Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Batalina Přijdeš na jiné myšlenky
Ty jsi navíc říkala, že děláš taky s dětmi, že?
S mentální postiženými a se zvířaty. Hipo, canisterapie, animoterapie…
Já budu mít ten dlouhej a začínáme už 22. den předchozího cyklu, jsem zvědavá, ale prý to má vyšší úspěšnost.. tak snad..
Tak pokračování - den sedmý po ET ![]()
@esprit1 brouku tak co, budeš testovat i dnes? Moc bych si přála, abys tam taky našla // ![]()
@Hanesi krásně ti sílí
Paráda
Já si další test udělám až zítra a začínám se trochu bát. Když vy máte už teď jasné dusiky a já nic
Už jsem to možná psala, ale při mém prvním těhotenství jsem měla lehce pozitivní test dlooooouho po běžném termínu MS, tak se tím uklidnuji a vám to moc přeji
Jinak jsem se dnes vzbudila v jednu rano, šíleně mě bolela hlava a z toho i žaludek
Musela jsem si dát paralen a pak už bylo dobře tak jsem si na tebe vzpomněla.. Už dobrý, hlava nezlobi?
Holky, takže z desíti vajíček jich bylo dobrých devět, 5 jich je oplodněných, tak doufám, že výběr spermií pomůže a PK se dožije víc než jedno… To mi budou volat v úterý… ![]()
@Batalina Je skvělé, že jste se nevzdavate
A jestli to není moc doterny dotaz.. budete řešit i osvojení nebo se zatím zamerite na IVF a osvojení až když by to nevyšlo? ![]()
@esprit1 je taaaam…jinak moje bolení pokračovala i na dnešní ráno.. a včera večer mě začala šíleně pálit žáha…fujky…a určitě to vyjde i tobě zlaticko ![]()
@Hanesi jsou tam bobečkové ![]()
@Batalina jsi hodná, že nás takhle podporuješ
pořád na tebe myslím a budu držet palečky protože jednou musíme být štastné všechny
jsi moc statečná
pozdravuj svoje holčičky
@Hanesi píše:
Tak pokračování - den sedmý po ET@esprit1 brouku tak co, budeš testovat i dnes? Moc bych si přála, abys tam taky našla //
Tak přesně takhle vypadal můj test minule 7.den po ET a už mu je 13 měsíců
![]()