IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
18.3.16 09:42

@Tomička jo teď koukám že se někam chystáte, tak si to tam maximálně užijte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
18.3.16 10:37

@esprit1 :hug: :hug: :kytka:
@agiss a kde je fotka? :mrgreen: Je nadherne, myju okna, maly ve skolce…odpoledne ho asi vezmeme poprve na kolo 8) Co ty, jeste odpocivas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
18.3.16 10:38

@agiss mame auto na technicky, tak doufam ze projde :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
18.3.16 10:50

@Tomička já měla auto na technický minulý měsíc a je pravda že koukají na vše, mam tam napsáno že mám i odřený potah na sedadlu ;)
Neodpočívam, vydržela sem to jen do úterý, od středy už normálně funguju ;) nic teda nenosím a nijak zvlášť to nepřeháním ;) jakmile mi začnou vycházky tak půjdu s mojí malou fenečkou ven na procházku ;)
A tady teda jsou ty moje testíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
18.3.16 11:18
@Hanesi píše:
Testování - 8.dní po ET ;) - už zbývá jen 6 testů a pak krev ;)

Myslím, že uhádnu, jaký bude výsledek krve :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
18.3.16 11:19
@Emmmma píše:
Dobré ráno berusky :hug: tak taky pomalinku silime snad je vše v pořádku :)

Také pěkný testík :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
18.3.16 11:22
@esprit1 píše:
@Hanesi Krásné :srdce: No a já dnes 12. den jen /. Ani malý náznak ducha, takže se začínám smiřovat s tím že nám to nevyšlo, achjo :(

Ach jo, já myslela, že to bude do třetice. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
18.3.16 13:08

Ahoj holky, tak už jsem po OPU doma, jsem teda dost slabá a jak praštěná palicí, asi i málo cukru, že jsem byla tak dlouho na lačno, tak jsem se teď narvala buchtou doma a je mi líp :-D Máme 12 oocytů, zítra bychom měli vědět, kolik jich bylo vhodných a kolik bylo oplodněno. Musela jsme podepsat nějaký papír o riziku OHSS, měla jsem víc jak 15 folikulů a v takových případech to více kontrolují. Mám pít alespoň 2,5 l vody denně a každé ráno a večer si měřit obvod pasu, kdyby to nějak moc narůstalo (více jak 2 cm), tak mám volat. No, snad to bude ok.
Břicho mě teda tlačí, dnes ráno už jsem se nemohla dočkat, až tu nadílku složím :-D mě bolívá i při klasické ovulaci při 1 vajíčku tak, že si nemůžu ani sednout, tak dnes mě to už píchalo při každém kroku. No tak nad už bude jen líp.
Teď počkáme na MS a podle toho pak naplánujeme, jestli bude transfer v dubnu nebo v květnu. Prý pokud bych neměla nějakou cystu nebo nějaké problémy a stihlo by se PGD, bylo by možné transferovat už v dalším cyklu. Tak snad, už jsem netrpělivá a do května daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
18.3.16 13:17

@barca77 tak to je krásný počet, tak ať jejich co nejvíc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.16 14:18

Ahoj holky…my snažení přes rok, milování snad každý den, hlídání ovu - zde mazleníčko asi 3× denně :D :D. Každý měsíc čekání na // a nic…nic…2× se mi MS opozdila a už všechny příznaky napovídaly, že to tam je…a…nic. Psychika na nic. Tak jsme v centru asistvané reprodukce. 4× návštěva, konzultace, odběry, ultrazvuky, spermio a jediná možnost zjištěna -IVF. Zítra si začínám píchat první injekci do bříška, čeká mě jen krátký protokol, takže ještě v tomto cyklu nás čeká odběr vajíček a transfer a zhruba v polovině dubna si budu dělat test :dance: :dance: :dance: mooooooc toužíme… :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.3.16 14:19

@Tomička Při ketu zjistili srůsty, pak při hysteroskopii rozrušený, ale dr. řekl že před ivf to zkontrolujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
18.3.16 14:28

@barca77 Krásný počet, držím palce, ať se dál vyvíjí dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
18.3.16 15:14

@Hanesi holka, tak Ty seš jasná, to neukecáš i kdybys chtěla :mrgreen: :palec:
@esprit1 to je mi líto :( :hug: kéž by to ještě bylo jinak. Jsme s Tebou! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
18.3.16 15:15

@Emmmma Paráda! :dance: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
18.3.16 15:18

@Tomička jéé, tak si užijte dovču! Jedete na hory nebo je to tajné „mimo“? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí