IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
15.3.16 14:41
@agiss píše:
@esprit1 to zní dobře :palec: tak a mam chutě :D
Nechci to tady ale nějak blokovat když je to tu o ivf ;)

neblokuješ, aspoň se odreagujeme u něčeho jiného a příjemného ;) Manželovi rodiče jsou stará škola, takže my měli klasiku - svíčkovou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
15.3.16 15:14

Holky jak jste se cítily po OPU? Jdu v pátek a nevím, jestli plánovat něco na víkend nebo připravit manžela na to, že bude mít na starosti malýho a já budu ležet. A ještě dotaz - jak je to s folikuly, nevíte? Jaká je zhruba potřeba velikost, aby mohly být odebrány a byla šance, že je v nich nějaké vajíčko? Nevíte některá, jak to bylo u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
15.3.16 15:58
@Tofik píše:
Ahoj holky. Nesu dobré zprávy. hcg 2192 :pankac: To možná vydržím bez krve do další kontroly, když je to tak vysoké
@Jani1982 tak co, Jani, sehnala jsi to nebo jak jste to vyřešili? :hug:

Moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
15.3.16 15:59
@Hanesi píše:
Testovací reality show - 5.den po ET :mrgreen:Nebudu kecat, jsem napnutá jako trenky jak toto dopadne, protože se tam zase něco rýsuje 8o :jazyk:…ale, jsem opatrná na předčasné závěry, mám už přeci jen i negativní zkušenosti ;)

řekla bych, že je tam něco vidět :pankac: Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
15.3.16 16:02

Ahoj holky, zprávy z bojišzě nestojí za nic, jedno už chcíplo, druhé jde teda dál, ale… Další zprávy budu mít až v sobotu na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
15.3.16 16:17

@Ecil to jsou nervy :-( Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
15.3.16 16:20
@barca77 píše:
@Ecil to jsou nervy :-( Držím palce!

No nervy… už jsem v sobě všechny naděje utlumila: Pokaždé jsem měla odpad až 4.den, takže tohle nemá šanci na úspěch. Kdyby šla dál obě, ještě bych věřila, takhle ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
15.3.16 16:31

@agiss my už na letošek termín svatby máme a už začínám vše kolem zařizovat. Šaty jsem už byla zkoušet, ale zatím nic nezamlouvšm, kvůli eventuálnímu těhotenství. A na oběd bude asi klasika - knedlíčková polévka a svíčková :).To neurazí nikoho :). Já právě řeším fotografa a svatební oznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
15.3.16 16:41

@Ecil to je mi líto :( A dřív než v sobotu si zavolat nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
15.3.16 16:48

@Ecil držím palce, ještě stále to může vyjít :kytka:. Pořád jedna naděje je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
15.3.16 16:49
@Tofik píše:
@Ecil to je mi líto :( A dřív než v sobotu si zavolat nemůžeš?

U nás to takto je - infoemca 1.den a pak až osobně v den ET… Asi bych mohla, ale já nevím, jestli vlastně chci. Musím to tam nějak ukončit, do dalšího IVF už nemám sílu jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
15.3.16 16:55

@Ecil aha. Takže tam půjdete a když to dobře dopadne, půjdeš na ET a když ne, aspoň si podáte ruku a rozloučíte se. Chápu, že už si raději naděje neděláš. Ach jo, je to těžký, viď. Tolik jsi toho udělala a tělo si stejně dělá co chce :( Jsme s Tebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.3.16 16:59

@Tofik no přítel by jí chtěl taky a já nevím jestli se to hodí, když se bude pít, přeci jenom je tam smetana :think:
@Lexa88 a kdy máte termín? nebojíš se té smetany ve svíčkové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
15.3.16 17:00

@agiss bylo to tak vždycky a nic závratnýho se asi nedělo, tak bych se nebála kvůli tomuhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.3.16 17:02

@Ecil to je mi líto, to nejsou dobré zprávy :( a nečekáš nějak dlouho? Dyť sobota je daleko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí