Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss píše:
@Hanesi testuju každý den, si mi vzorem
Akorát teda ty si 6 den měla dušíka, já nic
Teeeda, já a vzorem?
![]()
Ale ještě nevěš hlavu, já bych byla nervozní, kdybych 10.den neměla ani ducha, ale 6. den je ještě čas na jakékoliv závěry ![]()
@Hanesi dvakrát za sebou sem měla na toaleťáku takový malý jako hlen, takže já si myslím že sem to vypudila ![]()
@agiss píše:
@Hanesi dvakrát za sebou sem měla na toaleťáku takový malý jako hlen, takže já si myslím že sem to vypudila
Neboj, to rozhodně nebylo ono, pokud bys to „vypudila“ tak i se sliznicí při MS, tohle ono určitě nebylo…výtok je naprosto normální, i s tou dávkou utrogestanu co bereš a budeš ho mít celé těhotenství ![]()
@Hanesi já vím že to hrotim, zatím nijak nepanikařim, jen se na to připravuju, kdyby to nevyšlo
ještě je čas, doufat nepřestávám
a díky ![]()
@Hanesi kdepak dneska si? Kde je testování? U mě opět nic, sněhobílo ![]()
Ahoj všem…tedy tady se to testíkama jen hemží, mám radost za vás ![]()
Holky…ve čtvrtek jsem byla na Opu…dnes volala do laboratoře, jestli mám jít dneska na ET a řekla mi, ať zavolám ještě zítra…není to už nějak dlouho? ![]()
@Jani1982 není to dlouho, já byla na opu ve středu a v pondělí byl et
pátý den máš zítra ![]()
@agiss Jo tak…já už byla dnes celá natěšená, ani spát jsem nemohla
No dneska mi řekla jen, že do prý je to dobrý…byla hrozně uspěchaná… Ale v pátek jsem tam volala a to mi řekli, že z těch 16 jsou tři hotové a zbytek se uvidí…to je málo co ![]()
@Ecil konečně jsem si přečetla, že máš broučka u sebe, paráda! Tak ať se krásně zahnízdí ![]()
@Jani1982 není to málo, informace že min. 3 se dožijí 5 denní kultivace je dobrá, máš min. 3 pokusy a ještě uvidíš, jestli to nakonec nebude víc
a kolik jsi měla oplodněných?
@agiss Tady je někdo nedočkavý po ránu
![]()
Tady jsou - 11.den po ET ![]()