Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
531
1.5.14 11:23

Před smrtí :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
1.5.14 11:23
@Druby píše:
@Krkael Omlouvám se :oops: ono kdyby se rozvedli, pak by mohl Rychtář požadovat 50% společného majetku. Máš pravdu - k rozvodu nedošlo - on je vdovec…
A ten dopis - to je jasné - není to nic - ani neví, jestli ho psala Iveta. Ale pokud aspoň datum souhlasí a Iveta psala pár dnů před svatbou, pak to plánovala. Věřím tomu, že se o dům postarala aby připadl Arturovi a jestli ne, Štaidl se o to postará

Podle zákona na polovinu majetku nemá nárok ani teď :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.5.14 11:25

@Druby To by bylo fakt na palici kdyby hypo platil Arturův táta a bydlel tam Rychtář :roll:

Jinak to datum tam bylo dopsaný dodatečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724

Ten článek je tady: http://tn.nova.cz/…u-ivety.html

Otázkou tak je, komu dům připadne. I přesto, že Josef Rychtář hned po veselce prohlašoval, že uzavřeli předmanželskou smlouvu a majetek nechce, vše teď bude jinak. „Předmanželská smlouva by měla upravovat vztahy po rozvodu manželů, tudíž na sebevraždu paní Bartošové předmanželská smlouva nepamatovala,“ vysvětlil právník Ciprýn. „Dělení bude podle zákona - padesát procent bude dědit manžel, pan Rychtář, a padesát procent Artur jako syn,“ dodal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@BAZÁREK ANGIE píše:
Podle zákona na polovinu majetku nemá nárok ani teď :P

Dědit by snad nemusel, pokud by bylo prokázáno, že se k choval v rozporu s dobrými mravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
1.5.14 11:26
@Cosmos píše:
Aha. No já tomu nerozumím. Ale ptali se na to na Nově nebo Primě právníka, jak to je. Tak se divím, že to neřekl správně, a tvrdil to takhle - že půlka Artur, půlka Rychtář. :nevim:

No jo na Nově…tak si zřejmě musí nastudovat zákoník par. 460

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
1.5.14 11:27
@Krkael píše:
Já už tam lezla, je to na ni ;)

Aha, děkuji.

Tak přeci jen tu nabídku od Šteidla Iveta odmítla. Bože, PROČ?! To byla tak hrdá, nebo co. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.5.14 11:27

@Burj Chalifa @Cosmos http://tn. nova. cz/zpravy/domaci/predmanzelska-smlouva-je-zbytecna-rychtar-shrabne-polovinu-majetku-ivety. html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
1.5.14 11:28
@Cosmos píše:
Ten článek je tady: http://tn.nova.cz/…u-ivety.htmlOtázkou tak je, komu dům připadne. I přesto, že Josef Rychtář hned po veselce prohlašoval, že uzavřeli předmanželskou smlouvu a majetek nechce, vše teď bude jinak. „Předmanželská smlouva by měla upravovat vztahy po rozvodu manželů, tudíž na sebevraždu paní Bartošové předmanželská smlouva nepamatovala,“ vysvětlil právník Ciprýn. „Dělení bude podle zákona - padesát procent bude dědit manžel, pan Rychtář, a padesát procent Artur jako syn,“ dodal.

Zajímavé, ale podle zákona to tak nemá být…necháme se překvapit, doufám že v neprospěch Rychtáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.14 11:30
@BAZÁREK ANGIE píše:
No jo na Nově…tak si zřejmě musí nastudovat zákoník par. píše: Více

nastudovat by sis to měla ty :mrgreen:
zdědí půlku po manželce, žádné předmanželské smlouvy, ani sjm ani nic jiného s tím nesouvisí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
1.5.14 11:31
@kočička Evička píše:
nastudovat by sis to měla ty :mrgreen:
zdědí půlku po manželce, žádné předmanželské smlouvy, ani sjm ani nic jiného s tím nesouvisí

Z čeho tak soudíš? Já to nastudované mám dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
1.5.14 11:32
@maminka189 píše:
@Druby To by bylo fakt na palici kdyby hypo platil Arturův táta a bydlel tam Rychtář :roll:Jinak to datum tam bylo dopsaný dodatečně
Že? To úplně bilo do očí 8o

Příspěvek upraven 01.05.14 v 11:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.5.14 11:33
@BAZÁREK ANGIE píše:
Zajímavé, ale podle zákona to tak nemá být…necháme se překvapit, doufám že v neprospěch Rychtáře.

V tom případě ani můj nevl. praděd nedědil opdle zákona, když po smrti prababky (na kterou byla nemovitost psaná, měla ji v os. vlastnictví z 1. manželství) dědil 50% on a 50% můj děda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.5.14 11:33

http://tn.nova.cz/…evrazdu.html jak se tady Ivetka rozpláče, tak mě hned napadlo že nepláče štěstím jak by si někdo mohl myslet, ale ze zoufalství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.5.14 11:35

@BAZÁREK ANGIE Ano na to nebyl potřeba ani grafolog (nebo jak se mu říká).Bylo to patrné na první pohled. Jiné písmo, jiné tlačení ta tužku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí