Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KackaDoup píše:
@brisco jsi si tak jista…ale je to tvuj nazor, muj je ze nic poradne nevime
Jo nic pořádně nevíme, kromě toho, že Rychtář je ztělesněné zlo a Iveta měla deprese. Jsi jak kafemlýnek. ![]()
Rychtář mi nikdy nebyl sympatický. Ale jeho chování teď (co vidím skrze média) mi přijde otřesný. A kamery a novináře si vyloženě užívá. Naivně jsem si blbě myslela, že dům zůstane Arturovi, když ho měla před manželstvím s Rychtářem, ale to teda platí asi jen v případě rozvodu.
I na dopise napsala Arturovi, že dům je jeho.
@Krkael píše:
Akorát jsem koukala na super na článek o róbě na pohřeb. Můžu říct, že jsem jednou viděla člověka po srážce s vlakem a teda nedoedu si představit, jak ji do toho chce oblíknout, natož ještě vystavovat. Ten člověk by si měl dát pár facek, to je prostě psychárna, co on dělá. Bartošku jsem mívala ráda jako děcko, při italské telenovele jsem se už jenom smála, kam to dopracovala.
Kusy těla na kaši těžko obléknu do čehokoli.
@madeto protoze je manzel, a citi jeste sanci dostat z toho co nejvic prachu..da nekomu exkluzivni prava na to a je v baliku…jsme naivni…
@Burj Chalifa po prejeti vlakem nejsi na kasi ale vetsinou na pulky, ctvrtky, podle toho jak lezis…
@bimbama píše:
Rychtář mi nikdy nebyl sympatický. Ale jeho chování teď (co vidím skrze média) mi přijde otřesný. A kamery a novináře si vyloženě užívá. Naivně jsem si blbě myslela, že dům zůstane Arturovi, když ho měla před manželstvím s Rychtářem, ale to teda platí asi jen v případě rozvodu.
I na dopise napsala Arturovi, že dům je jeho.
takze uz chapes proc nechtel odejit ani se rozvest ale nejlepsi reseni bylo ji znicit? ted ma vsechno, jinak by nemel nic..uz se me to pekne sklada dohromady..milujici manzel
![]()
@brisco ja muzu svobodne vyjadrit svuj nazor a mimochodem jsem tu psala, ze nic o jeji diagnoze nevim, jen vim ze drive se lecila ze zavislosti, a ted naposledy po te operaci bricha uz asi i diagnozu mela, ale prisel ten reverz…
a jen tak mimochodem to, ze ti nejsem smypaticka, nebo ze me dokonce nesnasis ti nedava pravo abys po me furt sla, mam svych starosti dost, byla jsem prvni kdo to tady chtel ukoncit, jen si procitam jaky ma kdo nazor, obcas hodim nejaky svuj, a o tom to tady je, takze te prosim, IGNORUJ ME a neotravuj
dekuji ti moc ![]()
Příspěvek upraven 01.05.14 v 10:11
@Burj Chalifa píše:
Kusy těla na kaši těžko obléknu do čehokoli.
No, když vlastně ani nevěděli, jestli je to baba nebo chlap, tak to bude určitě podívaná ![]()
@KackaDoup píše:
@Burj Chalifa po prejeti vlakem nejsi na kasi ale vetsinou na pulky, ctvrtky, podle toho jak lezis…
Jasně. A symetricky rovný díly, že
Vidělas někdy člověka po srážce s vlakem? Asi ne, že? Já jednou. A můžu ti říct, že bejt daná osoba na čtvrtky/půlky, jak naivně píšeš, bylo by jich sražených aspoň 10 ![]()
@Krkael zadny asimetricky.to co ten vlak rozjede je rozjety…ale vetsinou je to rez..videla ujetou nohu..dyt to povidam, ze ho maji zavrit, je to blazen..svatebni saty..asi jim rekne at ji posesivaji..debil je to
Příspěvek upraven 01.05.14 v 10:13
@KackaDoup píše:
takze uz chapes proc nechtel odejit ani se rozvest ale nejlepsi reseni bylo ji znicit? ted ma vsechno, jinak by nemel nic..uz se me to pekne sklada dohromady..milujici manzel![]()
Právě. Já si celou dobu říkala, dům je Arturův. Včera mě ta informace hrozně překvapila. Mě to přijde, jako že je jednoduše dobrý herec. I ta výprava na místo neštěstí se stádem novinářů za zády. A to, že ukázal republice dopis, který byl jen a jen pro Artura, to je opravdu vrchol kreténství.
Určitě ji ukazovat nebudou… ani nebudou moci - bude u toho soudní zákaz ![]()
@KackaDoup píše:
@Krkael zadny asimetricky.to co ten vlak rozjede je rozjety…ale vetsinou je to rez..videla ujetou nohu..
Tak to je dost možný, že třeba noha zůstane v kuse. Jinak je to fašírka, všechno dohromady. Vlak neamputuje, vlak drtí. To pak nevíš, co jsou střeva a co je mozek.
Je hrozne o ce mse tady bavime, kdyz si to tak clovek uvedomi…jeste ze enjsem slavna osobnost, nikdo nebude rozebirat, tedy snad
jak to mam s telem po smrti…
@Krkael na netu se daji najit fotky lidi prejetych vlakem…nekdy je to tak jindy tak, rozfasirovana je ta cast ketra byla pod koly..cast muze byt relativne ok, myslim ze je to jedno..rychtar je blazen..mel by se lecit..-
Mozna, tedy urcite, by na te psychistrii mel skoncit on, vazne neni normalni…