IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22446
15.3.16 17:05
@Tofik píše:
@Ecil aha. Takže tam půjdete a když to dobře dopadne, půjdeš na ET a když ne, aspoň si podáte ruku a rozloučíte se. Chápu, že už si raději naděje neděláš. Ach jo, je to těžký, viď. Tolik jsi toho udělala a tělo si stejně dělá co chce :( Jsme s Tebou :hug:

Díky :hug: No, já mám ještě jednoho mrazáka z minulého IVF, ale byl horší kvality, proto jsem šla teď do celého IVF znovu. Bude mi 39 a měla jsem poslední šanci na úhradu pojišťovnou. Zkusí ho ještě na tu sobotu rozmrazit, když tohle nepřežije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
15.3.16 17:06
@agiss píše:
@Ecil to je mi líto, to nejsou dobré zprávy :( a nečekáš nějak dlouho? Dyť sobota je daleko :think:

Je to přesně 5.den, klasická prodloužená kultivace :nevim: Tělo ke spolupráci už prostě nepřesvědčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
15.3.16 17:09

@Ecil tak aspoň tak. Kéž by to ještě dopadlo :hug:
a propos, holky, jsem si teď vzpomněla, že jsem v TV viděla reportáž, že se chystá změna zákona, že IVF bude moct být o jedno víc než teď, myslím a věk bude posunut na 43 let. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.3.16 17:26

Ahoj, obdivuji jak zvládáte povídat. Já sotva dočtu, mám z toho maglajs a zase musím ku práci.
Já mela OPU včera a břicho Mé boli strasne a strasne je vypoukly a to fakt žádný normál nemam.
Me odebrali 20 folikul a bylo jen 10 zralých..ale ja už jsem stara, tak to asi bude i tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
15.3.16 17:41

@Mystik to je normoš, to jsem měla taky to břicho. Neboj. Já si stará nepřipadala, když jsem byla na IVF a měla jsem jich 21 a zbylo jich 6. Takže myslím, že výsledek máš dobrý ;) Ať pěkně dozrávají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.3.16 17:42

@Mystik já měla 22 folikulů z toho 12 vajíček ;) a taky už mám vyšší věk, to sme na tom nějak stejně a myslím že nás je tady s vyšší věkem víc ;)
Jinak s tou prací já po opu dva dny ležela, nemohla sem se vůbec hýbat jak to bolelo, ale já měla malý hyperstimulák, měla sem kapačky a čekala sem že se to rozjede ještě víc, naštěstí ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
15.3.16 17:45

@Ecil To mě mrzí :,( člověk asi do každého cyklu jde s nadějí a pak se pomalu rozplývá. Aspoň, že máš pojistku z mrazáku, třeba bude nakonec ta pravá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
15.3.16 17:47
@Mystik píše:
Ahoj, obdivuji jak zvládáte povídat. Já sotva dočtu, mám z toho maglajs a zase musím ku práci.
Já mela OPU včera a břicho Mé boli strasne a strasne je vypoukly a to fakt žádný normál nemam.
Me odebrali 20 folikul a bylo jen 10 zralých..ale ja už jsem stara, tak to asi bude i tim.

No a já mám 32, folikulů bylo kolem 16 a vajíčka byla jen dvě.. tak nevím.. :mrgreen: Ale nafouklé břicho jsem měla poměrně dost dlouho, asi týden to trvalo.. měla jsem ho jako medicimbál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
15.3.16 17:48
@agiss píše:
@Tofik no přítel by jí chtěl taky a já nevím jestli se to hodí, když se bude pít, přeci jenom je tam smetana :think:
@Lexa88 a kdy máte termín? nebojíš se té smetany ve svíčkové?

Jak říká 86tiletá babička mého muže „prd*l si to přebere“.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
15.3.16 17:50

@esprit1 hlavně, aby to nešlo vrchem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
15.3.16 17:53

@Tofik :lol: ale tak i kdyby.. co by se stalo :pankac: Na svatbě má být veselo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.3.16 18:15

@esprit1 @Tofik taky pravda, já stejně nepiju, tak aspoň oblíbená svíčková :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.3.16 18:19

Jinak muj muž si prosadil klasickou obři svatbu a svíčkovou..a proste to k tomu patří..večer se pak opekalo prase a raut.Co bylo super a nenejvíc lidi bavilo..zabavova kapela, ktera zahraje od Beatles přes Olympik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
15.3.16 18:28

@agiss jestli můžu poradit, vynechte rozbalování darů a takovýty „tradice“ jako čtení přání apod. Je to děsně nudný :mrgreen: Lidi se chtějí bavit a vy určo taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.3.16 18:31

@Mystik no mi obří svatbu mít asi nebudeme, dřív sem chtěla ale teď na to nějak nebude, v loni v srpnu sme koupili dům, teď výdaje za mimísky, takže nejdřív musíme udělat nějaký rozpočet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí