Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@brisco píše:
Odkud to máš? To jsem nikde neviděla.
Řekla bych, že to byla jen úvaha. ![]()
Zase jako, to, že byl to dopoledne u výslechu, na to má svědky, a že pak běžel ke kolejím, když bylo po všem, na to taky.
@AngelLilly píše:
Nebudu uvádět zdroj, ale je velmi důvěryhodný.
No, jestli je to pravda…tak už fakt nemám slov ![]()
@Cosmos 13:21 už byla mrtvá. Iveta odešla z domu okolo 11 a v 11:30 ji srazil vlak, který jel na Benešov
@Cosmos píše: Řekla bych, že to byla jen úvaha.Zase jako, to, že byl to dopoledne u výslechu, na to má svědky, a že pak běžel ke kolejím, když bylo po všem, na to taky.
Není to úvaha. Je na to svědek, který viděl Ivetu a o pár set metrů dál viděl Rychtáře. Oba živé.
@AngelLilly píše:
Není to úvaha. Je na to svědek, který viděl Ivetu a o pár set metrů dál viděl Rychtáře. Oba živé.
to snad není možné ![]()
@AngelLilly píše:
Cože?
@AngelLilly píše:
No Rychtář běžel ke kolejím, ale podle mě se ji nesnažil hledat a zachránit, jen se šel ujistit, že to oprabdu udělá a že tam opravdu je.Došel k těm kolejím totiž x minut předtím, než Bartošová zemřela.
jezismarja
Jen těch x minut nebylo třeba 20 a více. Ale něco okolo třeba 5 minut.
@kometa32 píše:
@AngelLilly A o tom svědkovi policie a média ještě neví?
Netuším a upřímně je mi to nějak jedno. Pochybuju, že by to k nečemu bylo. A navíc, je to jen jeho věc jestli to bude chtít někde ventilovat nebo ne.
Ale osobně si myslím, že to někdo ví určitě.
Ale vždyť to on řekl hned při prvním rozhovoru. Že když zjistli, že Iveta odešla, tak ji hledal po celé Uhříněvsi. Sám řekl, že byl i u kolejí, ale že ji neviděl, tak šel zase pryč, ale že to bylo jen pár minut před tím, že tam jel ten vlak. Zase z toho dámy nedělejte kovbojku, že ji tam pomalu strčil…
Teda nechci se ho samozřejmě zastávat, podíl viny na tom nejspíš měl (tím, jak ji NEJSPÍŠ psychycky vydeptával)
@Daduka nedělám kvbojku
Jen si myslím, že nebylo v jeho zájmu ji zachránit
Tot pouze můj názor ![]()
@Daduka a proc sel ke kolejim? dyt dle nej byla iveta az na ty ziby uplne ok? dyt cele velikonoce varila pekla…starala se o dum? proc by ji hledal u koleji…boze ot je komedie..tohle je zruda..