Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10098
30.4.14 23:25
@Camael píše:
@Cosmos
Tak tohle snad ani nemůžeš myslet vážně. Fakt si upřímně přiznej, jestli znáš nějakýho ve svý době známýho zpěváka, že by to po prvním neúspěchu zapích a šel do kolbenky? To je dobrá utopie. :D Kdybys byla v něčem dobrá, taky by ses dobu snažila zůstat u svýho oboru. Rozlišuj dvě věci, zpívání a showbyznys, to první uměla dobře, to druhý byl průser.

opakuji znova, IB zrovna moc dobrá zpěvačka nebyla - nebo to, že někdo dokáže intonovat v rozsahu jedné stupnice znamená, že je dobrý zpěvák?? a nebo jsem mimo mísu, když mi nesedne styl Kroků Františka Janečka, s kterými ona vlastně zazářila.. ono je zpěvák a zpěvák - takových jako byla Ivetka by se našlo v každé třídě ZŠ aspoň jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

Nicméně se zdá, že Iveta byla vážně částečně izolovaná od světa. To potvrdil i její důvěrník a léčitel Jan Saavedra. Když se v posledních týdnech snažil Bartošové dovolat, nevzala mu mobil, místo toho ale vzápětí volal zpátky Rychtář se slovy, že zpěvačka s ním nechce mluvit.

• Citovat
  • Upravit
40270

@Tereza1986 Četla jsi, co tu psala ta Anonymní o své mamince? Jo, v určitý chvíli tě ani ta možnost odebrání nenakopne. Je ti všechno fuk, chceš jediný, aby už byl všeho konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.4.14 23:26
@Tereza1986 píše:
Pokud někoho miluješ a on tě opustí, je to pro každýho těžký. Takže ano, zažila. Dítě je obrovská motivace.Pro mně teda ta největší. Pro ni evidentně ne. Pokud budeš pít a sociálka ti bude chtít odebrat syna, budeš radši dál pokračovat nebo se dáš dohromady?

nevím..pokud chci poctivě odpovědět tak musím říct nevím.. domnívám se že ano… doufám v to… takhle je to poctivé prohlášení..
kdybych řekla jistěže se dám dokupy tak je to jen bych kterého honit fakt nechci
sázím na to že nejsem labilní umělec.. tak doufám že ano

Příspěvek upraven 30.04.14 v 23:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836

Mně je sympatický, když má umělec problém a umí to aspoň přiznat. U ní to byly samý výmluvy a to si myslím, že ji dost uškodilo. I proto se asi stala terčem posměchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
@Camael píše:
@crazyidea
Protože každý řeší věci po svém. Proč je tolik alkoholiků, nevěr, feťáků a dalších průserů, když na všechno existuje přece modelový příklad správného řešení? :roll: Kolik lidí popíjí, pak pije pravidelně víc doma a pořád tvrdí, že to mají pod kontrolou, přitom okolí už si myslí něco jinýho? Holt jsou lidi se silnější a slabší vůlí, se silnější a slabší motivací, někdo holt nemá tolik síly.

já mám zrovna otevřenou lahev sektu, kruci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 23:27

@crazyidea
Tak škoda, že o nich nikdo neví. To, co se dere poslední dobu na scénu jako noví zpěváci, je děs. Zlatá IB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.4.14 23:28
@jdukolem píše:
prošla sis někdy opravdu těžkým rozchodem?
musíš být silná abys to ustála „bez ztráty kytičky“ a nakolik silná doopravdy seš prověří až ta chvíle nastane- do té doby jsou teorie o sebrání se jen teorie.
umělci jsou obecně svou podstatou labilní… ona labilní byla extrémně proto není překvapivé že se jí to nepovedlo ustát.Příspěvek upraven 30.04.14 v 23:19

To je právě to, co si já představit neumím a nechápu to, neznám život takové „celebrity“. Nakolik byla psychicky labilní, že to prostě nikdy neustála, i když (hlavně z kraje) kolem sebe musela mít hodně lidí, kteří by jí (rádi) pomohli. Jak se jí vůbec mohlo podařit od sebe všechny odehnat, rodinu, přátele.. 8o

Stát se to mě, že mě opustí chlap, a já zůstanu s dítětem sama.. vybrečím se jedný kamarádce na rameno, mámě, a budu kopat dál za to, aby dítě bylo i tak v životě šťastný. A to podotýkám, že rodina je pro mě vším. No jak říkám, život těhle lidí nechápu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.4.14 23:29
@crazyidea píše:
opakuji znova, IB zrovna moc dobrá zpěvačka nebyla - nebo to, že někdo dokáže intonovat v rozsahu jedné stupnice znamená, že je dobrý zpěvák?? a nebo jsem mimo mísu, když mi nesedne styl Kroků Františka Janečka, s kterými ona vlastně zazářila.. ono je zpěvák a zpěvák - takových jako byla Ivetka by se našlo v každé třídě ZŠ aspoň jeden.

Byla hlavně velmi nespolehlivá. Poslední šanci dostala v muzikálu Mona Lisa, za představení zněla nabídka snad 10 tisíc( měsíční plat té pokladní z Billy…), ovšem nebyla ochotna se dostavovat na zkoušky, na poslední chvíli museli její hlavní roli přeobsadit. Líná, nespolehlivá. Zase všechno bych na depresi nesváděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Tereza1986 píše:
Mně je sympatický, když má umělec problém a umí to aspoň přiznat. U ní to byly samý výmluvy a to si myslím, že ji dost uškodilo. I proto se asi stala terčem posměchu.

to platí pro každého… to umění si přiznat problém
ona stačí i lokální ostuda v místě bydliště a těžko ji slabší člověk nese..natož celorepublikovou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
@crazyidea píše:
já mám zrovna otevřenou lahev sektu, kruci…

A vyzunkneš ji v krátkým čase sama? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.4.14 23:31
@Camael píše:
@Cosmos
Tak vrcholný sportovec ukončí vrcholnou kariéru ve chvíli, kdy už mu to nesportuje, jí to zpívalo ještě dlouho poté, co už to byl osobnostně průser.

Ale to je přeci jedno, jak dobře jí to zpívalo.. (Já třeba znám jen Tři oříšky, jinou písničku ani ne, takže to neposoudím. :think: ) Přeci nebudeme hledat důvody, proč by zrovna Ivetka nemohla jít dělat normální práci, jako běžný občan. Dobře, ne do Billy za kasu, kontaktů měla dost, tak se někam jinam „zašít“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Burj Chalifa píše:
Byla hlavně velmi nespolehlivá. Poslední šanci dostala v muzikálu Mona Lisa, za představení zněla nabídka snad 10 tisíc( měsíční plat té pokladní z Billy…), ovšem nebyla ochotna se dostavovat na zkoušky, na poslední chvíli museli její hlavní roli přeobsadit. Líná, nespolehlivá. Zase všechno bych na depresi nesváděla.

no David včera velmi korektně mluvil o třítýdenní angíně.. ono jedna ze známek duševní poruchy je právě pracovní nespolehlivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Cosmos píše:
Ale to je přeci jedno, jak dobře jí to zpívalo.. (Já třeba znám jen Tři oříšky, jinou písničku ani ne, takže to neposoudím. :think: ) Přeci nebudeme hledat důvody, proč by zrovna Ivetka nemohla jít dělat normální práci, jako běžný občan. Dobře, ne do Billy za kasu, kontaktů měla dost, tak se někam jinam „zašít“. :nevim:

Tak tak, něco by se našlo, kdyby se chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 23:32
@Burj Chalifa píše:
Líná, nespolehlivá. Zase všechno bych na depresi nesváděla.

Hm, zajímavý je, že včera v tom speciálu o ní spolupracovníci mluvili právě jako o člověku, který byl vždycky výborně připravený, trénoval, že třeba nebyla pohybově nadaná, ale dřela 3× víc než ostatní, aby to alespoň nějak vypadalo atd. Kam to asi zmizelo, když teda podle tebe byla líná a nespolehlivá v základu? Nenastala ta lenost a nespolehlivost až dýl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí