IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
15.3.16 11:31

@Tofik koho jsi mela nepamatujes?… no ja taky přemyslela první kam…ale jelikož chodím normalne k dr. Dejmkovi tak si mě jen převedl do sanusu a veděl o mě už vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.3.16 11:48

@Tofik já se teda snažím válet ale neumím jen tak ležet, vůbec nic teda nedělám jen se vždy někam přemístim ;) ale tak když si neležela a podařilo se tak asi to není úplně nutný být přivázaná na lůžku ;) @Emmmma no já taky měla v plánu ležet, ale sem hrozná, jak se nudim, někam se přesouvám ;) to si chodila jen na záchod a jinak poctivě ležela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
15.3.16 11:50

@agiss no ty 3 dny jen jak pises postel a zachod.. ale pak uz jsem to nevydržela…hrozně jsem se nudila… ale Tofik ma už ted uspěšnost takže se toho neboj :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.3.16 11:53

A holky kolika denní embryjka máte zavedený? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
15.3.16 11:54

@agiss 5denní hatch. blastocystu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.3.16 12:00

@Emmmma já mam 5 denní expandovanou blastocystu, takže né tak dobrý jako máš ty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
15.3.16 12:02

@agiss Jak už jsem psala, ja si polezela 15 min na sále po ET a pak už vubec, dr jen doporučil nic netahat a nebehat.. Kazdy car to má jinak :nevim: a zavedlii třídenní embryo, měla jsem jen jedno tak mi nedělali pro jistotu PK :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
15.3.16 12:03

@agiss… to bude dobré uvidiš :-*… ja jsem 6 den a tt stale negativníí…už chci aspon ducha nebo se brzo zblaznim…musíme to zvládnout a být silné, když obččas je to tak těžkéé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.3.16 12:04

Ahoj holky, tak jsem po OPU a máme deset vajíček, je to víc než šest z minule, ale na druhou stranu mě MUDr. varovala, že asi ne všechna budou zralá, tak se nechci předčasně radovat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
15.3.16 12:09

@T.martasek to je krasny gratuluji :) ja měla 9 vajiček…jednoho bobecka mam v brisku a 3 nanucky v mrazacku :)… takže hlavu vzhuru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.3.16 12:11

@esprit1 no já mam ve zprávě napsáno, klidový režim, ale nikdo nic o tom že mám ležet neříkal a tak nevím co si mám pod pojmem klidový představit ;) a jak jistě chápeš nechci nic pokazit, jen z mí hlouposti ;)
Všichni říkají pozitivní myšlení ale to je právě to co mi nejde :nevim:
Tak se půjdu zabavit a vybírat si šaty na svatbu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.3.16 12:13

@Emmmma :kytka: Také gratuluji, to máš krásný výsledek, já jsem byla z minulé stimulace smutná, i když bylo dobrých všech šest, tak se oplodnily čtyři a jen jedno přežilo PK. My potřebujeme PGD, takže nemusí to jedno projít, tak doufám, že se teď povede lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
15.3.16 12:19
@agiss píše:
@esprit1 no já mam ve zprávě napsáno, klidový režim, ale nikdo nic o tom že mám ležet neříkal a tak nevím co si mám pod pojmem klidový představit ;) a jak jistě chápeš nechci nic pokazit, jen z mí hlouposti ;)
Všichni říkají pozitivní myšlení ale to je právě to co mi nejde :nevim:
Tak se půjdu zabavit a vybírat si šaty na svatbu :D

Chápu že nechces nic porazit :hug: ale tím, že u nás se ležet nedoporučuje, tak si myslim, že proležet celých 14 dnů do testu není nutné, ale dělej jak ty to cítíš, ať máš dobrý pocit ;) A šaty budeš kupovat nebo půjčovat? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
15.3.16 12:20

@T.martasek Držíme palce ať to vydrží nejen jedno ale aspoň tři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.3.16 12:27

@T.martasek to je hezký výsledek, určitě budou bojovníci a vydrží jich hodně :hug: @esprit1 no já se kupování docela bojim pokud bych to nevyzkoušela, takže to asi vypadá na půjčovnu, ale koukám na inspiraci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí