Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Leniee píše:
@Evina66 Je to celé utažené za vlasty… přesně tohle mě taky napadlo. 4 dny co „našel dopis“ a nic neudělá?
a dopis adresovaný Arturovi ukazuje na kamery..no je to humus ![]()
@KackaDoup píše:
@Cmochy byla jak detatko..naprogramovane, ted se usmej, tohle rekni, chudacek..ja radeji snad nai nechci nic vedet, ceho je ten chlap schopen…
Rychtář je zm*rd, ale takhle se chovala už před ním. Já si myslím, že by to skončilo tragicky i kdyby ho nepotkala. Chudinka byla už před tím, bohužel za to mohl její styl života, slabá vůle, labilní osobnost atd. Rychtář se jenom nachomýtl k jejímu konci a přiživil na její slávě.
Asi jí hodně deptal a i mlátil, ale jaký život s ní asi byl? Málokterý muž by se s ní (v tom stavu, ve kterém byla-psychickém, finančním) dobrovolně oženil. A takovýdle hovado to prostě udělalo. Když už se kvůli ní musel rozvést(on se rozvádět nechtěl),tak si řekl, že teď už jí nemůže „pustit“ a držel se jí zuby nehty, ačkoliv asi brzy poznal, že to asi nebude klidný život jako s exmanželkou. IB podle mne v tomhle doplatila na svou vlastnost za každou cenu hledat někoho, kdo vyřeší její problémy za ní a pomůže jí - a chytla se tohodle zmetka.
A ty náznaky že jí zabil atd…Nevím no, možné je všechno, ale já si myslím, že je dost možné, že sebevraždu „páchala“ několikrát měsíčně a psychicky na tom byla tak špatně, že už asi nebral žádné dopisy vážně…A nebo jenom čekal kdy už to doopravdy udělá, na léčení nechtěla a jemu na ní nezáleželo natolik, aby jí naložil/donutil/přesvědčil třeba s pomocí rodiny…Otázka je zda by to vůbec bylo možné…
@Evina66 píše:
a dopis adresovaný Arturovi ukazuje na kamery..no je to humus
Je divny ze jemu dopis zabavili policiste a Arturovi ne
a je to jen ubozak co se chce zviditelnit…Macura mapravdu je to hiena
Macura je ale další de-bil, co se jen zviditelňuje na Bartošové, úchylný labilní ubožák, nic jiného to není. Já nesnáším Novotného mladšího ten mi hejbe žlučí, ale měl pravdu, když říkal, že i Macura na ní jen parazituje, žádná láska, že když utíkali do té Itálie, nespočetněkrát volal a chtěl prodávat fotky a dávat zprávy. Další hnus hnusný.
@terinka4444
Souhlas. Vyprávět, jak jí aplikoval čípek a pouštět do médií videa, kdy k ní přijela záchranka a ona mele z cesty, další parazit.
@Mysis píše:
Ted jsem videla rvacku mezi Rychtarem a Macurou a taky clanek kde pozoval s nkvinarema u koleji. Kdyby se opravdu zhroutil z jeji smrti a kdyz ho odvezli na psycharnu a najednou je zase doma po tak brzke komedie tak to zhrouceni bylo asi hrane![]()
do ted mu novinari nevadili a jak zjjstil ze na nej lide hazi spinu tak je nazval hienama a ze jim da pres hubu ze tam nemaji co delat…aha…nebere taky on neco? Dalsi priznani bubenika ktery potvrdil ze Iveta mu psala ze ji bije a ze ho chtela vystehovat z domu a on byl proti…no nic…Rychtar se jevi jako ucineny blazen co si nevidi do huby..
To tvrdila i o Štaidlovi, že ji mlátil. To máš jako s tím pasáčkem, co volal hoří… ![]()
@terinka4444 píše:
Macura je ale další de-bil, co se jen zviditelňuje na Bartošové, úchylný labilní ubožák, nic jiného to není. Já nesnáším Novotného mladšího ten mi hejbe žlučí, ale měl pravdu, když říkal, že i Macura na ní jen parazituje, žádná láska, že když utíkali do té Itálie, nespočetněkrát volal a chtěl prodávat fotky a dávat zprávy. Další hnus hnusný.
ty jo to jsem vuec nevedela
![]()
@ulice Souhlasím s Tebou. Sdílet domácnost bych nechtěla ani s jedním z nich, ani za zlatý prase.
@terinka4444 Jasně, když ji odvážel, tak si k tomu taky pozval novináře ![]()
A že teda vypadala ![]()
@brisco píše:
To tvrdila i o Štaidlovi, že ji mlátil. To máš jako s tím pasáčkem, co volal hoří…
Nevim tak podle me to i Rychtar nema v palici v poradku…uz jen to ze se chudinka zhroutil a odvezli ho na psycharnu a pak sel ppzovat s novinarema na koleje? Tyvoe co to je? Kdo pripsal datum? Kdo opravdu psal ten vzkaz? Nenapsal ho on? Ani bych se nedivila protoze chybi podpis…je tam.,,tvoje mama,, a tohle bohuzel neni platny…na zavet…protoze chtel aby syn nic nedostal? Proc chce tak rychle pohreb? A do ted mu novinari nevadili a ted na rve ze jsou hieny?
uz nevi jak by se zviditelnil a jeste ji bral penize a lezl do telefonu…hodny chlap fakt ze jo…jak je mozne ze se nekolikrat predavkovala antidepresivy kdyz je mel udajne u sebe a kontroloval leky? Dalsi blalol…ona byla taky nemocna a podle me snadno ovlivnitelna takova hadrova panenka a on zneuzival toho ze je pod leky…jak vubec vedel ze sla ke kolejim?
@KackaDoup píše:
@Daduka a proc sel ke kolejim? dyt dle nej byla iveta az na ty ziby uplne ok? dyt cele velikonoce varila pekla…starala se o dum? proc by ji hledal u koleji…boze ot je komedie..tohle je zruda..
A jestli se celé Velikonoce válela na podlaze „na šrot“,tak to měl říct? Médiím nebo Macutovi, který by to stejně dal do novin? Myslíš, že by jí pomohlo kdyby Rychář všem řekl co Iveta doma zobe a jak je v pr*deli? ![]()
Rychtář je svině, ale nemůžeš na něj házet všechno…Pomoct jí chtěl možná Macura a jak dopadl? Obvinila ho, že jí unesl atd. a z léčit se stejně nešla. Podle mně se vrátila k Rychářovi, protože ten jí nenutil jít do léčebny a něco ze sebou udělat.
Ona a její partneři vždy rozhlašovala, jak doma vaří, peče, tancuje, objímá stromy, je strašně šťastná a kdovíco ještě
Ale všichni jsme viděli, že prostě není OK.
http://www.super.cz/…rtosove.html
ja myslim ze se tomu co se pise neda vubec verit, napred pohreb ve svatebnich satech, ted zase kremace v tom v cem byla…ach jo ten svet je sileny..kaslu uz na to
@ulice píše:
A jestli se celé Velikonoce válela na podlaze „na šrot“,tak to měl říct? Médiím nebo Macutovi, který by to stejně dal do novin? Myslíš, že by jí pomohlo kdyby Rychář všem řekl co Iveta doma zobe a jak je v pr*deli?
Rychtář je svině, ale nemůžeš na něj házet všechno…Pomoct jí chtěl možná Macura a jak dopadl? Obvinila ho, že jí unesl atd. a z léčit se stejně nešla. Podle mně se vrátila k Rychářovi, protože ten jí nenutil jít do léčebny a něco ze sebou udělat.
Ona a její partneři vždy rozhlašovala, jak doma vaří, peče, tancuje, objímá stromy, je strašně šťastná a kdovíco ještěAle všichni jsme viděli, že prostě není OK.
Jo me…kdyz byl schopnej jet i za ni do Italie za pomoci blesku a delal ze ji hleda a delal ze zvonil na zvonek…tomu je uplne jedno co mde rekne a co udela…
@Mysis píše:
Nevim tak podle me to i Rychtar nema v palici v poradku…uz jen to ze se chudinka zhroutil a odvezli ho na psycharnu a pak sel ppzovat s novinarema na koleje? Tyvoe co to je? Kdo pripsal datum? Kdo opravdu psal ten vzkaz? Nenapsal ho on? Ani bych se nedivila protoze chybi podpis…je tam.,,tvoje mama,, a tohle bohuzel neni platny…na zavet…protoze chtel aby syn nic nedostal? Proc chce tak rychle pohreb? A do ted mu novinari nevadili a ted na rve ze jsou hieny?uz nevi jak by se zviditelnil a jeste ji bral penize a lezl do telefonu…hodny chlap fakt ze jo…jak je mozne ze se nekolikrat predavkovala antidepresivy kdyz je mel udajne u sebe a kontroloval leky? Dalsi blalol…ona byla taky nemocna a podle me snadno ovlivnitelna takova hadrova panenka a on zneuzival toho ze je pod leky…jak vubec vedel ze sla ke kolejim?
jsou zeny, ktere se budou donekoncna zastavat muzu i parchantu…za vsechno si zeny mohou dle nich samy.
tak to je, nenadelame s tim nic…tady lidi vi presne ze se iveta valela cele velikonoce ozrala po zemi…tak to nema ani cenu se k tomu vyjadrovat.. ![]()
Příspěvek upraven 01.05.14 v 13:41