Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanesi cit 10…ve středu jdu na krev…jojo mam asi tam zajedu…zacinam mit stach ze se neco deje nebo jsou ty testy debilni
@Emmmma Udělej ještě ten Dr. max test a uvidíš, tam by už měla být docela pěkná čárečka
ale nelekni se, když ho budeš dělat, čárka si dává na čas a vyskakuje tak do minuty
Uděláš ho ještě dnes, nebo zítra? ![]()
@Hanesi jdu se ustrojit a jedu pro něho.. mam to tak 15 km tak mi to chvilku potrva
@Hanesi na tvoje testování se těším, tohle je fakt paráda
@Emmmma a hned sem hoď foto, já jedině používám lady max od dr.maxe akorát teda u mě není co vidět, stále sněhobílo ![]()
@Emmmma já to tam vidím. Já měla 10. den miniducha, takže to co vidíš Ty, je podle mě v pořádku ![]()
@Tofik píše:
@Emmmma já to tam vidím. Já měla 10. den miniducha, takže to co vidíš Ty, je podle mě v pořádku
Taky si to myslím, řekla bych, že je to tím typem testu, že prostě má méně barvy nebo co. Čárka sílí, to je vidět i pouhým okem, ale chápu, že určitá dávka nejistoty tam je, ale věřím, že to bude v pohodě
![]()
@agiss píše:
@Hanesi na tvoje testování se těším, tohle je fakt paráda@Emmmma a hned sem hoď foto, já jedině používám lady max od dr.maxe akorát teda u mě není co vidět, stále sněhobílo
Kolikátý den jsi dnes po ET? Čtvrtý?
@Emmmma píše:
@Hanesi jdu se ustrojit a jedu pro něho.. mam to tak 15 km tak mi to chvilku potrva
Tak tomu říkám rychlost
… jen už nebudeš mít asi tak koncentrovanou moč
Nechceš raději počkat do rána? Nebo 6 hodin nečůrat
![]()
@Emmmma mně ty testy přijdou hezké, je vidět zesílení na tom včerejším testu, dnes se to pohnulo jen trošku, ale to nic neznamená, to je prostě nevýhoda každodenního testování, že nemusí být vidět tak velký rozdíl. Neboj. A navíc mamatesty jsou na nic, ukazují vždy slabší čárky, nejlepší je dr. max. tak pak dej vědět, jak dopadlo nové testování:-)
Jsem tu..přítel jel jak když rodim
co pro nás ty lásky neudělaji… A vypadá to takto
@Emmmma no vidíš, to jsou krásné čárky! tady mi přijde i silnější ten mamatest
Dělala sis nový, nebo to je ten z rána a takhle ztmavl?
@barca77 píše:
@Emmmma no vidíš, to jsou krásné čárky! tady mi přijde i silnější ten mamatestDělala sis nový, nebo to je ten z rána a takhle ztmavl?
Přesně tak, jsou to krásné čárky a taky mi přijde, že na tom z rána je teď nějaká tmavší
… takže klíííídek, je to tam
![]()