IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
18.3.16 21:06

@Tomička jéjej bolí? 8o tak ať tě to co nejdřív přejde aby sis užila výlet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
18.3.16 21:08

@Tomička Je šíleně jak je to tělo zhuntovane ještě měsíc po stimulaci :pocitac: Nakonec je dobře, že si před dalším těhotenství pořádně odpočineš a vše se zase vrátí do normálu. V dobrém „zavidim“ možnost KETu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
18.3.16 21:10
@esprit1 píše:
@Tomička Je šíleně jak je to tělo zhuntovane ještě měsíc po stimulaci :pocitac: Nakonec je dobře, že si před dalším těhotenství pořádně odpočineš a vše se zase vrátí do normálu. V dobrém „zavidim“ možnost KETu :*

Viď, taky to nemyslím špatně, ale pokaždé jsem hrozně záviděla, jak všechny holky měly před sebou další pokusy a já jen další IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
18.3.16 21:16

@Ecil S celým IVF je totiž strašně moc „práce“ stresu a nakonec nejistý výsledek :zed: Navíc si fakt mmyslím, že je pro tělo mnohem lepší, když není nadopovane a zhuntovane stimulaci vaječníků a taky punkcí..
A tebe zítra čeká ET jestli se nepletu, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
18.3.16 21:25

@esprit1 @Ecil no, já se před vámi teď stydím :oops: Jenže vy jdete do dalšího IVF, já už ne, fakt ne… to radši budu mít jen jedno dítě…
@esprit1 právěže někde jsem četla, že po mírném ohss je lepší šance na uchycení embrya…ale u mě nepravdivé no 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
18.3.16 21:49
@esprit1 píše:
@Ecil S celým IVF je totiž strašně moc „práce“ stresu a nakonec nejistý výsledek :zed: Navíc si fakt mmyslím, že je pro tělo mnohem lepší, když není nadopovane a zhuntovane stimulaci vaječníků a taky punkcí..
A tebe zítra čeká ET jestli se nepletu, že? ;)

No, čeká ET… Zbylo to jedno oplodněné vajíčku, od úterka nic nevím, pochybuju, že to dalo… Spíš jsem zvědavé, na čem se zítra domluvíme, jestli má vůbec smysl pokračovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
18.3.16 21:50
@Tomička píše:
@esprit1 @Ecil no, já se před vámi teď stydím :oops: Jenže vy jdete do dalšího IVF, já už ne, fakt ne… to radši budu mít jen jedno dítě…
@esprit1 právěže někde jsem četla, že po mírném ohss je lepší šance na uchycení embrya…ale u mě nepravdivé no 8o

Prosím Tě, nebláni, jaký stydím. To, že ti to závidím, neznamená, že ti to nepřeju. Naopak, věřím, že že tam je zamražené to pravé :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
18.3.16 21:59

@Ecil ano stydím…protože já tady skuhrám, pláču a stěžuju si…a pak jsou takové, které nemají na zamražení… nebo jako @Batalina…platí si vše už… možná kdybych neměla dítě, mluvím jinak, ale takhle se fakt proti vám můžu jen stydět… :hug: :cert: :pankac:
A zítra ET…moc Ti přeju, ať tam je…já bych doma teda nevydržela tam nevolat, jak se embryo má…ale určitě to jedno dalo, statistika hovoří jasně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
18.3.16 22:22

@Ecil Držím všechny palce, ať si tě zítra tvůj milý odveze i s „miminkem“ v bříšku.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
18.3.16 22:27

@Tomička Není nic hrozného na tom že pociťuješ lítost nad tím, že ti to nevyšlo.. Všichni to tak máme a není proč se stydět. Je pravda, že když už jedno děťátko máme, že jsme vlastně už v životě toho štěstí dosáhly, máme ho doma, můžeme ho hýčkat opatrovat, ale neznamená, že nemůžeme toužit po druhém a být zklamané z neúspěchu. Nicméně je pravda, že se člověk asi cítí ve výhodě oproti těm, které se o to první teprve snaží a dokonce mají někdy tolik síly, že se nám o ni ani nesnilo. Holt každá si musíme projít celým procesem.. a někdo má to štěstí, že to vyjde napoprvé.. takže závidíme a z celého srdce přejeme.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
18.3.16 22:45

@esprit1 Napsala jsi to krásně :hug: A jak jsem vkládala úryvek od Duška…je to v rukách vesmíru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
18.3.16 23:23

@Tomička všechno sleduju!!! :D :D :D
Myslím, že se vůči nám vůbec nemusíš cítit nějak špatně, už vůbec ne se před námi stydět, protože… Protože cokoliv…
U všech to je tak, jak to má být… Nevyjde to napoprvé, vyjde to napodruhé… Nebo prostě někdy. :D Každá máme svoji cestu v kterou věříme… Hlavu vzhůru a po odpočinku na dovolený se vrhni na KET… Uvidíš, že tvůj mrazáček je favorit!!! :D
@Ecil hodně štěstí!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
18.3.16 23:24

@Ecil držím zítra pěsti, musí to vyjít! :hug: taky se ale divím, že te nechají v nejistotě do dne D, to snad ani není lidské :oops: Moc na tebe budu ráno myslet ;)

@Tomička užij si krásný výlet, bude krásně :palec: a nestyd se, každá prožíváme jen ten svůj scénář, tak to prostě je. Můžeme soucitit, podpořit, pochopit, ale neprozijem to co druzí, tak to má příroda z nějakého vyššího důvodu prostě zařízené ;)

@esprit1 Klidně zavidej ;) však příště budou závidět druzí tobě :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
19.3.16 01:34

@Batalina @Hanesi ženy díky, odjíždíme, zdravím vás! :hug: A až se připojím, chci vidět samé plůtky, dálnice, stromořadí…já nevím, jak se tomu jinak ještě říká…opatrujte se :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
19.3.16 07:29

Ahoj holky :mavam:
9.den od ET - testománie pokračuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...