Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
1.5.14 00:31
@maminka189 píše:
Uz si policie vzala experta na domaci nasili. Doufam ze se na pana Rychtare vari voda

Snad jo, doufám ho sejme i Štaidl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.5.14 00:34

Bude to znit hnusne, ale ted uz se asi nepozna jaky modriny ji udelalo to pako :-(. @Tereza1986 na kazdou svini se vari voda…I na nej snad dojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.5.14 00:43
@maminka189 píše:
Bude to znit hnusne, ale ted uz se asi nepozna jaky modriny ji udelalo to pako :-(. @Tereza1986 na kazdou svini se vari voda…I na nej snad dojde

On už má podmínku, ne? Dneska jak se vrhnul na Macuru, to bych taky jen tak nenechala.Je to agresor, tu exmanželku určitě taky zmlátil on. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.5.14 00:44

@Tereza1986 no a pak si stezoval, ze ho napadl Macura :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.5.14 00:46
@maminka189 píše:
@Tereza1986 no a pak si stezoval, ze ho napadl Macura :nevim:

Ten tam jen pověsil ten papír, kde stálo, že je vrah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.5.14 08:38
@crazyidea píše:
dej už s těma smajlama pokoj…

ty me dej prosím pokoj, nejsou pro tebe, doporucuji igorovat…nekdy jsou slova zbytecna, vyadruji souhlas a vdecnost…

• Citovat
  • Upravit
6980
1.5.14 08:56

@Camael no asi tak - každá na to máme jiný názor a můžu tě ujistit, že zrovna tebe jsem ve svém původním příspěvku nemyslela. Tvých názorů na IB jsem tady zase předtím tolik nečetla, abych zrovna tebe posuzovala. A teď si myslím, že jsi zrovna jedna z těch, které prostě mají nárok (nebo jak bych to řekla) si myslet, že to byl původně nemocný člověk a až pak se nabalili různé závislosti. Takže rýpat jak jsem šikovná, že poznám alkoholika je trochu zbytečné - opilého člověk snad poznáme každý (jo ještě vlastně mohla být nějaký vleklý epileptický záchvat).
To co jsem napsala, jsem směřovala k jiným - např. k lidem jako je ta moje kamarádka, obyčejný člověk by pro ní byl ochlasta, který si za to může sám, ale chudáka IB k tomu jisto jistě donutilo okolí a je třeba jí litovat víc než kohokoliv jiného. Vždycky když se někdo zabije, je to tragédie především pro jeho okolí - a tady je to ještě zdvojnásobené tím, že se na její smrti přiživuje pošahaný Rychtář a vůbec všechno co se kolem toho děje je hnus. Včera jsem nevěřila vlastním uším zprávám na Primě - už neví co by, tak tam začnou naznačovat, že i strojvůdce mohl být komplic případného vraha a že mohla být mrtvá nebo něčím sjetá ještě před tím 8o Já vím, že to tam jenom tak nadhodili, jako teoretickou možnost - ale s jasným cílem vyrobit kolem toho další senzaci, to je k :poblion:
Mě je prostě líto Artura, tomu taky zadělala na opravdu kvalitní psychické zdraví - jí samotnou zas tolik litovat nedokážu, protože kdysi dávno si tuhle cestu vybrala sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.5.14 09:04
@crazyidea píše:
na koleje??? :mrgreen:
to asi ne, ano beru AD, ano mám ráda sekt a ano, život je těžký…ale zároveň se dokážu realizovat aniž bych tím obtěžovala okolí.. nemám televizi, čtu knížky, zpívala jsem v několika kapelách i ve sboru, jsem manažerka v bankovnictví, koupila jsem si teď těsně před porodem dům, děti mám ve své vlastní péči, mám manžela o 18let mladšího, závodně jsem lyžovala, řídím rychle, žiju a rozhoduji si rychle, ale nikdy, nikdy bych se nenechala ovládat! jsem natolik soudná, že rozpoznám, kdy potřebuji pomoct, orazit a relaxovat…
nevybírám si lidi, kteří mě stáhnou.. ale to je fuk, jsem mimozemšťan :mrgreen:

ty jsi jen TY, a nemuzes sebe prenest na nekoho jineho ;)

• Citovat
  • Upravit
11370
1.5.14 09:11

Tohle nepochopím, Rychtář našel ten dopis už 25.4. a nic neudělal. Prostě jí nechal, ať se jde zabít. A ten datum tam dopsal sám… bože jen ho vidím, otvírá se mi kudla v kapse. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.5.14 09:28
@mejdylko píše:
Tohle nepochopím, Rychtář našel ten dopis už 25.4. a nic neudělal. Prostě jí nechal, ať se jde zabít. A ten datum tam dopsal sám… bože jen ho vidím, otvírá se mi kudla v kapse. :poblion:

stelesnene zlo…my si ani nedovedeme predstavit co ji delal…necim podobnym jsem si prosla…takze to na me pusobi jeste vic..

• Citovat
  • Upravit
8435
1.5.14 09:47
@mejdylko píše:
Tohle nepochopím, Rychtář našel ten dopis už 25.4. a nic neudělal. Prostě jí nechal, ať se jde zabít. A ten datum tam dopsal sám… bože jen ho vidím, otvírá se mi kudla v kapse. :poblion:

Tohle jsem si taky říkala, ale pak tu někdo napsal, že možná takových dopisů nacházel víc a proto to už neřešil. :nevim: To docela dává smysl, protože pak by byl sám proti sobě, když ten dopis ukazoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
1.5.14 09:48

Nechápu proč ten kretén Rychtář nevyhoví přáni syna Artura a neudělá pohřeb v nejbližším rodinném kruhu, to toho kluka musí takhle trápit, je to opravdu debil, musí mít šarádu až do konce a na ostatní ohledy nebere :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
1.5.14 09:51
@KackaDoup píše:
stelesnene zlo…my si ani nedovedeme predstavit co ji delal…necim podobnym jsem si prosla…takze to na me pusobi jeste vic..

Já jsem pochopila, že máš s domácím násilím a depresemi zkušenost. A je mi to líto.
Ale nemůžeš tohle posuzovat podle sebe.
Pro někoho je Rychtář ztělesněné zlo (já bych to tak nedramatizovala, prostě zmrd), pro druhého byla Iveta ztělesněná vychcanost, omezenost a lenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.5.14 09:51

Akorát jsem koukala na super na článek o róbě na pohřeb. Můžu říct, že jsem jednou viděla člověka po srážce s vlakem a teda nedoedu si představit, jak ji do toho chce oblíknout, natož ještě vystavovat. Ten člověk by si měl dát pár facek, to je prostě psychárna, co on dělá. Bartošku jsem mívala ráda jako děcko, při italské telenovele jsem se už jenom smála, kam to dopracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.5.14 09:53

@brisco jsi si tak jista…ale je to tvuj nazor, muj je ze nic poradne nevime ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak