla nastvana, otravena a bylo mi ho hodne lito, ze ho neco dokazalo dohnat k sebevrazde. Asi proste vnimam svet jinak. Je mi jedno jestli to byla celebrita, nebo prodavacka, pokazde je ma reakce stejna.
@Burj Chalifa píše:
Myslím, že jsi ideální cílová skupina bulváru. Cena života ženský, co ráno vstává v 5, aby v 7 byla za kasou a ženské, co si poleží do oběda, aby byla odpočatá na večerní párty, je pro mě úplně stejná.Příspěvek upraven 30.04.14 v 23:12
@latunka01 píše:
no tak minimálně kvůli Arturovi to měla udělat, cožpak když se ohlídla, tak neviděla kolik mu toho do té doby způsobila?to je jedna z věcí, které nedovedu pochopit - že pro ní nebylo nejdůležitější její dítě
možná se ohlédla… a právě proto usoudila že nikomu chybět nebude že její život nemá cenu že mu bude lépe bez ní..ona sebenenávist je také velmi častý motiv k sebevraždě ![]()
@Cosmos
Tak vrcholný sportovec ukončí vrcholnou kariéru ve chvíli, kdy už mu to nesportuje, jí to zpívalo ještě dlouho poté, co už to byl osobnostně průser.
@jdukolem píše:
prošla sis někdy opravdu těžkým rozchodem?
musíš být silná abys to ustála „bez ztráty kytičky“ a nakolik silná doopravdy seš prověří až ta chvíle nastane- do té doby jsou teorie o sebrání se jen teorie.
umělci jsou obecně svou podstatou labilní… ona labilní byla extrémně proto není překvapivé že se jí to nepovedlo ustát.Příspěvek upraven 30.04.14 v 23:19
Pokud někoho miluješ a on tě opustí, je to pro každýho těžký. Takže ano, zažila. Dítě je obrovská motivace.Pro mně teda ta největší. Pro ni evidentně ne. Pokud budeš pít a sociálka ti bude chtít odebrat syna, budeš radši dál pokračovat nebo se dáš dohromady?
@latunka01
Nedokážeš, protože nevíš. Už jsem tu o projevech deprese psala včetně toho, jak člověk vnímá svět a nejbližší. Nemůžeš srovnávat uvažování zdravého a nemocného člověka. To je jak kdyby ses u beznohýho divila, že neběží, když ty běháš v pohodě.
@Camael píše:
@latunka01
Nedokážeš, protože nevíš. Už jsem tu o projevech deprese psala včetně toho, jak člověk vnímá svět a nejbližší. Nemůžeš srovnávat uvažování zdravého a nemocného člověka. To je jak kdyby ses u beznohýho divila, že neběží, když ty běháš v pohodě.