IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
17.3.16 09:16

@agiss určitě se také dočkáš :-* u nás také ještě není nic jistého… je to jen povzbuzení, že něco malinko tam je :)) moc držím palečky :) kdy ty začneš s testováním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
17.3.16 09:57

@Emmmma @Hanesi holky, děláte mi radost :srdce: to je paráda!

Já si včera radši zašla k doktorce, pže jsem měla horečku a říkala, že ibalgin i paralen můžeme, sporadicky, že se nesmí ve 3.trimestru. Tak abyste věděly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
17.3.16 10:00

@agiss není se za co stydět :hug: je pochopitelný, že všechny si přejeme to stejné. V jaký jsi vlastně fázi? promiŇ, si to nepamatuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
17.3.16 10:07
@Emmmma píše:
Dobré ráno zlatícka tak i já pokračuji :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Taky vypadá moc nadějně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
17.3.16 10:12

Ahooj, tak jsem po Opu, jeste lezim v nemocnici, mame 16 vajicek… Akorat pry fakt spatny spermiogram, tak si mame priplatit, za nejaky na vic, rekli treba tri…Akorat jsem nejak nepochytila, jak to myslej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
17.3.16 10:40

@Tofik já sem dnes třetí den po et ;)
@Emmmma už testuju, zajímalo mě kdy zmizí pregnyl, dnes už jen miniaturní dušík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
17.3.16 10:45

@Tofik Ahoj chci se zeptat ten kontryhel jsi pila jednou denně? Všude píšou něco jiného tak nevím :( Jinak jak se Ti daří? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
17.3.16 11:27

@Jani1982 tý jó 16 vajíček 8o tak ať se zadaří při oploďňování ;) tak to nevím co tím myslí :think: třeba PICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
17.3.16 12:06

@Aňule123 ahoj Anetko :hug: Já ho pila jednou denně, radši. Doktora jsem se na to zapomněla zeptat a bylinky zase tak nezbožňuju, takže 1× denně mi to stačilo. Daří se dobře, čekám na UTZ, je to nekonečný. Doufám, že uvidím :srdce:
@Jani1982 to mysleli ICSI nebo PICSI, myslím. Nevím jaký je v tom rozdíl, nám prostě ty vajíčka napíchli spermií, pže jich má málo a nepohyblivé. Ale co z toho to bylo nevím. Ani jsem nevěděla, že nějaký PICSI existuje. Ale určo se to vyplatí, než doufat, že se tam dostanou. Škoda vajíček a energie, kterou jsi do toho vložila, můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
17.3.16 12:14

@Tofik Tak Ti držím palecky a moc na Tebe myslím ať je to vše v pořádku :hug: Mi chutna, což se divím bylinky taky moc nemusím. Tak snad to bude stačit jednou denně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
17.3.16 12:16
@Tofik píše:
@Emmmma @Hanesi holky, děláte mi radost :srdce: to je paráda!Já si včera radši zašla k doktorce, pže jsem měla horečku a říkala, že ibalgin i paralen můžeme, sporadicky, že se nesmí ve 3.trimestru. Tak abyste věděly ;)

Doktoři ibalgin všeobecně v těhotenství nedoporučují (proto MW překvapuje, že ti ho dr. doporučila :nevim: ) když neni zbyti tak něco s paracetamolem - paralen, panadadol. Studovala jsem to při mém prvním ttěhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
17.3.16 12:22

@esprit1 Každé tělo to má jinak, i @Tofik psala, že měla ducha až 12 den u prvního ET, takže šance tu samozřejmě stále je a veliká :))
Já zase vím z těhotenství s dcerkou, že jsem měla ducha právě už ten 6-7 den a dálnice byly 13 den po KET, tak uvidíme, jestli to bude stejné i nyní… ale nechci předbíhat. Do konce příštího týdne budu testovat a v pátek jdu pak na krev, tak budu chytřejší ;)
To už bude i @agiss vědět :hug:
@Ecil :mrgreen: Děkuji. A ty jsi chtěal už tak brzy po sobě druhé? 8o Páni, obdiv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
17.3.16 12:25

@esprit1 dívala se do počítače a prý tam píší tohle :nevim: Tak já už nevím koho se zeptat, jestli by to líp věděl gynekolog. Tohle by měl znát každý lékař, obvoďák určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
17.3.16 12:27

@Hanesi No chtěla, je mi 39 let, takže druhé bych chtěla co nejdřív. A hlavně, já mám fakt strašně hodné dítě, spí celé noci od 2 měsíců, usměvavá, pohodová. Takže jo, chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
17.3.16 12:28
@Tofik píše:
@esprit1 dívala se do počítače a prý tam píší tohle :nevim: Tak já už nevím koho se zeptat, jestli by to líp věděl gynekolog. Tohle by měl znát každý lékař, obvoďák určitě

Ibuprofen raději ne, opravdu bezpečné jsou v těhotenství jen léky paracetamolem. Obvoďáci tihle většinou neví, když tak gyekologové nebi pediatři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí