IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
17.3.16 12:32

@Tofik A kdy jdeš ně srdíčko? Příští týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
17.3.16 12:37
@Ecil píše:
@Hanesi No chtěla, je mi 39 let, takže druhé bych chtěla co nejdřív. A hlavně, já mám fakt strašně hodné dítě, spí celé noci od 2 měsíců, usměvavá, pohodová. Takže jo, chtěla.

Tak to potom jo :lol: Moje dceři je 21 měsíců a stále ještě nespí celou noc v kuse, vyjímečně se ji to povede, ale 6 do týdne se procitne mezi 2-4 ráno a nejde ji usnout, navíc je hrozně hlučná a divoká, paličatá a vůbec, je taková svéhlavá :pankac: Pro život výborné vlastnosti, ale pro rodiče občas záhul :zed: Zvažovala jsem i tak, jestli ještě není brzy, ale není, za prvé stárnu já i manžel a to má vliv na kvalitu spermií i vajíček a za druhé bych asi hodně zpohdlněla a nevím, jestli bych se pak k dalšímu těhotenství odhodlala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
17.3.16 12:44

@Hanesi jj, za týden ve dvě. Doufám, že tam bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
17.3.16 12:45

@Hanesi to se někdo má, že se může velmi opatrně radovat už 7. den od ET :* Dnes ráno, když jsem tak koukalana ty vaše testy, přistihla jsem se u toho, že se usmívám :srdce: stejně je to zázrak!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
17.3.16 12:54

@Hanesi moje berunka je zase strašně moc hodné a ve srovnání s ostatními i klidné dítě. Má už skoro sedm roků, většinu věci si udělá sama, tak by se dalo říct, že bych mohla zpohodlnět, ale neni to tak. Už se nemůžu dočkat až budu zase prebalovat, prát ty malé každou chvilkou poblinkane bodycka a dupacky, vyvarovat lahvičky a cumliky… :srdce: Teda doufám, že budu mít to štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
17.3.16 12:55
@Tofik píše:
@Hanesi jj, za týden ve dvě. Doufám, že tam bude

To ti spadne kámen že srdce ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
17.3.16 12:56

@T.martasek tak držím palce, ať to dopadne co nejlépe. Tu jsou pořád nervy, viď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
17.3.16 12:58

@esprit1 to máš pravdu :D Adélka byla klidné a hodné dítě dokud se nenarodil Viktor a neměla 3 roky. To byl velký zlom. Mám hrůzu ze školy, vůbec se na to netěším :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
17.3.16 13:23

@Tofik Ono je to pro ty naše drobky asi velký šok. Nejdřív jsou sami, všechna láska a pozornost patří jen jim a pak se o ní musí dělit s braskou nebo sestrickou.. Ale ono si to sedne že? Jinak škola je docela fajn. Aspoň první třída se zatím dá i s domácími úkoly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
17.3.16 13:54

@Jani1982 to je super výsledek OPU! Možná měli na mysli důkladnější výběr spermií, my třeba připlácíme za MACS + PICSI, dohromady je to za 10 tis. Ale je větší šance, že se oplodní více vajíček a také že embrya nebudou oplodněna nějakou chybnou spermií a budou zdravá. Nebo jestli třeba navrhují vajíčka zamrazit, nechat manžela odevzdat v nějakém časovém rozmezí třeba 3 vzorky a z nich pak vybírat spermie? Jaká byla vaše původní domluva, transfer má být už teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
17.3.16 13:56

@esprit1 to je pravda, šok to určitě je. Kolikrát si říkám, že je asi praktičtější mít rozestup tak malý, že to ještě ani nevnímá nebo tak velký, že toho sourozence už chtějí. I když taky to nemusí platit vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
17.3.16 14:18

@Tofik myslím, že asi nejde obecně říct, která varianta je lepší :nevim: každá má něco pro a proti a děj se vůle boží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
17.3.16 17:28

Holky dekuju, sice vysledek asi dobry, tedy na pocet, ale nejak se netvarila, kvuli manzelovymu spermiogramu… Tak jsem z toho byla takova rozpolozena. Jak clovek opravdu nevi, na co se zeptat, tak vlastne nevim ani co tim myslela… To PICSI to neni, to rikala, ze ne… Zitra tam mam volat, kdy bude transfer… Tak uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.3.16 17:43

@barca77 Taky jsem myslela, že s PICSI a MACSI se jich oplodní víc, ale z devíti vajíček oplodnili jen pět… Tak teď se aspoň uklidňuji, že budou odolnější a přežije jich víc PK… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.3.16 17:47

@Tofik Jj, jsou to nervy… Jestli mi nebude při stimulaci moc blbě, jestli bude dost vajíček, jestli se jich dost oplodní, jestli přežijí PK, jestli projdou PGD, jestli se embryo uchytí, jestli nepotratím… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí