IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
20.3.16 07:57

10.den po ET - pokračování :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.3.16 07:58

@Hanesi cit 10…ve středu jdu na krev…jojo mam asi tam zajedu…zacinam mit stach ze se neco deje nebo jsou ty testy debilni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
20.3.16 08:07

@Emmmma Udělej ještě ten Dr. max test a uvidíš, tam by už měla být docela pěkná čárečka ;) ale nelekni se, když ho budeš dělat, čárka si dává na čas a vyskakuje tak do minuty :mrgreen: Uděláš ho ještě dnes, nebo zítra? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.3.16 08:12

@Hanesi jdu se ustrojit a jedu pro něho.. mam to tak 15 km tak mi to chvilku potrva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
20.3.16 08:27

@Hanesi na tvoje testování se těším, tohle je fakt paráda :dance: @Emmmma a hned sem hoď foto, já jedině používám lady max od dr.maxe akorát teda u mě není co vidět, stále sněhobílo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
20.3.16 09:17

@Emmmma já to tam vidím. Já měla 10. den miniducha, takže to co vidíš Ty, je podle mě v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
20.3.16 09:19

@Hanesi paráda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
20.3.16 09:23
@Tofik píše:
@Emmmma já to tam vidím. Já měla 10. den miniducha, takže to co vidíš Ty, je podle mě v pořádku ;)

Taky si to myslím, řekla bych, že je to tím typem testu, že prostě má méně barvy nebo co. Čárka sílí, to je vidět i pouhým okem, ale chápu, že určitá dávka nejistoty tam je, ale věřím, že to bude v pohodě :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
20.3.16 09:25
@agiss píše:
@Hanesi na tvoje testování se těším, tohle je fakt paráda :dance: @Emmmma a hned sem hoď foto, já jedině používám lady max od dr.maxe akorát teda u mě není co vidět, stále sněhobílo :think:

Kolikátý den jsi dnes po ET? Čtvrtý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
20.3.16 09:30
@Tofik píše:
@Hanesi paráda :pankac:

Děkuji, snad ;) a ty máš tento týden srdíčko?  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
20.3.16 09:31
@Emmmma píše:
@Hanesi jdu se ustrojit a jedu pro něho.. mam to tak 15 km tak mi to chvilku potrva

Tak tomu říkám rychlost :D… jen už nebudeš mít asi tak koncentrovanou moč :think: Nechceš raději počkat do rána? Nebo 6 hodin nečůrat :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
20.3.16 09:44

@Emmmma mně ty testy přijdou hezké, je vidět zesílení na tom včerejším testu, dnes se to pohnulo jen trošku, ale to nic neznamená, to je prostě nevýhoda každodenního testování, že nemusí být vidět tak velký rozdíl. Neboj. A navíc mamatesty jsou na nic, ukazují vždy slabší čárky, nejlepší je dr. max. tak pak dej vědět, jak dopadlo nové testování:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.3.16 09:46

Jsem tu..přítel jel jak když rodim :D co pro nás ty lásky neudělaji… A vypadá to takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
20.3.16 09:48

@Emmmma no vidíš, to jsou krásné čárky! tady mi přijde i silnější ten mamatest :-) Dělala sis nový, nebo to je ten z rána a takhle ztmavl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
20.3.16 09:50
@barca77 píše:
@Emmmma no vidíš, to jsou krásné čárky! tady mi přijde i silnější ten mamatest :-) Dělala sis nový, nebo to je ten z rána a takhle ztmavl?

Přesně tak, jsou to krásné čárky a taky mi přijde, že na tom z rána je teď nějaká tmavší :D… takže klíííídek, je to tam :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí