Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanesi ty seš rychlík
to my jedeme oproti tobě pomalinku ![]()
@esprit1 ještě se drž beruškooo naděje umírá poslednííí…
@agiss děkuji
jelikož mám 47 kg a mam jen jednu lásku tak silime pomaleji než hanesi protože ta tam ty zavodníky musí mít 2 ![]()
@esprit1 já si to myslela že si to byla ty, kdo sem si nebyla jistá ![]()
Tak uvidíš, nezbývá než čekat
Já se taky začínám bát, v noci špatný sny a myšlenky nic moc
u mě je teda ještě brzo ale vůbec mi nepřijde, že by se u mě něco dělo ![]()
@agiss kolikáty den jsi po ET já se v tom vždycky ztratím… od pondělí jestli vzpomínám dobře?
@agiss Taky teď špatně spím. Dnes jsem se pořád budila a děsila se testování. Ale ty se nestresuj a snaž se být v klidu, máš vše před sebou ![]()
@Emmmma jj byla sem v pondělí ![]()
@esprit1 no já se o to snažím, ale někdy mě ty myšlenky prostě přepadnou a je to v háji ![]()
@agiss tak 5 den mi taky nic nebylo jen jsem zacla malinko citit prsa u mě to vše začlo až 7 den…dneska si tady od 5 od rána zase trdluju… břicho jak při menstruaci..
@Tomička děkujeme ![]()
@Tomička Dekuji
Původně jsem nechtěla, jedno IVF a konec, ale nakonec určitě zkusime ještě jeden pokus. Zatím nevím kdy. Nebudu na to spěchat, necham tělo odpočinout, manžel už vymýšlí výlet do Benátek, kdyby to teď nevyšlo a pak nekdy se na to vrhneme znovu ![]()
@agiss píše:
@Hanesi nechávala sis zavést jedno nebo dvě? To sílí nějak moc rychle a brzo, nečekáš dvojčata?
Nestraš
Nechávala jsem jedno, tak doufám že tam stále je jedno
Ještě nejsou stejně silné, to bude až tak za týden, měla jsem to stejné i u mé první dcerky
![]()
@agiss Mě není vůbec nic ani nyní, necítím se těhotně, jen mě strašně bolí hlava, jdu si uvařit silný vývar…ale vím, že nevolnost a prsa budu cítit až později, já to tak mám, teda jestli to vše klapne, ještě nejsem 100% přesvědčená, to až z krve a pak utz srdíčka…ale je to první krok ![]()
Děkuji holky za podporu ![]()
@esprit1 to je dobre
vylet vas urcite rozptyli… Kouknu na vas za tyden, jedu ted taky mimo.. ![]()
@Tomička Tak si to „mimo“ krásně uzij brouku, ať už je to kdekoli.. ![]()
@Tomička jasně že zkoušela, jedu jako @Hanesi teď každý den ![]()
A co ty? Jak je? Dneska krásně, to určitě bude s malým nějaká procházka, viď?