IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3208
14.3.16 20:26

@Lucie996 Super, gratuluji :potlesk: Snad bude vše v pořádku a prolomila jsi ledy :hug:
@barca77 No já měla 5 dní před odběrem sliznici 12mm a nikdo mi ji pak neměřil už, někde jsem také našla, že moc vysoká sliznice je na škodu spíš…ale nikdo to neřešil, i přes ohss (odezněl těsně před) se ET udělal…a dostala jsem to naprosto přesně po 28dnech od poslední ms…nehledě na stimulaci, nehledě na dávky utrogestanu…takže na tom možná něco bude :nevim: :think:
@esprit1 Jseš dobrá, že to vydržíš :mrgreen: A cítíš nějakou změnu?? Nějaký náznak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
14.3.16 20:27
@Hanesi píše:
Holky tak dnes Pregnyl úplně pryč, konečně, ale že to trvalo :pankac: dnes je to 12 den od píchnutí (včetně dne aplikace).
Takže dnešní dávka testíků ;) - 4.den po ET

Já teda vidím ducha i na tom dnešním :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
14.3.16 20:29

@barca77 Já se na to neptala, jen vím, že to PGD je na docela dlouho, takže to určitě v březnu nebude, tak já myslela, že by to mohlo být v dubnu… Ale zítra se na to poptám… Je to moje první IVF, tak se pořád učím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
14.3.16 20:29
@Ecil píše:
Ahoj holky, jsem po OPU, pouze 2 vajíčka… Zítra si mám volat, jestli se oplodnila a jestli aspoń jedno vydrží, tak v sobotu bude transfer.

Podívej, já jich měla 30 a nakonec z toho byly 4 :zed: Takže ty tvoje dvě jsou určitě to nejlepší, cos mohla vyplodit a v sobotu budeš mít jedno u sebe ;) Nebo si necháte dát dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
14.3.16 20:33
@Tofik píše:
nebo si na tu únavu zvykej ;) aspoň na další tři měsíce

Spíš to vidím jak říká @esprit1 něco na mě leze :cert:…ale dala jsem si hodně teplou sprchu a už ležím v pelechu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
14.3.16 20:36

@Jani1982 Ježiš to jsou paka, mě taky zapomněla dát léky a nebýt manžela, já bych si na to v tu chvíli nevzpomněla a z vesela plná euforie, že bude opu odešla…takže tě chápu :( Zkusila bych volat gyndu do nemocnice, jak psali holky, jestli ti to můžou nějak napsat, nebo jestli tam nemají na oddělení někde…a že ti neberou telefon, na kterým má někdo pohotovost?? No comment 8o Možná ještě někdo ve tvém okolí, jestli tu injekci nemá a dnes by ji mohl postrádat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
14.3.16 20:39

Holky já jsem doma z kontroly, zas tam byli teda příjemní… :zed: Krev naštěstí uznali (z testu z moči), že fakt není nutný dělat… Ale taky mi dr řekla, že KET nebude tenhle měsíc :,( :,( A já jsem dneska 10dc a už jsem s tím tak nějak počítala a hlavně jsem se tím uklidňovala…Když jsem se ptala proč, tak prý aby si tělo odpočinulo, no vůbec nic mi není, ani na mě nekoukla přes utz, léky nemám brát žádné, mám se ozvat v dubnu… No jsem zklamaná, nechápu, že někde to jde hned a někde né :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
14.3.16 20:40
@Tomička píše:
Já teda vidím ducha i na tom dnešním :mrgreen: :lol: :mrgreen:

No já ho tam po uschnutí taky nakonec viděla, ale to už ani není duch, jen stín a to jen díky tomu, že vím, kam se koukat, tak si myslím, že nejsi člověk, ale Superwoman s ostřížím zrakem, páč tady na PC nevidím absolutně nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
14.3.16 20:44
@Tomička píše:
Holky já jsem doma z kontroly, zas tam byli teda příjemní… :zed: Krev naštěstí uznali (z testu z moči), že fakt není nutný dělat… Ale taky mi dr řekla, že KET nebude tenhle měsíc :,( :,( A já jsem dneska 10dc a už jsem s tím tak nějak počítala a hlavně jsem se tím uklidňovala…Když jsem se ptala proč, tak prý aby si tělo odpočinulo, no vůbec nic mi není, ani na mě nekoukla přes utz, léky nemám brát žádné, mám se ozvat v dubnu… No jsem zklamaná, nechápu, že někde to jde hned a někde né :nevim: :,(

To ale bylo asi jen doporučení z jejich strany ne? Kdybys tlačila, že chceš, tak by ti ho přeci měli udělat, to si platíš přece sama, nepotřebuješ souhlas pojištovny atd…nechápu :roll: ale zase jestli měsíc posunu má zvýšit pravděpodobnost úspěchu o několik desítek procent, tak bych do toho šla…měsíc uteče jako voda a můžeš ještě zvládnout spoustu krásných jarních úprav na zahrádce, páč pak už nebudeš moct :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
14.3.16 20:46

@Tomička Taky si rikam, ze paka :cert: No ja to asi risknu a zavolam tam hned rano :( Fakt me to stve, doufam, ze se to kvuli tomu cely nepokazi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
14.3.16 20:46

@Jani1982 To je mazec! 8o já bych asi zkusila i jiné pohotovnostní linky v ostatních CAR, alespon by mohly poradit, jestli je někde v okolí non-stop lékárná, kde by to mohly vydat… 8o…Hrozně ráda bych ti pomohla, ale nevím jak… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
14.3.16 20:47
@Jani1982 píše:
@Tomička Taky si rikam, ze paka :cert: No ja to asi risknu a zavolam tam hned rano :( Fakt me to stve, doufam, ze se to kvuli tomu cely nepokazi :,(

Nééé, nečekej, volej kamkoliv!!! Neriskuj to, vem si jaký kus cesty jsi ušla a pokud se to pos.re, tak budeš čekat další miniálně čtvrt rok! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
14.3.16 20:51
@Tomička píše:
Podívej, já jich měla 30 a nakonec z toho byly 4 :zed: Takže ty tvoje dvě jsou určitě to nejlepší, cos mohla vyplodit a v sobotu budeš mít jedno u sebe ;) Nebo si necháte dát dvě?

Dvě mi nedají, jsem po císaři. Jinak bych je dala, Bára je taky ze dvou zavedených. Uvidíme - 1.IVF dopadlo tak, že ze 7 folikulů bylo 6 vajíček, ale PK nepřežilo žádné, zavedly jednu opožděnou blastu. 2.IVF bylo jen 5 folikulů, ve všech vajíčka a výsledek 3 kvalitní blasty. Je to prostě o náhodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
14.3.16 20:52

@Hanesi Viď, po dvouhodinové jízdě VE TMĚ po Praze a po dálnici vidím jako ostříž :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: O zvětšení šance na úspěch nemluvila, ani mi neudělala utz, jestli nemám cystu nebo tak…a to že na ně trpím, proto jsem taky byla 3× na laparoskopii :pocitac: Takže hádám, že příští měsíc přijdou s tím, že mi KET neudělají, protože TAM je cysta…, budu čekat dva měsíce na operaci, další srůsty, srůsty a všude srůsty, po 3 měsících KET…hernajs, že já se na to nevytento
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
14.3.16 20:53

@Jani1982 Můžu ti napsat pohotovostní číslo na můj CAR, co jsem dostala po ET…odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí