Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss píše:
@esprit1 to zní dobřetak a mam chutě
Nechci to tady ale nějak blokovat když je to tu o ivf
neblokuješ, aspoň se odreagujeme u něčeho jiného a příjemného
Manželovi rodiče jsou stará škola, takže my měli klasiku - svíčkovou ![]()
Holky jak jste se cítily po OPU? Jdu v pátek a nevím, jestli plánovat něco na víkend nebo připravit manžela na to, že bude mít na starosti malýho a já budu ležet. A ještě dotaz - jak je to s folikuly, nevíte? Jaká je zhruba potřeba velikost, aby mohly být odebrány a byla šance, že je v nich nějaké vajíčko? Nevíte některá, jak to bylo u vás?
@Tofik píše:
Ahoj holky. Nesu dobré zprávy. hcg 2192To možná vydržím bez krve do další kontroly, když je to tak vysoké
@Jani1982 tak co, Jani, sehnala jsi to nebo jak jste to vyřešili?
Moc gratuluji ![]()
@Hanesi píše:
Testovací reality show - 5.den po ETNebudu kecat, jsem napnutá jako trenky jak toto dopadne, protože se tam zase něco rýsuje
![]()
…ale, jsem opatrná na předčasné závěry, mám už přeci jen i negativní zkušenosti
řekla bych, že je tam něco vidět
Držím palce.
Ahoj holky, zprávy z bojišzě nestojí za nic, jedno už chcíplo, druhé jde teda dál, ale… Další zprávy budu mít až v sobotu na místě.
@barca77 píše:
@Ecil to jsou nervyDržím palce!
No nervy… už jsem v sobě všechny naděje utlumila: Pokaždé jsem měla odpad až 4.den, takže tohle nemá šanci na úspěch. Kdyby šla dál obě, ještě bych věřila, takhle ne.
@agiss my už na letošek termín svatby máme a už začínám vše kolem zařizovat. Šaty jsem už byla zkoušet, ale zatím nic nezamlouvšm, kvůli eventuálnímu těhotenství. A na oběd bude asi klasika - knedlíčková polévka a svíčková
.To neurazí nikoho
. Já právě řeším fotografa a svatební oznámení.
@Ecil držím palce, ještě stále to může vyjít
. Pořád jedna naděje je…
@Tofik píše:
@Ecil to je mi lítoA dřív než v sobotu si zavolat nemůžeš?
U nás to takto je - infoemca 1.den a pak až osobně v den ET… Asi bych mohla, ale já nevím, jestli vlastně chci. Musím to tam nějak ukončit, do dalšího IVF už nemám sílu jít.
@Ecil aha. Takže tam půjdete a když to dobře dopadne, půjdeš na ET a když ne, aspoň si podáte ruku a rozloučíte se. Chápu, že už si raději naděje neděláš. Ach jo, je to těžký, viď. Tolik jsi toho udělala a tělo si stejně dělá co chce
Jsme s Tebou ![]()
@Tofik no přítel by jí chtěl taky a já nevím jestli se to hodí, když se bude pít, přeci jenom je tam smetana ![]()
@Lexa88 a kdy máte termín? nebojíš se té smetany ve svíčkové?
@agiss bylo to tak vždycky a nic závratnýho se asi nedělo, tak bych se nebála kvůli tomuhle
@Ecil to je mi líto, to nejsou dobré zprávy
a nečekáš nějak dlouho? Dyť sobota je daleko ![]()