Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Burj Chalifa píše:
Myslím, že jsi ideální cílová skupina bulváru. Cena života ženský, co ráno vstává v 5, aby v 7 byla za kasou a ženské, co si poleží do oběda, aby byla odpočatá na večerní párty, je pro mě úplně stejná.Příspěvek upraven 30.04.14 v 23:12
Cílová skupina bulváru? Ale tak ano, pobavila jsi mě
Děkuji. Když jdu kolem trafiky, tak pravdaže okamžitě slídím po bulvárních plátcích. ![]()
Bulvár nečtu. Jen tak pro upřesnění, takže ne, nejsem cílová skupina.
@Cosmos
já nehledám důvody, ani ji neomlouvám, jen mi to prostě přijde poněkud naivistický pohled. Jasně, já to udělám jinak, když spadnu do sraček, ale jak už tu někdo psal, oni jsou holt jinde.
@Camael píše:
Hm, zajímavý je, že včera v tom speciálu o ní spolupracovníci mluvili právě jako o člověku, který byl vždycky výborně připravený, trénoval, že třeba nebyla pohybově nadaná, ale dřela 3× víc než ostatní, aby to alespoň nějak vypadalo atd. Kam to asi zmizelo, když teda podle tebe byla líná a nespolehlivá v základu? Nenastala ta lenost a nespolehlivost až dýl?
nastala později až když se rozjela duševní nemoc..
@Camael píše:
Hm, zajímavý je, že včera v tom speciálu o ní spolupracovníci mluvili právě jako o člověku, který byl vždycky výborně připravený, trénoval, že třeba nebyla pohybově nadaná, ale dřela 3× víc než ostatní, aby to alespoň nějak vypadalo atd. Kam to asi zmizelo, když teda podle tebe byla líná a nespolehlivá v základu? Nenastala ta lenost a nespolehlivost až dýl?
Asi ano.Jak jsem psala shora - byly doby, kdy učinkovala třeba v Drakulovi, Miss Saigon, utáhla celé představení, dostavila se na něj, neopila se před ním…
@Tereza1986 píše:
Mně je sympatický, když má umělec problém a umí to aspoň přiznat. U ní to byly samý výmluvy a to si myslím, že ji dost uškodilo. I proto se asi stala terčem posměchu.
@Camael píše:
@Tereza1986 Četla jsi, co tu psala ta Anonymní o své mamince? Jo, v určitý chvíli tě ani ta možnost odebrání nenakopne. Je ti všechno fuk, chceš jediný, aby už byl všeho konec.
To na tom ještě tak špatně nebyla, myslím..Teď v poslední době bych to chápala.
@Camael píše:
@Tereza1986 píše:
To na tom ještě tak špatně nebyla, myslím..Teď v poslední době bych to chápala.
@jdukolem píše:
to platí pro každého… to umění si přiznat problém
ona stačí i lokální ostuda v místě bydliště a těžko ji slabší člověk nese..natož celorepublikovou
To jo, ale ta ostuda by se dala napravit, kdyby uznala, že má problém a nesváděla to na novináře, zuby apod. Třeba Cibulková, Etzler, Hanák, Holubová, ti přišli, přiznali závislost a nikdo se jim nevysmíval.
@latunka01 píše:
no tak minimálně kvůli Arturovi to měla udělat, cožpak když se ohlídla, tak neviděla kolik mu toho do té doby způsobila?to je jedna z věcí, které nedovedu pochopit - že pro ní nebylo nejdůležitější její dítě
Alebo bolo dolezite a to ohliadnutie ju zrazalo viac na dno. Nikdy sa Ti nestalo, ze si si slubila ze uz nikdy viac, a potom si sa videla ze to znova robis? Ona si mohla slubovat ze ju uz Artur nikdy viac neuvidi opitu, a potom sa zase nasla s opicou… alebo verila ze tento chlap je uz naozaj ten pravy, a potom videla ako zase Artur prichadza o „nahradneho tatinka“…
Vidiet ze nie som dost silna aby som dokazala neublizovat vlastnemu dietatu nie je vec ktora pomaha vzchopit sa a dostat z dna.
@Tereza1986 píše:
To jo, ale ta ostuda by se dala napravit, kdyby uznala, že má problém a nesváděla to na novináře, zuby apod. Třeba Cibulková, Etzler, Hanák, Holubová, ti přišli, přiznali závislost a nikdo se jim nevysmíval.
byli ve své podstatě velmi silní a konkrétně Holubovou obdivuju od té doby co jsem viděla dokument kde velice otevřeně mluvila o svém alkoholismu a vůbec si to nepřikrášlovala – silná žena
@Maculinka píše:
Cílová skupina bulváru? Ale tak ano, pobavila jsi měDěkuji. Když jdu kolem trafiky, tak pravdaže okamžitě slídím po bulvárních plátcích.
Bulvár nečtu. Jen tak pro upřesnění, takže ne, nejsem cílová skupina.
@jdukolem píše:to právě nikdo neví jak na tom byla..
no ještě že Artur toho tátu má… musím říct že Štaidl mě mile překvapil celkově jak se korektně choval celou tu dobu a chová do ted
Je dobře, že je u něj. Mít za tátu Rychtáře, tak nevím nevím ![]()
@Tereza1986 píše:Štaidl má úroveň.
Je dobře, že je u něj. Mít za tátu Rychtáře, tak nevím nevím