Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Cosmos píše:
No říkali, že Štaidl chtěl zaplatit dluh, za podmínky, že se dům přepíše na Artura. Ale Iveta to prý odmítla, takže k tomu nedošlo.Nevíte někdo, ve které ulici bydleli? Říkali to i v TV. Stačilo by se podívat na katastr.
Já už tam lezla, je to na ni ![]()
@romulkaa píše:
Tak jestli měla Iveta dluhy, tak ty se dědí a dědit by měl v prvé řadě manžel, tak doufám, že se Rychtář prohne
@maminka189 no když Artík není plnoletý, nemá tudíž žádný příjem, tak by mohl být osvobozen, ne?
@BAZÁREK ANGIE Aha.No mě když umřela babička tak 50% zdědil dědeček a % já z bráchou
@Krkael píše:
Já už tam lezla, je to na ni
To nic nemění na tom, že Rychtář dům nezdědí ![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
To nic nemění na tom, že Rychtář dům nezdědí
Jo, však jistě
![]()
@Krkael No tvrdil, že až mu Artur řekne aby odešel, tak odejde
.
@maminka189 píše:
@Krkael No tvrdil, že až mu Artur řekne aby odešel, tak odejde.
Pohádkář
@Krkael Že tam je prý aby se postaral o zvířata. TAKY TOMU NEVĚŘÍM
@maminka189 píše:
@Krkael Že tam je prý aby se postaral o zvířata. TAKY TOMU NEVĚŘÍM
Vždyť se stará ne? Sám o sebe
a on je tedy několik zvířat v jedné osobě
!
@Krkael Omlouvám se
ono kdyby se rozvedli, pak by mohl Rychtář požadovat 50% společného majetku. Máš pravdu - k rozvodu nedošlo - on je vdovec…
A ten dopis - to je jasné - není to nic - ani neví, jestli ho psala Iveta. Ale pokud aspoň datum souhlasí a Iveta psala pár dnů před svatbou, pak to plánovala. Věřím tomu, že se o dům postarala aby připadl Arturovi a jestli ne, Štaidl se o to postará
@BAZÁREK ANGIE píše:
Polovinu domu nebude podle zákona dědit tak ani tak..i při úmrtí se prvně vypořádává společné jmění manželů, pokud jsou shledány podmínky pro odlišný poměr vypořádacích podílů -což je například výlučný majetkový vnos do majetku ve společném jmění manželů, případně převážná zásluha na nabytí majetku ve společném jmění manželů…což u Ivety jednoznačně je, Rychtář na tomto majetku neměl vůbec žádný podíl. Takže nebude dědit ani dům, ani majetek a to on dobře ví, proto se snaží udělat co největší mediální humbuk - to je pro něj jediná možnost jak ještě nějaké peníze vytřískat. Protože co si budeme povídat obr pohřeb nechce dělat pro fanoušky, ale sám pro sebe..aby to prodal kde se dá!
Aha. No já tomu nerozumím. Ale ptali se na to na Nově nebo Primě právníka, jak to je. Tak se divím, že to neřekl správně, a tvrdil to takhle - že půlka Artur, půlka Rychtář. ![]()