Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tomička jéjej bolí?
tak ať tě to co nejdřív přejde aby sis užila výlet ![]()
@Tomička Je šíleně jak je to tělo zhuntovane ještě měsíc po stimulaci
Nakonec je dobře, že si před dalším těhotenství pořádně odpočineš a vše se zase vrátí do normálu. V dobrém „zavidim“ možnost KETu ![]()
@esprit1 píše:
@Tomička Je šíleně jak je to tělo zhuntovane ještě měsíc po stimulaciNakonec je dobře, že si před dalším těhotenství pořádně odpočineš a vše se zase vrátí do normálu. V dobrém „zavidim“ možnost KETu
Viď, taky to nemyslím špatně, ale pokaždé jsem hrozně záviděla, jak všechny holky měly před sebou další pokusy a já jen další IVF…
@Ecil S celým IVF je totiž strašně moc „práce“ stresu a nakonec nejistý výsledek
Navíc si fakt mmyslím, že je pro tělo mnohem lepší, když není nadopovane a zhuntovane stimulaci vaječníků a taky punkcí..
A tebe zítra čeká ET jestli se nepletu, že? ![]()
@esprit1 @Ecil no, já se před vámi teď stydím
Jenže vy jdete do dalšího IVF, já už ne, fakt ne… to radši budu mít jen jedno dítě…
@esprit1 právěže někde jsem četla, že po mírném ohss je lepší šance na uchycení embrya…ale u mě nepravdivé no ![]()
@esprit1 píše:
@Ecil S celým IVF je totiž strašně moc „práce“ stresu a nakonec nejistý výsledekNavíc si fakt mmyslím, že je pro tělo mnohem lepší, když není nadopovane a zhuntovane stimulaci vaječníků a taky punkcí..
A tebe zítra čeká ET jestli se nepletu, že?
No, čeká ET… Zbylo to jedno oplodněné vajíčku, od úterka nic nevím, pochybuju, že to dalo… Spíš jsem zvědavé, na čem se zítra domluvíme, jestli má vůbec smysl pokračovat…
@Tomička píše:
@esprit1 @Ecil no, já se před vámi teď stydímJenže vy jdete do dalšího IVF, já už ne, fakt ne… to radši budu mít jen jedno dítě…
@esprit1 právěže někde jsem četla, že po mírném ohss je lepší šance na uchycení embrya…ale u mě nepravdivé no
Prosím Tě, nebláni, jaký stydím. To, že ti to závidím, neznamená, že ti to nepřeju. Naopak, věřím, že že tam je zamražené to pravé
![]()
@Ecil ano stydím…protože já tady skuhrám, pláču a stěžuju si…a pak jsou takové, které nemají na zamražení… nebo jako @Batalina…platí si vše už… možná kdybych neměla dítě, mluvím jinak, ale takhle se fakt proti vám můžu jen stydět…
![]()
A zítra ET…moc Ti přeju, ať tam je…já bych doma teda nevydržela tam nevolat, jak se embryo má…ale určitě to jedno dalo, statistika hovoří jasně ![]()
@Ecil Držím všechny palce, ať si tě zítra tvůj milý odveze i s „miminkem“ v bříšku.. ![]()
@Tomička Není nic hrozného na tom že pociťuješ lítost nad tím, že ti to nevyšlo.. Všichni to tak máme a není proč se stydět. Je pravda, že když už jedno děťátko máme, že jsme vlastně už v životě toho štěstí dosáhly, máme ho doma, můžeme ho hýčkat opatrovat, ale neznamená, že nemůžeme toužit po druhém a být zklamané z neúspěchu. Nicméně je pravda, že se člověk asi cítí ve výhodě oproti těm, které se o to první teprve snaží a dokonce mají někdy tolik síly, že se nám o ni ani nesnilo. Holt každá si musíme projít celým procesem.. a někdo má to štěstí, že to vyjde napoprvé.. takže závidíme a z celého srdce přejeme.. ![]()
@esprit1 Napsala jsi to krásně
A jak jsem vkládala úryvek od Duška…je to v rukách vesmíru ![]()
@Tomička všechno sleduju!!!
![]()
Myslím, že se vůči nám vůbec nemusíš cítit nějak špatně, už vůbec ne se před námi stydět, protože… Protože cokoliv…
U všech to je tak, jak to má být… Nevyjde to napoprvé, vyjde to napodruhé… Nebo prostě někdy.
Každá máme svoji cestu v kterou věříme… Hlavu vzhůru a po odpočinku na dovolený se vrhni na KET… Uvidíš, že tvůj mrazáček je favorit!!! ![]()
@Ecil hodně štěstí!!! ![]()
@Ecil držím zítra pěsti, musí to vyjít!
taky se ale divím, že te nechají v nejistotě do dne D, to snad ani není lidské
Moc na tebe budu ráno myslet ![]()
@Tomička užij si krásný výlet, bude krásně
a nestyd se, každá prožíváme jen ten svůj scénář, tak to prostě je. Můžeme soucitit, podpořit, pochopit, ale neprozijem to co druzí, tak to má příroda z nějakého vyššího důvodu prostě zařízené ![]()
@esprit1 Klidně zavidej
však příště budou závidět druzí tobě
![]()
@Batalina @Hanesi ženy díky, odjíždíme, zdravím vás!
A až se připojím, chci vidět samé plůtky, dálnice, stromořadí…já nevím, jak se tomu jinak ještě říká…opatrujte se
![]()