Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Krkael píše:
V tom případě ani můj nevl. praděd nedědil opdle zákona, když po smrti prababky (na kterou byla nemovitost psaná, měla ji v os. vlastnictví z 1. manželství) dědil 50% on a 50% můj děda
Zákon hovoří jasně, vše je jiné v případě že je např. závěť
@maminka189 boze muj, ja bych se ho bala jak cert krize, tohle je starsny clovek. a ma to uz v obliceji, ja takove lidi poznam…jsou to lide dvoji tvare, nejlepsi herci…
Stejně je to divný… Nebyli manželé ani rok a on bude dědit něco na čem se nepodílel ani finančně ani fyzicky… Prostě parazit
@Druby píše:
Stejně je to divný… Nebyli manželé ani rok a on bude dědit něco na čem se nepodílel ani finančně ani fyzicky… Prostě parazit
Beztak jí do té svatby natlačil on. Teď může rozhodovat o jejím pohřbu a vydělávat na tom prachy. Kéž by na ten veřejný pohřeb, pokud bude, nikdo nedorazil, ani známé celebrity, ani fanoušci. Ale je mi jasný, že to bude naopak, a bude tam plno. ![]()
@maminka189 píše:
@BAZÁREK ANGIE Ale i proti závěti se dá vznést námitka
Tak to samozřejmě lze, vše je běh na dlouhou trať a tohle určitě bude, ale pochybuji že Štaidl to nechá jen tak, aby Rychtář Artura připravil o něco na čem nemá nejmenší zásluhy. Nehledě na to, že ho připravil o to nejcennější co měl maminku -at byla jaká byla maminka je jen jedna
.
@Cosmos nevím jestli ji natlačil do svatby, ale spíš do sevevraždy… řekla bych, že v tom má prsty, jako správný prospěchář si to spočítal
@maminka189 píše:
Jsem zvědavá kolik bude chtít od TV aby tam mohla být
Určitě to bude chtít prodat jako výhradní právo jedné TV…to by na tom vytřískal nejvíc. Otázka je kolik si bude představovat…pokud budou jeho nároky přemrštěné..což se u něj dá předpokládat že budou, prodá to všem ![]()
@Druby píše:
@Cosmos nevím jestli ji natlačil do svatby, ale spíš do sevevraždy… řekla bych, že v tom má prsty, jako správný prospěchář si to spočítal
Chudák utekla když si na půl hodinky to macho odskočilo, můžeme jen spekulovat jestli ji zapomněl tentokrát zamknout nebo dostatečně nadopovat prášky aby spala ![]()
Holky, asi budu za blbce, ale kdo je ta blondýna, co doprovází Macuru?
Jinak Ivety je mi líto. Je obětí sama sebe, své nemoci či slabosti s kombinací špatné volby svých „blízkých“
Strojvedoucí sice aktivně nezabil, ale bude s tím muset žít.
Arthur doufám bude silná osobnost a přeju mu jen hodně štěstí a klid.
@BAZÁREK ANGIE to nebude pohřeb, ale fraška.
Iveta, která chtěla mít hlavně klid ho nebude mít ani na té poslední cestě. Takhle si to určitě nepřála ![]()