Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@BAZÁREK ANGIE píše:
Chudák utekla když si na půl hodinky to macho odskočilo, můžeme jen spekulovat jestli ji zapomněl tentokrát zamknout nebo dostatečně nadopovat prášky aby spala
Tak nějak. ![]()
Stihla to ale tak tak, když jí ještě běžel zachraňovat na koleje. ![]()
@Druby píše:
@BAZÁREK ANGIE to nebude pohřeb, ale fraška.
Iveta, která chtěla mít hlavně klid ho nebude mít ani na té poslední cestě. Takhle si to určitě nepřála
@Cosmos píše:
Tak nějak.Stihla to ale tak tak, když jí ještě běžel zachraňovat na koleje.
on ji bezel zachranovat? dyt mu pak volali ze je mrtva ![]()
@KackaDoup píše:![]()
![]()
Copak? ![]()
Rychtář už vidí před očima ty titulky na internetu a v novinách: „S Ivetou se přišly rozloučit tisíce lidí“ ![]()
Já kdybych mela tedy neco takoveho v planu, tak si vyslovne pohreb nepreji…ja ho nechci ani tak..
@Cosmos no to co ty..ze tam bude plno ![]()
Příspěvek upraven 01.05.14 v 11:55
@KackaDoup píše:
on ji bezel zachranovat? dyt mu pak volali ze je mrtva
Nemůžu si pomoct, ale to jeho vystupování v rozhovoru po smrti Ivety mi přijde úplně stejné jako u Kramného…nevidím v tom kousek lítosti, snad jen sebelítost ![]()
@KackaDoup píše:
on ji bezel zachranovat? dyt mu pak volali ze je mrtva
13:21 - Iveta odešla z domu, Rychtář ji hledal. Když zjistil, co se stalo, běžel k vlaku, uvedl zdroj portálu extra.cz, co se stalo dnes v Uhříněvsi
http://tn.nova.cz/…otvrdil.html
@Cosmos píše:
Tak nějak.Stihla to ale tak tak, když jí ještě běžel zachraňovat na koleje.
No Rychtář běžel ke kolejím, ale podle mě se ji nesnažil hledat a zachránit, jen se šel ujistit, že to oprabdu udělá a že tam opravdu je.
Došel k těm kolejím totiž x minut předtím, než Bartošová zemřela.
@AngelLilly píše:
No Rychtář běžel ke kolejím, ale podle mě se ji nesnažil hledat a zachránit, jen se šel ujistit, že to oprabdu udělá a že tam opravdu je.Došel k těm kolejím totiž x minut předtím, než Bartošová zemřela.
Odkud to máš? To jsem nikde neviděla.
@brisco píše:
Odkud to máš? To jsem nikde neviděla.
Nebudu uvádět zdroj, ale je velmi důvěryhodný.
To je nesmysl. Rychtar byl nekde u vyslechu, kdyz se to stalo. Prijel az kdyz bylo po vsem.