Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
1.5.14 13:41

@Mysis a kde se asi vzaly všechny ty fotky, co tu byly celé minulé léto, IB na šrot někde naruby oblečené plavky, jak leží totálně mimo na pláži…nebyla schopná se ani obléknout, jak byla za jeho přítomnosti zpitá a zdrogovaná, tak jí oblékl, odnesl na pláž, položil do písku a vyfotil a prodal novinám Co to je? Zasloužil by stejně přes dr. žku, jak Rychtář. Ten se na její smrti hodlá svýma výstupama zviditelňovat ještě víc, blbeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
1.5.14 13:41

Mě spíš zaráží, že nenapsala dopis na rozloučenou také pro maminku :think:
Jestli ji ty dopisy Rychtář nediktoval :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 13:42
@KackaDoup píše:
http://www.super.cz/…rtosove.html
ja myslim ze se tomu co se pise neda vubec verit, napred pohreb ve svatebnich satech, ted zase kremace v tom v cem byla…ach jo ten svet je sileny..kaslu uz na to

Logicke proc chce pohreb tak rychle a v jejich vecech nemyslis? Aby beztak zakryl stopy domaciho nasili ale ono mozna bude pozde…ted to ma v rukou i mriminalka a odbor na domaci nasili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.5.14 13:42

@terinka4444 tento pan taky neni v poradku, taky by zaslouzil vysetrit, ale je to jina sorta nez Rychtar, tohle neni zlo..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
1.5.14 13:43
@Mysis píše:
Logicke proc chce pohreb tak rychle a v jejich vecech nemyslis? Aby beztak zakryl stopy domaciho nasili ale ono mozna bude pozde…ted to ma v rukou i mriminalka a odbor na domaci nasili…

ano, ale ja pisu o necem jinem, o novinarich kteri kazdou minutu pisou neco jineho ;) jen o tomto pisu

• Citovat
  • Upravit
2933
1.5.14 13:44
@terinka4444 píše:
@Mysis a kde se asi vzaly všechny ty fotky, co tu byly celé minulé léto, IB na šrot někde naruby oblečené plavky, jak leží totálně mimo na pláži…nebyla schopná se ani obléknout, jak byla za jeho přítomnosti zpitá a zdrogovaná, tak jí oblékl, odnesl na pláž, položil do písku a vyfotil a prodal novinám Co to je? Zasloužil by stejně přes dr. žku, jak Rychtář. Ten se na její smrti hodlá svýma výstupama zviditelňovat ještě víc, blbeček.

Jasne Macura je taky…no slovnik mi to tady nepovoli…o dyt Rychtarovi bylo uplne jedno co s ni je co s ni dela…myslim ze mu to vubec nevadi a mysli si ze uz tedka bude mit svatej klid…no timhle vystupovanim asi tezko…mimochodem nemyslela jsem si ze zrovna v ty prankci vyhraje Rychtar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 13:46
Ttace] @KackaDoup píše:
@terinka4444 tento pan taky neni v poradku, taky by zaslouzil vysetrit, ale je to jina sorta nez Rychtar, tohle neni zlo..

Dyt je to idiot…ja kdybych se zhroutila ze smrti meho manzela tak jsem na psycharne minimalne tyden ale on by to prece nevydrzel…mjsel jit pozovat aby mel nejake penizky :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
1.5.14 13:46
@kometa32 píše:
Mě spíš zaráží, že nenapsala dopis na rozloučenou také pro maminku :think:
Jestli ji ty dopisy Rychtář nediktoval :think: :lol:
a celkově, že rodina
@Mysis píše:

doufám, že policie neudělá chybu a jednak nedovolí kremací a pálení jejich věcí, že vše pořádně prošetří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.14 13:47
@Mysis píše:

Pokud nějaké stopy po násilí byly, bude to zaznamenáno v pitevním protokole. Pitva už proběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 13:47
@KackaDoup píše:
jsou zeny, ktere se budou donekoncna zastavat muzu i parchantu…za vsechno si zeny mohou dle nich samy. ;) tak to je, nenadelame s tim nic…tady lidi vi presne ze se iveta valela cele velikonoce ozrala po zemi…tak to nema ani cenu se k tomu vyjadrovat.. :kytka:Příspěvek upraven 01.05.14 v 13:41
:pocitac: nekteri ji vidi lrimo do domu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 13:49
@Burj Chalifa píše:
Pokud nějaké stopy po násilí byly, bude to zaznamenáno v pitevním protokole. Pitva už proběhla.

Z obleceni lze take vicist hodne…ale chudinka to chce co nejrychleji spalit…divne nemyslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.5.14 13:49
@Burj Chalifa píše:

na hlave u spanku mela bouli, zalicenou, jsem si tím jista…zalezi jestli s eta cast tela zachovala :?

• Citovat
  • Upravit
2933
1.5.14 13:50
@Burj Chalifa píše:

Kde to pisou he uz probehla? To by jsem jeste nevidela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.5.14 13:51
@Mysis píše:
Ttace] @KackaDoup píše:
@terinka4444 tento pan taky neni v poradku, taky by zaslouzil vysetrit, ale je to jina sorta nez Rychtar, tohle neni zlo..
Dyt je to idiot…ja kdybych se zhroutila ze smrti meho manzela tak jsem na psycharne minimalne tyden ale on by to prece nevydrzel…mjsel jit pozovat aby mel nejake penizky :poblion:

doufam ze jsi me dobre pochopila, myslela jsem to tak ze macura je pro me cvok a rychtar je ZLO

• Citovat
  • Upravit
2933
1.5.14 13:51
@KackaDoup píše:
na hlave u spanku mela bouli, zalicenou, jsem si tím jista…zalezi jestli s eta cast tela zachovala :?

No spis asi ne kdyz nemohli ze zacatku poznat okoho jde…se divim ze ji ten vlak neurazil hlavu…ale z obliceje ji toho asi moc nic nezustalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí