Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanesi já nevidím nic ani na jednom, když se hooodně snažím, tak vytlačím ducha na prvních třech a dál nic ![]()
@Tofik píše:
Ahoj holky. Nesu dobré zprávy. hcg 2192To možná vydržím bez krve do další kontroly, když je to tak vysoké
@Jani1982 tak co, Jani, sehnala jsi to nebo jak jste to vyřešili?
@Tofik moc bych si to přála
… ale 6 den a na testu kdyz si moc preju tak vidim dušíka ale spíš vím, kde je ta čárka tak si ji představuju…a krom bolení prsou se necitim nejak jinak
… takže ještě mě čeká dlouhá cesta ![]()
@Emmmma a joo, do Bydžova jezdí manžel služebně. Takže Ty jezdíš do Sanusu?
Ahoj holky zlatý, tak hned ráno mi volala i lékárnice, že to tam mám…tak to jsme věděli že
No a já hned v osm volala do Caru, tak mi řekli, že by se to bez toho dalo, ale že je samozřejmě lepší pro pořádný výsledek, si tu injekci ještě píchnout…Takže jsem tam hnedky mazala a už jí mám
Ale jsem teda s nervama na pochodu, všude zácpy, bouračky, v práci hafo věcí…no snad už to bude teď jen lepší
Každopádně jste hrozně hodný holky, díky moc za podporu
![]()
@Jani1982 to je dobře, kéž by tohle všechno člověk věděl sám, aby se tak nestresoval. Hlavně, že to dobře dopadlo ![]()
@Jani1982 Tak to je dobře, že se ti to nakonec podařilo takhle pěkně vyřešit a nezbývá než doufat, že už jsi si svou dávku stresu užila a už budeš mít jen samé krásné zážitky ![]()
Ahoj holky tak už sem tu, včera mi přestal fungovat internet, takže se mi nechtělo nic odeslat
@Hanesi no tak na to čekáme že teď zase začnou sílit ![]()
Jinak holky co jste po et, jak jste dodržovali klidový režim, leželi ste pořád? mě to nějak nejde ![]()
@agiss já moc ne. Nedělala jsem těžkou práci nebo sport, ale na procházky, na nákup ano, vařit, mýt nádobí..co Ti tělo dovolí
@Emmmma já chodím do Kostelce. Tady jsem byla před osmi lety a chytla hrozný pako ![]()