Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@latunka01
To nebylo rýpání, nebuď tak vztahovačná.
Nelituju IB víc než kohokoli jiného, ale tohle je holt diskuze o IB, tak se vyjadřuju k ní. Mě na tom štve fakt jen jediný, a to, když ji někdo označuje jen za alkoholičku a feťačku (nemyslím tebe). Co se týká Artura, už dávno si kladu otázku, jak mohl vůbec vyrůst a nezbláznit se. Teda neznám ho, opět soudím jen dle toho, co se člověk dočte, ale na něj teda bylo naloženo řádně, a přesto se jeví jako normální kluk. Když vím, jak dokážou být děti zlé, fakt se divím, že se z toho nezbláznil. Ten si chudák musel poslechnout věcí. ![]()
@crazyidea
Ano, ty jsi veleúspěšná a silná, bohužel takoví nejsou všichni.
@AngelLilly Vidíš, a já mám na to zachraňování názor úplně opačný (nic proti tobě
) Protože on má velmi rád zájem médií a ten po její smrti bude trvat jak dlouho, měsíc? Pak po něm neštěkne ani pes. A dluhy a půjčky, které udělali za toho posledního půl roku bude muset stejně splácet on. Kdyby zůstala na živu, měl by zájem médií i občasný příjem jistý.
@Daduka To je sice taky jedna varianta a docela logická.
Jenže nikdo nevíme, jaká ted u nich byla situace. Je dost možné, že třeba Iveta chtěla od něj opravdu odejít a to by se mu nehodilo už vůbec. To by byla sakra potupa, kdyby Iveta od něj odešla.
@KackaDoup No tak já si nemyslím, že byla OK. Ale nežila jsem s nimi, tak nevím jak to tam fungovalo. Je možné, že mu tím už třeba dřív „vyhrožovala“, že tam jednou pod vlak skočí…
@maminka189 píše:
@bimbama Jenže ona byla poslední dobou úplně mimo a bůh ví co jí donutil podepsat
To je taky možný. Je a byl to manipulátor. A i z okolí vím, jak manipulátor dokáže zblbnout zdravého člověka. Takže s Ivetou to měl Rychtář (pokud se tak opravdu dělo) jednoduchý.
Já myslím, že k jejímu konci velmi přispěl. Teď si „vzpomněl“, že na ten její dopis na rozloučenou pro Artura napsal datum on, je to den, kdy ho našel. Takže on najde dopis na rozloučenou a nic?
Ty vádo, teď jsem dočetla.
jako u Ryhtáře bych se nedivila vůbec ničemu, ani tomu, že by ji podporoval v rozhodnutí se zabít. Ale jestli tomu mohl zabránit a nezabránil, je fakt hyena.
@trpaslinka píše:
Holky, asi budu za blbce, ale kdo je ta blondýna, co doprovází Macuru?
To je nějaká údajná oběť domácího násilí, který se měl ujmout a plánoval, že ji nastěhuje do toho paletovýho zázraku.
@KackaDoup píše:
@Daduka a proc sel ke kolejim? dyt dle nej byla iveta az na ty ziby uplne ok? dyt cele velikonoce varila pekla…starala se o dum? proc by ji hledal u koleji…boze ot je komedie..tohle je zruda..
Tak něco jinýho je, co říkal do médií, a něco jinýho, co opravdu viděl doma. Fakt si myslíš, že ji viděl jako zdravou a v pořádku?
@vokishka píše:
Já myslím, že k jejímu konci velmi přispěl. Teď si „vzpomněl“, že na ten její dopis na rozloučenou pro Artura napsal datum on, je to den, kdy ho našel. Takže on najde dopis na rozloučenou a nic?
taky mě to překvapilo
@Evina66 Je to celé utažené za vlasty… přesně tohle mě taky napadlo. 4 dny co „našel dopis“ a nic neudělá? ![]()
Ted jsem videla rvacku mezi Rychtarem a Macurou a taky clanek kde pozoval s nkvinarema u koleji. Kdyby se opravdu zhroutil z jeji smrti a kdyz ho odvezli na psycharnu a najednou je zase doma po tak brzke komedie tak to zhrouceni bylo asi hrane
do ted mu novinari nevadili a jak zjjstil ze na nej lide hazi spinu tak je nazval hienama a ze jim da pres hubu ze tam nemaji co delat…aha…nebere taky on neco? Dalsi priznani bubenika ktery potvrdil ze Iveta mu psala ze ji bije a ze ho chtela vystehovat z domu a on byl proti…no nic…Rychtar se jevi jako ucineny blazen co si nevidi do huby.. ![]()
@AngelLilly neni pouze tvuj, je i muj…