IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
16.3.16 09:30

@agiss děkuju :-* ted mel v ocich slzy i pritel…je to prvni miminko a tak moc by jsme si ho prali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
16.3.16 09:37

@Emmmma @Hanesi holky takhle brzo po ET a hned //?!!! Přeji vám to moc :hug: hlavně ať to takhle krásně pokračuje až k plnohodnotné druhe čárce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
16.3.16 09:40

@esprit1 nechci nic zakřiknout ale doušek tam je no :) děkujeme :-*… snad bude jen a jen silit bobeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
16.3.16 10:05

@Emmmma my si taky moc přejeme, určitě všichni tady, proto tu jsme ;) moje to bude taky první pokud se povede, ale já jsem teprve byla na et v pondělí takže si ještě musím počkat :roll:
Ale to čekání je to nejhorší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.3.16 10:13

Holky, nedá mi to se nepodělit : Na Facebooku - Lucie Kolaříková komentuje umělé oplodnění : Kdyz ve viru vášně dojde ke spojeni lidských buněk, kdyz se křehký plod s tlukoucim srdickem rozhodne v lůně zahnizdit a růst, kdyz si najde svou cestu na svět, pak si dva lide mohou začít říkat máma a táta a oddat se svým novým rolím.
Dite ale neni majetkem dospělých, aby si ho nechali vyrobit na zakázku. Dospěli se musí učit převzít odpovědnost za vše ve sve realitě a příroda si zaslouží respekt.
Zkratka je v pořádku, ze nemají deti ti, co je nemají, neděje se nikde žádná chyba Emotikona smile! Souhlasím. Umělé oplodnění za každou cenu, nikoho nedovede ke štěstí. A skutečně nemáme nárok na to mít děti. Osobně se domnívám, že početí mají na svědomí úplně jiné síly, než věda, peníze, chtění.

Tato její teorie je opravdu na :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
16.3.16 10:17

@agiss však to je jasné…všem se nam to musí vyplnit :srdce: :srdce: ono to uteče uvidis ja ted zpětně ani nevím jak tech 7 dní uteklo… spis to testovani je hrozne
@sofka34 no to snad není pravda!!! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
16.3.16 10:22

@sofka34 Já bych ji to nebrala. Dospěla k tuto závěru a smířila se a ním.. Na druhou stranu by neměla brát ona nám možnost využít pomoci lékařů… ;) Rozhodnutí je na každém z nas a kdo určuje jestli JE nebo NENÍ správné???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.3.16 10:27

@esprit1 já to její rozhodnutí nijak nehaním, je to její rozhodnutí, ale nemá právo veřejně prezentovat, jak my, které jdeme do um. oplodnění děláme něco nepřirozeného, špatného. Podle mě je to zakomplexovaná 38letá dáma, která rovněž mít děti nemůže, ale než aby pro to něco v životě udělala, tak si raději budovala kariéru a teď bude dávat takové rozumy, hnus :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
16.3.16 10:35

@sofka34 Na síti má každý právo vyjádřit svůj názor. Proto na ní všichni lezeme… :mrgreen: Záleží jen na nás, jak ten nazor přijmeme nebo treba jen klidně přejdeme ;) Myslím si, že paní je spíš věřící než karieristka ;) Ale co je mi po ní. Stačí, že se stresuju při IVF, ještě abych se obhajovala před někým, kdo s tím nesouhlasí.. Na to nemám ani energii ani sílu ani chuť. Kašli na ni a nekaz si náladu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
16.3.16 10:38

@sofka34 já sem ráda že existuje možnost jak mít miminko když to normálně nejde a pokud ona se s tím smířila její problém, ale myslím že nás je víc co si myslí ať jde někam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.3.16 10:52

Ahoj holky, po delší době opět tu. Gratuluji k úspěchům a soucítím s nesúspěchy, které budou již brzy nahrazeny úspěchy musíme věřit. Mě čeká za 14 dní laparo+hystero. Mám z toho nervy, ta nemocnice, klystýr, aby se tam nic nenašlo a hlavně abych to nedostala. Tento cyklus jsem to dostala o 2 dny dříve. Mám to tedy dostat 3.4.a výkon 31.3.doufám, že to dopadne, ale blbé je že doktror říkal, že začnem hned v dubnu stimulovat, jenže mě pustí z nemocnice asi v pátek a dostanu to v neděli. Ale těžko mi doktor přinese léky do nemocnice. Už se k němu nedostanu, v pátek akorát budu volat na výsledky HP. A ani nevím zda je vhodné hned po te operaci do toho jít, nemá být nějaka rekonvalescence? Máte někdo zkušenost? Nechce se mi zas další cyklus čekat, ale nechci nic uspěchat. Jak já vám závidím to čekání na opu nebo testík. Tento měsíc se budem ještě snažit normálně, ale už ani nevím jak na ty plodné dny, obden? Manželovi se totiž nějakým zázrakem zlepšil spermiogram a ten dr.co mu ho dělal řekl, že máme ještě s Ivf počkat, že se s tím dá v klidu a pohodě otěhotnět. Že je asi vada u mě, mám srůsty, hodnoty štítné žlázy furt na hranici jednou tak pak zas tak. U prvního Ivf jsem byla mladá a zdravá, ale ted uz je mi o deset let víc a k tomu tyto problémy. No nic tak jsem se vykecala. Vše dobře dopadne. Musí, věřím tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.3.16 10:53
@Emmmma píše:
Teď jdu na záchod a ono tam něco je… :srdce:

No vidíš :potlesk: :potlesk: :potlesk: Držím pěsti, tohle už není z Pregnylu, ty z pregnylu nejdou takle pozdě už na fotkách vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.3.16 10:55

@esprit1 Ty jsi sice 10 den po ET, ale nezapomen, že jsi měla „jen“ třídenní embryo, to ti posouvá lhůtu minimálně o dva dny na zpět, takže v porovnání s námi bys teď byla tak 7-8 dní po ET ;)

Já se budu radovat, až budou dálnice, do té doby se jen tiše usmívám, ale ten Paralen na bolest hlavy si raději nedám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
16.3.16 11:00

@Hanesi tak nějak se tim uklidnuju, děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.3.16 11:01

@parfumela S tímto druhem zákroku nemám žádné zkušenosti, ale určitě když pohledáš v diskuzích, tak k tomu něco najdeš.
Co se vyzvednutí léků týče, klidně je můžeš mít doma i týden dopředu, i déle, prostě jim tam zavolej jak se věci mají a oni ti termín vyzvednutí posunou ;)
Já to tak taky udělala a ještě že tak, nestihla bych to :mrgreen:

Je ale pěkné, že můžete zkoušet přirozeně, já bych to tak chtěla jednou zažít, prostě nedostat MS a ups, už bych byla v šestém týdnu :mrgreen: Takhle vše vnímám úplně od začátku a to je táááák dlouhý, ale co ti mám povídat, sama to znáš moc dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí